World War Z (2010)
- Matango
Re: World War Z (2010)
Mlak film, niti akcije, niti horora, niti zabave
- boyko
već mi jako dugo 2 sata tak brzo nisu prošla. užival sam u svakoj minuti i nebi se žalil da je još malo duže trajal 
zadovoljan svime viđenim. 8/10

zadovoljan svime viđenim. 8/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Fräulein Unbekann
Nekako je predugo trajao, smorila se pred kraj 

- Sammy
World War Z (2013) - Meni malo prekratak film i cijeli kraj mi je bio malo zbrzan. Inače, ja sam zadovoljan, u rangu s očekivanjima iako više volim spore zombije od ovih trkaćih zaraženih. Napet, oku ugodne lokacije, Brad Pitt odličan, malo patetike, ma sve kako treba. - 8/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
- DeadDispatcher90
7/10
Ponegdje vrlo dobro, ponegdje slabo. Svidio mi se uvod, Philladelphia, Newark, brodovi i Izrael. Da nije pisalo Korea, ne bi ni znao gdje se radnja događa u sceni, inače scena je bila ok, ali mogla je biti mnogo bolja. Wales mi je bio jako slabašan i kao klimaks filma trebao je biti mnogo moćniji i veći, iako je scena kada Brad hoda kroz hodnike sa onom kutijom dosta dobra. Imam dojam da je Izrael najbolji dio filma, ali jednostavno dođe prerano, kao da najbolju kartu odigraju u sredini filma, pa se kraj ne doima toliko impresivan. Ipak, završna montaža je ostavila pozitivan dojam i ne mogu reći da mi je žao što sam pogledao film.
Ponegdje vrlo dobro, ponegdje slabo. Svidio mi se uvod, Philladelphia, Newark, brodovi i Izrael. Da nije pisalo Korea, ne bi ni znao gdje se radnja događa u sceni, inače scena je bila ok, ali mogla je biti mnogo bolja. Wales mi je bio jako slabašan i kao klimaks filma trebao je biti mnogo moćniji i veći, iako je scena kada Brad hoda kroz hodnike sa onom kutijom dosta dobra. Imam dojam da je Izrael najbolji dio filma, ali jednostavno dođe prerano, kao da najbolju kartu odigraju u sredini filma, pa se kraj ne doima toliko impresivan. Ipak, završna montaža je ostavila pozitivan dojam i ne mogu reći da mi je žao što sam pogledao film.
Revenge solves everything