Jack Brooks: Monster Slayer (2008)
- horkolerbus
-
prvi dio filma dosadan, ali zadnjih pola sata je dosta popravilo dojam...pošto je ovaj film ustvari tek uvod u priču i stvaranje glavnog lika neću im zamjeriti tih 40-50min dijaloga i ustvari ničega...sad jedva čekam nastavak jer kraj filma dosta obečava, mislim da je redatelju inspiracija bio evil dead i jack brooks je ustvari njegova verzija asha, vidjet ćemo u kakav serijal će se ovo pretvoriti
This is the Zodiac speaking.
- Aryx
meni je bas prvi dio filma bio bolji , drugi bezveze nekakfilmophil wrote:prvi dio filma dosadan, ali zadnjih pola sata je dosta popravilo dojam...pošto je ovaj film ustvari tek uvod u priču i stvaranje glavnog lika neću im zamjeriti tih 40-50min dijaloga i ustvari ničega...sad jedva čekam nastavak jer kraj filma dosta obečava, mislim da je redatelju inspiracija bio evil dead i jack brooks je ustvari njegova verzija asha, vidjet ćemo u kakav serijal će se ovo pretvoriti
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
ma nije prvi dio filma smeće u smislu da je loše napravljeno nego je naslov filma malo fulan i mislio sam da će to biti sat i pol makljaže jacka i monstera, a ispalo je 50min dijaloga s nula akcije i onda pola sata prave akcije sa tim čudovištima...ispalo je da sam očekivao jedno, a dobio nešto deseto i zato sam malo razočaran s tim prvim dijelom filma
This is the Zodiac speaking.
- Aryx
- dr_gonzo
Pa ovo je film o stvaranju junaka i po meni je koncept jako dobro napravljen...
To ti je kao da naprave film o Batmanu ili Supermanu gdje oni odmah tarače negativce, a bez toga da se imalo objasni kako? zašto?
Tako lik gubi svoje svojstvo.
Svaki film o nekom heroju je imao prvi film sa mnogo dijaloga a malo manje akcije, dok je to u drugom dijelu obrnuto....tj. malo priče više rabačine.
Strpi se kad izađe nastavak e onda ćeš doći na svoje, jer ekipa koji je radila prvi sama kaže da će se drugi dio okrenuti makljaži monstera od strane Jacka...
To ti je kao da naprave film o Batmanu ili Supermanu gdje oni odmah tarače negativce, a bez toga da se imalo objasni kako? zašto?
Tako lik gubi svoje svojstvo.
Svaki film o nekom heroju je imao prvi film sa mnogo dijaloga a malo manje akcije, dok je to u drugom dijelu obrnuto....tj. malo priče više rabačine.
Strpi se kad izađe nastavak e onda ćeš doći na svoje, jer ekipa koji je radila prvi sama kaže da će se drugi dio okrenuti makljaži monstera od strane Jacka...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -