Jack Brooks: Monster Slayer (2008)

Mjesto za horore iz novog milenija.
horkolerbus

Post by horkolerbus » 27 Oct 2008, 22:26

mislim da je trebalo ipak malo vise ozbiljnosti malo vise horrora nego onog glupiranja,zanimljiv film
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

juriel

Post by juriel » 28 Oct 2008, 09:42

Hmm još mi doma skuplja prašinu, jer imam cijelo brdo filmova koji su dobili prednost pred njim.... ali kad sam vidio cover : " He used to be plumber... " :lol: :lol: mislim da bi ga trebao pogledat do kraja mjeseca...

filmofil

Post by filmofil » 02 Nov 2008, 23:25

prvi dio filma dosadan, ali zadnjih pola sata je dosta popravilo dojam...pošto je ovaj film ustvari tek uvod u priču i stvaranje glavnog lika neću im zamjeriti tih 40-50min dijaloga i ustvari ničega...sad jedva čekam nastavak jer kraj filma dosta obečava, mislim da je redatelju inspiracija bio evil dead i jack brooks je ustvari njegova verzija asha, vidjet ćemo u kakav serijal će se ovo pretvoriti
This is the Zodiac speaking.

Aryx

Post by Aryx » 02 Nov 2008, 23:40

filmophil wrote:prvi dio filma dosadan, ali zadnjih pola sata je dosta popravilo dojam...pošto je ovaj film ustvari tek uvod u priču i stvaranje glavnog lika neću im zamjeriti tih 40-50min dijaloga i ustvari ničega...sad jedva čekam nastavak jer kraj filma dosta obečava, mislim da je redatelju inspiracija bio evil dead i jack brooks je ustvari njegova verzija asha, vidjet ćemo u kakav serijal će se ovo pretvoriti
meni je bas prvi dio filma bio bolji , drugi bezveze nekak
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

filmofil

Post by filmofil » 03 Nov 2008, 00:51

ma nije prvi dio filma smeće u smislu da je loše napravljeno nego je naslov filma malo fulan i mislio sam da će to biti sat i pol makljaže jacka i monstera, a ispalo je 50min dijaloga s nula akcije i onda pola sata prave akcije sa tim čudovištima...ispalo je da sam očekivao jedno, a dobio nešto deseto i zato sam malo razočaran s tim prvim dijelom filma
This is the Zodiac speaking.

Aryx

Post by Aryx » 03 Nov 2008, 00:52

meni je prvi dio bilo odlicno nabrijavanje na akicju , a onda kada je dosla akcija sam ostao razocaran :?
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 03 Nov 2008, 03:07

Pa ovo je film o stvaranju junaka i po meni je koncept jako dobro napravljen...
To ti je kao da naprave film o Batmanu ili Supermanu gdje oni odmah tarače negativce, a bez toga da se imalo objasni kako? zašto?
Tako lik gubi svoje svojstvo.

Svaki film o nekom heroju je imao prvi film sa mnogo dijaloga a malo manje akcije, dok je to u drugom dijelu obrnuto....tj. malo priče više rabačine.

Strpi se kad izađe nastavak e onda ćeš doći na svoje, jer ekipa koji je radila prvi sama kaže da će se drugi dio okrenuti makljaži monstera od strane Jacka...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

juriel

Post by juriel » 03 Nov 2008, 08:11

Film sam konačno pogledao i baš mi je OK dok god se u njemu pojavljuje Robert Englund koji mi je i najjača karika filma... bez njega ne očekujem previše u dvojki...

Carpenter

Post by Carpenter » 10 Nov 2008, 00:27

Vrlo dobar film, što bi se reklo: "Ima dušu". Nisam odavno vidio lošije dizajnirana i napravljena čudovišta što u ovom filmu ali na neki čudan način sve to sasvim fino funkcionira. I da, Englund je car :)
Are you talking to me?

Post Reply