popayy wrote:Meni skroz dobar. Jedan od boljih u podžanru.
Wolf Creek (2005)
- Lumatev
Re: Wolf Creek (2005)
-
filmofil
baš sam imao rewatch neki dan. nisam znao šta da gledam u 3 ujutro pa sam si pustio wolf creek i opet mi je bio super. atmosfera je baš odlična, nije mi dosadna prva polovica filma u kojoj upoznajemo likove baš jer ništa nije pretjerano. samo pratimo ta 3 backpackera u običnim konverzacijama i boljeg uvoda u ono što slijedi nema.
najbolja scena je definitivno onaj pogled koji traje pola minute. the pogled.
najbolja scena je definitivno onaj pogled koji traje pola minute. the pogled.
SpoilerShow
jedino što mi je bilo glupo i totalno izvan atmosfere filma je kad se na kraju sve pretvori u mad max franšizu. jurnjava po cesti, pucanje u gume, ubijanje random frajera koji veze s vezom nema i onda ona sekvenca u kojoj kroz 15 sekundi glavni lik uspije pobjeći i spase ga neki turisti u prolazu.
This is the Zodiac speaking.
-
GreenHornet
Po netu i tu na forumu sam nailazio na u vecini slucajeva na jako dobre komentare...Mene je razocarao. Ok film, solidan za ubiti vrijeme, ali nista vise. Nastavak je puno,puno bolji. Ovaj je u prvih 40 minuta dosadnjikav, a kad pocne akcija, ni tada nije previse zanimljiv. Doduse, opet Mick briljira, opet je odlican lik i gluma, tocnije kako se docarala poremecenost doticnog. Gore scene prosjecne; imale su potencijala da budu puno bolje. Doduse, jako dobro prikazana bezizlazna situacija glavnih aktera, bas da se u trenucima zapitas sto bi i kako bi.
5,3/10
5,3/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Victor Crowley
Neloš.. To je uistinu jedino što mogu reć.
- Asfodel
Ja se ne sjećam nijednog dosadnog dijela i baaš mi je fin bio. Onaj lik je neviđena legenda i drago mi je ćosić što čitam u drugom topicu da je puno više u filmu. Ukratko, trebam gledat tu dvojku, da da 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Wheel Smith
prvi je dobar jer je realan ajmo reć
drugi je zajebantski , nije mi se nesto previiše svidio makar ima puno više ubijanja
drugi je zajebantski , nije mi se nesto previiše svidio makar ima puno više ubijanja
:supz: :supz:
- Decadentor
- Inferno
Početak je razvučen, uvod u likove tak tak. Nakon zbilja sporih sat vremena filma dolazi nešto solidne akcije te mlaki i očekivani završetak. Prepun klišeja "redneck nas kasapi"
Ovo neću ponovo gledati, stvarno ništa novo: 5/10
Ovo neću ponovo gledati, stvarno ništa novo: 5/10
- HorrorHR
- Site Admin
majke mi ja još ovo nisam odgledao, poznavajući sebe vjerojatno ću prije dvojku nego jedinicu pogledati 
- Michel
Cijelo vrijeme mislim da si gledao. Svidjet će ti se, ti voliš ovako dobre negativce sa dobrim smislom za humor 
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- HorrorHR
- Site Admin
ma da problem bilo sa overhypeom, standardni sindrom kod mene, toliko se pričalo o filmu da sam ga "zaobišao" 
- dr_gonzo
Meni je u samom vrhu filmova o serijskog ubojicama. Drugi dio također dobar film i lijep nastavak, no za malkice lošiji od prvjenca
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Michel
Ma dobro, nije film imao takav hype kao it follows ili the conjuring niti je tako dobro primljen kao ta dva, ali radi se o dobrom filmu. Meni je čak drugi još bolji zato što se cijelo vrijeme love i ima više komedije. Mick dolazi do većeg izražaja
Što se tiče hypea, ne znam. Kod horor filmova mi to nikad ne smeta, dapače, želim da svaki horor ima hype jer sam fan horor žanra i nema veze hoće li meni biti loš, samo da ima hype. Kao fan to želim. Zamisli da si bio za vrijeme Exorcista i tog hypea
ili Ralja
ludilo.
Što se tiče hypea, ne znam. Kod horor filmova mi to nikad ne smeta, dapače, želim da svaki horor ima hype jer sam fan horor žanra i nema veze hoće li meni biti loš, samo da ima hype. Kao fan to želim. Zamisli da si bio za vrijeme Exorcista i tog hypea
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- lemonzoo
Ja sam gledao samo prvi. Možda te privuče to da je uzor liku ovog serijskog ubojice stvarni ubojica, i to Ivan Milat, porijeklom Hrvat.HorrorHR wrote:majke mi ja još ovo nisam odgledao, poznavajući sebe vjerojatno ću prije dvojku nego jedinicu pogledati
- HorrorHR
- Site Admin
to me djelomično odbilolemonzoo wrote:Ja sam gledao samo prvi. Možda te privuče to da je uzor liku ovog serijskog ubojice stvarni ubojica, i to Ivan Milat, porijeklom Hrvat.HorrorHR wrote:majke mi ja još ovo nisam odgledao, poznavajući sebe vjerojatno ću prije dvojku nego jedinicu pogledati