upravo to. mene najvise smeta to sto je u proslom dijelu, film htio da ima neke poveznice sa igrom a u istim pokusajima se daleko udaljio od koncepta. Cudovista u igri su rezultat percepcije protagonista, pa me zasmetalo to sto su stavili pyramidheada u film, s obzirom da se pojavio na tek nekoliko sekundi, te jer james i protagonistica iz filma ne mogu nikako imati slicna razmisljanja i grijehe, sto bi reklo da je taj monster tu tek da nahrani gladne ljubitelje igre. stavise, to isto ocekujem i od ovog dijela, koji ce sigurno imati odstupanja od igre, ali se nadam da ce makar ta odstupanja fino leci na cjelokupni proizvod. Na ovu temu bi se trebala uraditi mini serija, ili punokrvna tv serija, a ne film od sat i pol.popayy wrote:Nadam se da se varam, ali ovo mi djeluje skroz generički, isto kao i prvi nastavak. Vidi se kako obrađuje treći nastavak video igre, bojim se kako su uzeli najbolje dijelove i sklepali nešto korektno/gledljivo kao i kod predhodnika.
Inače kao ogroman fan prvih 4-5 Silent Hill igara razočaran sam prvim filmom, nije loš, ali s obzirom na odličnu podlogu nije ni moglo loše ispasti. Puko nizanje lokacija, likova i kreatura iz igre nije ono što očekujem. Ali ponavljam još jednom, izvorni serijal je toliko jak da je gotovo pa nemoguće ovo zasrati, mislim kako će većina gledatelja biti zadovoljna.
Silent Hill: Revelation 3D (2012)
- yakkazu
Re: Silent Hill: Revelation 3D (2012)
- boyko
meni super izgleda
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- HorrorHR
- Site Admin
- Victor Crowley
Nije loš film, zanimljivo mi je bilo gledati ga u kinu.
- Josef K
Kino ili TV, na mukama sam 
- yakkazu
čekam dvdrip
- boyko
same hereyakkazu wrote:čekam dvdrip
- john_constantine
+ 1boyko wrote:same hereyakkazu wrote:čekam dvdrip
Michel puši karu.
- jigsaw
+ 2john_constantine wrote:+ 1boyko wrote:same hereyakkazu wrote:čekam dvdrip
- popayy
- yakkazu
Konačno izašao webrip 
- yakkazu
očekivao puno više...
- popayy
Uhh brate. Loše. Baš loše. Šteta, potencijala ko u priči i onda ovako zajebati.
Vizualno dobar, fora monsteri, no napetosti nema, bezvezno prazni likovi, sve dosadno, ono "dosadno". Mislim svaka čast, uzeti Silent Hill igru kao predložak i uspjeti snimiti nezanimljiv film. Za koliko su sklepali scenarij, dve pauze za ručak. Iskreno nadao sam se prosječnom ostvarenju, kao što je bio prvi film, al ovo je za par stepenica još niže.
Ajde ako ništa drugo, prilično gledljivije od onog UBER OČAJA - posljednjeg Resident Evila, kad se radi o video game adaptacijama.
P:S: Carrie Anne Moss - WTF??? Tko ju skuži...
Vizualno dobar, fora monsteri, no napetosti nema, bezvezno prazni likovi, sve dosadno, ono "dosadno". Mislim svaka čast, uzeti Silent Hill igru kao predložak i uspjeti snimiti nezanimljiv film. Za koliko su sklepali scenarij, dve pauze za ručak. Iskreno nadao sam se prosječnom ostvarenju, kao što je bio prvi film, al ovo je za par stepenica još niže.
Ajde ako ništa drugo, prilično gledljivije od onog UBER OČAJA - posljednjeg Resident Evila, kad se radi o video game adaptacijama.
P:S: Carrie Anne Moss - WTF??? Tko ju skuži...
- Horrorist
Gledao još onda u kinu. Iznimno sam bio zadovoljan. Meni je to to. Ono što Silent Hill je. Da je bilo većeg budžeta ispalo bi još i bolje. Super atmosfera i efekti. Priča i povezanost na nivou. Go Michael J Bassett! Hoću Solomona dvojku!!

When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!
- boyko
zadovoljan viđenim. sve je tu, jeben vizualni izgled,zvuk i monsteri. i dost su se držali detalja vezanih uz samu igru,kaj je veliki plus. jedina zamjerka mi je kraj,očekival sam malo bolje razrađeni završetak.. 7,5/10