Texas Chainsaw Massacre: The Beginning

Mjesto za horore iz novog milenija.
HorrorFanatic

Post by HorrorFanatic » 23 Nov 2006, 23:18

Upravo ga pogledah i veoma mi se svidio. Krvav, realističan i zabavan! Doduše malo mi se više sviđa 2003 remake, no ovaj mu je definitivno dostojan nasljednik. Moram zapravo priznati da su mi i remake i ovaj prequel bolji od originala... Sve u svemu, fenomenalan nastavak...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 23 Nov 2006, 23:54

HorrorFanatic wrote:Upravo ga pogledah i veoma mi se svidio. Krvav, realističan i zabavan! Doduše malo mi se više sviđa 2003 remake, no ovaj mu je definitivno dostojan nasljednik. Moram zapravo priznati da su mi i remake i ovaj prequel bolji od originala... Sve u svemu, fenomenalan nastavak...
Slažem se da svako ima pravo na svoje mišljenje, ali moje mišljenje o tvom mišljenju je: svetogrđe :chainsaw: :mrgreen:

Wendigo

Post by Wendigo » 25 Nov 2006, 02:05

Ok, znaći vrijedi pogledat TCM the begining? baš si brijem na kino neko ovih dana..

HorrorFanatic

Post by HorrorFanatic » 25 Nov 2006, 16:57

HorrorHR wrote:
HorrorFanatic wrote:Upravo ga pogledah i veoma mi se svidio. Krvav, realističan i zabavan! Doduše malo mi se više sviđa 2003 remake, no ovaj mu je definitivno dostojan nasljednik. Moram zapravo priznati da su mi i remake i ovaj prequel bolji od originala... Sve u svemu, fenomenalan nastavak...
Slažem se da svako ima pravo na svoje mišljenje, ali moje mišljenje o tvom mišljenju je: svetogrđe :chainsaw: :mrgreen:
Eh... Pogledaj film pa onda sudi :)

HorrorFanatic

Post by HorrorFanatic » 25 Nov 2006, 17:00

Wendigo wrote:Ok, znaći vrijedi pogledat TCM the begining? baš si brijem na kino neko ovih dana..
Da, isplati se... Iako film traje ful malo, negdje 85 min... A i kraj je baš prejeben, totalno je neočekivan.. Jadna Jordana Brewster... :cry:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 25 Nov 2006, 17:13

HorrorFanatic wrote:
HorrorHR wrote:
Pa ja sam već presudio - mislio sam na ono što si rekao da ti je remake bolji od originala. Meni j rimejk :povrac: , čak sam uspio zaspati negdje u 65 minuti :ncool: , a to mi se možda desilo 2 puta uvrh glave... :wink:

HorrorFanatic

Post by HorrorFanatic » 25 Nov 2006, 17:18

HorrorHR wrote:
HorrorFanatic wrote:
HorrorHR wrote: Slažem se da svako ima pravo na svoje mišljenje, ali moje mišljenje o tvom mišljenju je: svetogrđe :chainsaw: :mrgreen:
Pa ja sam već presudio - mislio sam na ono što si rekao da ti je remake bolji od originala. Meni j rimejk :povrac: , čak sam uspio zaspati negdje u 65 minuti :ncool: , a to mi se možda desilo 2 puta uvrh glave... :wink:
Ak ti je remake loš, onda će ti se prequel vjerovatno jako svidit, znam pun kurac ljudi kojima je remake bio grozan, dok prequel prejeben... Vjerovatno je razlog tome što prequel više-manje i nije slasher, dok remake je...
A i Jordana Brewster nije za bacit :)

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Nov 2006, 01:50

upravo pogledao film (bilo 9 ljudi u kinu :D )
dobar je, dobio sam taman koiko sam očekivao.. uglavnom: nice one :wink:

p.s. @ HorrorFanatic: što se tiče originala i remakea, definitivno se slažem sa HorrorHR-om :mrgreen: nhf :wink:

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 26 Nov 2006, 10:48

Vama to igra u kinu, blago vam se. Mi ćemo u Rijeci čekati na otvaranje multipleksa još mjesecima.
Krv je moje svjetlo i moja tama.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Nov 2006, 12:21

Zombiemachine wrote:Vama to igra u kinu, blago vam se. Mi ćemo u Rijeci čekati na otvaranje multipleksa još mjesecima.
Šta se buniš, imaš Croatiu kao vrhunsko kino :lol: :lol: :wink: Jedva čekam taj mulipleks.

FilmTV

Post by FilmTV » 26 Nov 2006, 13:00

Zombiemachine wrote:Vama to igra u kinu, blago vam se. Mi ćemo u Rijeci čekati na otvaranje multipleksa još mjesecima.
Istina. Ali kada se otvori onda slijedi svinjarija! Taman oko Uskrsa će kino uskrsnuti :supz: pa idemo svi uživat :D

Vorador

Post by Vorador » 26 Nov 2006, 13:09

Nabavio ga jučer, doduše katastrofa kvaliteta ali nema veze. Pretpostavljam da će i film bitit katstrofa pa...

maddjuro

Post by maddjuro » 26 Nov 2006, 13:19

ići ću ga pogledat za koji dan, ali što se tiče remakea onaj glavni tip za monthy pithon filmoe je rekao da je radit remakove isto ko i varanje
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Nov 2006, 10:07

no, kakav je onda remake? baš sam u jutarnjem pročitao recenziju, nije spomenuo radnju, nego je samo spomenuo nešto o originalu, nastavcima i to, i onda kako mu smeta eksplicitno nasilje koje ne prestaje, o zlim likovima i stavio najnižu ocjenu. :roll:

horrorfilmovi

Post by horrorfilmovi » 02 Dec 2006, 15:35

Meni je film prva liga.Inače sam veliki fan Texas chainsaw massacre,preporučam vam film jako je dobar

Post Reply