Pandorum (2009)
-
Truba
Re: Pandorum (2009)
odličan film
jedan od najboljih u posljednje vrijeme nepredvidiv sjajn kraj
zanimljiva radnja i dosta napetosti
jedan od najboljih u posljednje vrijeme nepredvidiv sjajn kraj
zanimljiva radnja i dosta napetosti
www.lasetta.net :axe:
- DeadDispatcher90
Ufff, baš sam razočaran koliko je negativnih mišljenja na forumu vezano za ovaj film. Ja sam ga jučer pogledao po treći put i stvarno mi je odličan. Ben Foster je prokleto podcijenjen glumac koji stvarno zna zasjati u nekim ulogama (npr. 3:10 za Yumu), stvorenja su bila osrednja, ali zadovoljavajuća, a sama priča i twistovi su mi lijepo odgovarali. Meni je ovaj film nešto kao Descent ali u svemiru, zapravo (nemojte me ubiti), možda mi je čak i malo bolji...
Revenge solves everything
-
filmofil
zaboravih na ovo, mogao bih uskoro ponovit gledanje. meni jako zabavan film i jedan od boljih 'svemirskih' u zadnjih desetak godina. recimo, moon me jako razočarao, ali pandorum je imao ono nešto.
This is the Zodiac speaking.
- yakkazu
katastrofalan film sa hrpom i hrpom nelogicnosti i dodacima tipicno americkog optimizma i pogleda u bolji svijet na kraju.
lejm
lejm
-
filmofil
ne kužim tolko pljuvanja na račun ovog filma s obzirom da bolji monsters-in-space film nismo dobili valjda 10-15 godina. meni je baš imao neki šarm iako pati od tipičnih filmskih nelogičnosti i volio bih da se više takvih filmova radi.
This is the Zodiac speaking.
- elrania
nije mi ovo nikak išlo. zaspala sam negdje na sredini i probuila se tokom creditsa te nemam volje saznati što se zbilo.
- popayy
Ni ne kužim sva ta silna pljuvanja po filmu. Skroz solidan SF/hororac, ugodno me iznenadio kad je izašao.
Mislim da još od Event Horizona nije bilo tako fora space horora.
- popayy
VIdi rimapopayy wrote:Ni ne kužim sva ta silna pljuvanja po filmu. Skroz solidan SF/hororac, ugodno me iznenadio kad je izašao.
- yakkazu
pa jedno je gledati na film iz ugla losijeg po kvantitetu a drugo po kvalitetu. Monsters in space filmovi su opcenito tesko probavljivi nakon nekoliko klasika i to je tako. ovo je neki promaseni pokusaj filozofiranja u horror filmovima sa primjesama poneke fino zapocete dobre ideje i katastrofalnog raspleta. Puno dijelova ima koji su bitni a koji ni blizu nisu objasnjeni, plus kad dodamo niz nelogicnosti nema sanse da ga se ne popljuje.filmofil wrote:ne kužim tolko pljuvanja na račun ovog filma s obzirom da bolji monsters-in-space film nismo dobili valjda 10-15 godina. meni je baš imao neki šarm iako pati od tipičnih filmskih nelogičnosti i volio bih da se više takvih filmova radi.
SpoilerShow
Lik koji ne zna da bekne engleski nalazi se u timu za spasavanje americkog spejs satla, mislim cmon 
- DeadDispatcher90
SpoilerShow
Zar nije taj tip bio iz nekog pomoćnog sektora? Mislim agrikultura ili tako nešto? Mislim da je on samo pokušavao preživjeti, ne da je bio član nekog spasilačkog tima. Koliko se sjećam u filmu se ne pojavljuje niti se spominje ikakav spasilački tim.
- yakkazu
DeadDispatcher90 wrote:SpoilerShowZar nije taj tip bio iz nekog pomoćnog sektora? Mislim agrikultura ili tako nešto? Mislim da je on samo pokušavao preživjeti, ne da je bio član nekog spasilačkog tima. Koliko se sjećam u filmu se ne pojavljuje niti se spominje ikakav spasilački tim.
SpoilerShow
a da, moja greska. zbunilo me ono tim 1, 2, 3 i sl. mada u jednom dijelu glavni lik je rekao onoj curi ako se dobro sjecam, nesto kao vi ste dosli poslije nas, tako nesto.
- callac
@elrania - a ma njega sam svo vrijeme tražila da mi sliči na G. Kostela! http://www.imdb.com/name/nm0004936/
znala sam da sam gledala neki film gdje je bio plav (baš bijela kosa), a inače je više oranž
, aaaleeeluujaaaa!
znala sam da sam gledala neki film gdje je bio plav (baš bijela kosa), a inače je više oranž
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
- callac
- DeadDispatcher90
Ben Foster je odličan glumac, nažalost podcijenjen danas.