Season of the Witch (2010)

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
John_Ryder

Re: Season of the Witch (2010)

Post by John_Ryder » 22 Jan 2011, 17:55

Nije.
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 25 Jan 2011, 21:49

upravo odgledali, nisam mogla više čekat fakin bolju sliku, previše me zanimalo
meni je ovo laganih 8/10, a moglo bi bit i više kad bude čista slika. još jedan kandidat za snimanje.
film je super i meni niste ništa uspjeli spojlat, tak, ne brinite. je da svi sad znamo da ženska nije vještica, ali neznamo kaj je :mrgreen:

eto jedan masovnopljuvački review, čovjek se zapita ko mu se tak zamjerio da nemože ni imena zapamtit točno ni povezat stvari u filmu, bitno da se pljuje :facepalm: :lol:
evo linkić ko se hoće smijat
http://www.moj-film.hr/novosti/pregled/ ... -vjestice/
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Jan 2011, 21:57

Jane Doe wrote:upravo odgledali, nisam mogla više čekat fakin bolju sliku, previše me zanimalo
meni je ovo laganih 8/10, a moglo bi bit i više kad bude čista slika. još jedan kandidat za snimanje.
film je super i meni niste ništa uspjeli spojlat, tak, ne brinite. je da svi sad znamo da ženska nije vještica, ali neznamo kaj je :mrgreen:

eto jedan masovnopljuvački review, čovjek se zapita ko mu se tak zamjerio da nemože ni imena zapamtit točno ni povezat stvari u filmu, bitno da se pljuje :facepalm: :lol:
evo linkić ko se hoće smijat
http://www.moj-film.hr/novosti/pregled/ ... -vjestice/
ma budala... Osim što spoila o filmu, tako pljuje po filmu, a čitatelj baš ne kuži što je zapravo toliko loše da svi pljuju po filmu... Vjerojatno su kriva očekivanja ili nešto, ili jednostavno "mentalitet" ljudi poput onih koji pljuju po Expendables, iako su znali o čemu se zapravo radi, a onda govore da je sranje jer petoro ljudi pobije 500 ljudi u sat i pol... Dosada nisam uopće shvatio zašto je svima film tako loš, ali baš zato me i još bolje privlači da pogledam i sam kažem iskreno mišljenje koje će svima objasniti što u filmu valja, a što ne valja... A znate i sami da se uvijek držim detalja. :rock:
Michel puši karu.

Horrorist

Post by Horrorist » 26 Jan 2011, 09:12

To me podsjeća na "večeru za 5".
"Ja ne volim svinjetinu" i odmah je kuharu cijela večera u banani jer ona/on ne voli svinjetinu.
Ako si filmofil daš svim filmovima šansu i realno ga sagledaš (kamera,glumci,soundtrack,scenarij....)
Isto tako ako si nekakav kvazi gurman (koliko jako kuhano/pečeno,slano/ljuto,aranžirano,domišljato...)
Najgore je kad recenziju daje netko tko je ljubitelj jednog ili dva žanra i onda pljuje po svemu ostalom.
Xbox je bolji od playstationa i takva ina sranja...
I ako ti se nešto ne svidi daj ostavi lufta pa napiši "sigurno će imati svoju publiku", "meni jednostavno nije legao", a ne "sigurno ti se neće svidjeti","tko pogleda je idiot" ili takva sranja...
Nadam se da se nitko nije osjetio prozvan na ovom forumu jer jako cijenim sve članove i različita mišljenja moraju biti.
Keep up the good work :wink:

Puko sam! :krejzi:
When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!

Jane Doe

Post by Jane Doe » 26 Jan 2011, 09:52

kužim te da jesi, i sama sam pukla na ovo....
makla sam ga s fejsa taj tren. volim filmove i volim da mi skaču vijesi o tome po zidu, ali imam dovoljno lajkanih drugih stranica na tu temu, a koje su puno kvalitetnije za pročitat, tak da mi ovo smeće netreba da mi skače po zidu :butthead:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Jan 2011, 10:41

radije neću više ništa komentirati u vezi ovog filma jer ću se vrlo vjerojatno zakrviti sa ljudima na forumu.
mogao bih napisati argumentirani esej o tome zašto mi se ovo čudo ne sviđa, ali neka radije ostane ovako...
*mir u kući*

Aryx

Post by Aryx » 26 Jan 2011, 11:50

Wendigo wrote:radije neću više ništa komentirati u vezi ovog filma jer ću se vrlo vjerojatno zakrviti sa ljudima na forumu.
mogao bih napisati argumentirani esej o tome zašto mi se ovo čudo ne sviđa, ali neka radije ostane ovako...
*mir u kući*
ma daj samo rokaj :D bas zelim cuti sta mislis :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Jan 2011, 12:28

Aryx wrote:
Wendigo wrote:radije neću više ništa komentirati u vezi ovog filma jer ću se vrlo vjerojatno zakrviti sa ljudima na forumu.
*mir u kući*
ma daj samo rokaj :D bas zelim cuti sta mislis :lol:
napisao sam svoje mišljenje i ne želim dalje jer ću uvrijediti ljude kojima se film dopada.
odi na rotten tomatoes pročitati review i rating ako baš želiš vidjeti mišljenje slično (tj. isto) mome.. :lol:

sandi

Post by sandi » 26 Jan 2011, 13:36

odgledano...onako, zabavan filmić...premda ima nekih stvari koje mi se nisu svidjele...

