Trojka je i onako prequel koji se odvija prije prva dva...tak da ono...ja bih išao direktno gledat ovaj. But thats me hehe...Wheel Smith wrote:evo ja upravo odgledao dvojku...... odlična...... je vrijedi trojku pogledat ili da odem u kino 4-vorku gledat?
Underworld: Awakening (2012)
- Dragonrage
Re: Underworld: Awakening (2012)
- Andrej
Stvarno ne znam šta bih rekao..
Prva tri su mi bili filmovi i po, a sa ovim mi se desilo da nakon odgledanih sat i dvadeset - ne znam šta sam gledao. Sve je nekako zbrzano, maksimalno nedorečeno i poluamaterski pisano. Očekivao sam posle tećeg dela lepo finalno zaokruživanje cele priče, a odgledao sam akcioni film bez ikakvog smisla i dobre povezanosti s predhodnicima.
We're all mad here...
- Xymosys
cijela franšiza mi je nekako preplitka
toliko se moglo tu napraviti da je to čudo
jedinica mi za sada ostaje jedina svjetla točka, iako i onaj prequel (trojka mislim) nije tako loša
jedinica mi za sada ostaje jedina svjetla točka, iako i onaj prequel (trojka mislim) nije tako loša
- HorrorHR
- Site Admin
slažem se, režirao ga je Patrick Tatopoulos , inače special effects artist koji je radio dosta filmova (uključujući i prvi Underworld) pa se sa trojkom bacio u režiserske vode. meni je taj dio bio baš dobar, akcija uz odlične werewolf efekte.Xymosys wrote:cijela franšiza mi je nekako preplitka
- sandi
googlam malo ovaj film i naletim na ovaj crtež

SpoilerShow

Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Alastorus
Čak i neloše, iako nisam očekivao ovakav nastavak, no eto poprilično gledljivo sa poprilično dobrim rezultatom ubijanja na sat vremena. 6/10
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Asfodel
Mislim da mi je taj prequel bio najbolji nastavak..HorrorHR wrote:slažem se, režirao ga je Patrick Tatopoulos , inače special effects artist koji je radio dosta filmova (uključujući i prvi Underworld) pa se sa trojkom bacio u režiserske vode. meni je taj dio bio baš dobar, akcija uz odlične werewolf efekte.Xymosys wrote:cijela franšiza mi je nekako preplitka
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Asfodel
Najbezvezniji u serijalu
Iako se dvojke baš i ne sjećam.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Decadentor
- popayy
Najbezvezniji Underworld definitivno. Iako mi ni prošli nisu bogzna što. Srećom pa je kratak.
- Sammy
Underworld: Awakening (2012) - Nisam zadovoljan, prebrz je i prenatrpan glupostima. Kate je vidno ostarila i više nije ni upola onaki badass kao prije i mogu reći da me ne raduje novi nastavak. Novi likovi su strašno nezanimljivi i prejednostavni, a i sam razvoj radnje i ideje je prenaivan, najlošiji dosad. - 5/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.