SpoilerShow
samo koliko ja znam Solomonova knjiga sluzi za prizivanje demona, a ne njihovo unistavanje...
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

Asfodel

Post by Asfodel » 26 Jan 2011, 15:04

Wendigo wrote: napisao sam svoje mišljenje i ne želim dalje jer ću uvrijediti ljude kojima se film dopada.
Omg.. Da si od jučer tu ne bih ništa rekla, ali ovako... :lol:

Piši ako imaš potrebu i zaboravi na međuljudske odnose, jer se ne radi o njima ovdje, nego o recenzijama filmova. A tko se uvrijedi na to je infantilni tupson. Blago rečeno.

I zahvaljujem Cat na mogućem spoileru, preletjela sam strane, ali to sam uspjela zamijetiti. Kad pogledam film, vidjet ću hoće mi to pokvariti doživljaj...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Jan 2011, 15:26

Asfodel wrote:
Wendigo wrote: napisao sam svoje mišljenje i ne želim dalje jer ću uvrijediti ljude kojima se film dopada.
Omg.. Da si od jučer tu ne bih ništa rekla, ali ovako... :lol:

Piši ako imaš potrebu i zaboravi na međuljudske odnose, jer se ne radi o njima ovdje, nego o recenzijama filmova. A tko se uvrijedi na to je infantilni tupson. Blago rečeno.

I zahvaljujem Cat na mogućem spoileru, preletjela sam strane, ali to sam uspjela zamijetiti. Kad pogledam film, vidjet ću hoće mi to pokvariti doživljaj...
imaš pravo...
izbjegavao sam pisanje jer je moj prezir prema prema toj snimljenoj abominaciji golem, i kad bih se bacio na kritiziranje, vjerojatno bih ispao isfrustrirani luđak i cijepidlaka, gunđalo, itd.

napisati ću osvrt kad me pukne volja (jednostavno moram), da ne ispadne da neuemeljeno serem i hejtam.

Horrorist

Post by Horrorist » 26 Jan 2011, 15:30

Wendigo ne budi lud! Nemam ništa protiv tebe...
Pa koliko ljudi tu ima kojima su se neki filmovi super svidjeli a meni nisu i obrnuto..
To je normalna stvar i ja cijenim sva mišljenja,pogotovo ako su dobro argumentirana i pogotovo ako se radi o specijaliziranom forumu za horor filmove gdje smatram da se nalazi iznadprosječan broj onih koji su pogledali gomilu tih istih filmova i znaju o čemu pričaju.
Ajde ljudi gledat film i dajte svoj sud kakav god on bio.
Pa zato smo ovdje na forumu svi skupa :partyman:
When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Jan 2011, 15:59

Horrorist wrote:Wendigo ne budi lud! Nemam ništa protiv tebe...
Pa koliko ljudi tu ima kojima su se neki filmovi super svidjeli a meni nisu i obrnuto..
To je normalna stvar i ja cijenim sva mišljenja,pogotovo ako su dobro argumentirana i pogotovo ako se radi o specijaliziranom forumu za horor filmove gdje smatram da se nalazi iznadprosječan broj onih koji su pogledali gomilu tih istih filmova i znaju o čemu pričaju.
Ajde ljudi gledat film i dajte svoj sud kakav god on bio.
Pa zato smo ovdje na forumu svi skupa :partyman:
zašto misliš da sam si ja utuvio da imaš nešto protiv mene? :shock: ni blizu. ;)
danas nema volje ni živaca bacati se na pisanje "eseja", budem nekom drugom prilikom.
tebi je super i poštujem tvoje mišljenje (makar nemogu vjerovati da je nekome ovaj film dobar, ali nije bitno), a vidim da i ti poštuješ moje pošto me nisi popljuvao kad sam uletio sa onako gadnim kritikama.

jigsaw

Post by jigsaw » 26 Jan 2011, 21:47

Život bi bio dosadan kad bi svi mi imali isto mišljenje. :)

metallicat

Post by metallicat » 26 Jan 2011, 23:58

Asfodel wrote:I zahvaljujem Cat na mogućem spoileru, preletjela sam strane, ali to sam uspjela zamijetiti. Kad pogledam film, vidjet ću hoće mi to pokvariti doživljaj...
a ispričala sam se već :facepalm: :lol: desi se :lol:
Image

Post Reply