The Shrine (2010)
- ZeroX
Re: The Shrine (2010)
odličan ! 8/10
prema traileru mi je bezveze izgledao, ali kako se priča razvijala postajao je sve bolji i bolji.
prema traileru mi je bezveze izgledao, ali kako se priča razvijala postajao je sve bolji i bolji.
"The fear of blood tends to create fear for the flesh."
- yakkazu
-
-
Evo i ja sam ga pogledao. Vrlo dobar! 7.5/10
- metallicat
bo, meni nije baš sjeo. gluma onak, priča me nije nešto oduševila, niti ta kletva. još na kraju mislila da će malo ić objašnjavat o njom, kad samo krediti počeli ić
5/10

- elrania
ah, ta amerikanizirana publikametallicat wrote:bo, meni nije baš sjeo. gluma onak, priča me nije nešto oduševila, niti ta kletva. još na kraju mislila da će malo ić objašnjavat o njom, kad samo krediti počeli ić5/10

- metallicat
-
Vrlo dobar.
Zadnjih 10 minuta-PREJEBENO!
Odavno se nisam tako najezio,a
Inace,opiceni lokalci mi u horrorima strasnu nervozu izazivaju,jedna od drazih mi tematika.Ugodaj, lokacija,prica,twist-odlican 5.Doduse,poprilicno je predvidiv vecinu filma,i ocekivao sam da ce neke scene biti puno jezovitije.Gluma me ugodno iznenadila.E da,i jedan mali dio kletve;volio bi da je objasnjen.
7,5/10
Zadnjih 10 minuta-PREJEBENO!

SpoilerShow
Demon je po meni ponajbolji u horrorima,cak bi rekao ikad
7,5/10
Last edited by GreenHornet on 13 Jun 2011, 13:10, edited 1 time in total.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
Ja sam to ovako protumacio-metallicat wrote: još na kraju mislila da će malo ić objašnjavat o njom,
SpoilerShow
Poanta je u izmaglici i onom kipu Sotone.Tko mu se priblizi(a to moraju biti stranci,jer su lokalci upozoreni) postane opsjednut pa ga oni moraju zrtvovati,da ih ne bi zadesila propast.Sad jesam li u pravu,ne znam
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Jane Doe
i ja mislim da je tako.GreenHornet wrote:Ja sam to ovako protumacio-metallicat wrote: još na kraju mislila da će malo ić objašnjavat o njom,SpoilerShowPoanta je u izmaglici i onom kipu Sotone.Tko mu se priblizi(a to moraju biti stranci,jer su lokalci upozoreni) postane opsjednut pa ga oni moraju zrtvovati,da ih ne bi zadesila propast.Sad jesam li u pravu,ne znam
SpoilerShow
to je kao neko prokletstvo (čini mi se da je jedan od onih poljaka neš objašnjavao onom liku) koje oni nemogu maknut (jer niko nemože maknut kip, ko ga vidi, zna se kaj bude) tako da im jedino preostaje da čuvaju to mjesto sakriveno od ljudi i riješavaju one koji im promaknu, jebga 

- elrania
GreenHornet wrote:Ja sam to ovako protumacio-metallicat wrote: još na kraju mislila da će malo ić objašnjavat o njom,SpoilerShowPoanta je u izmaglici i onom kipu Sotone.Tko mu se priblizi(a to moraju biti stranci,jer su lokalci upozoreni) postane opsjednut pa ga oni moraju zrtvovati,da ih ne bi zadesila propast.Sad jesam li u pravu,ne znam
SpoilerShow
meni ima više smisla da je ta kletva stavljena tu od strane nekog/nečeg što je imalo veze s okultnim ili čim god, recimo da je bilo protjerano, no ostavilo je to iza sebe kako bi uvijek postojala mogućnost da se to zlo opet proširi.
recimo da je kip kanal i svaka osoba koja ga vidi i proživi onaj proces krvarenja kipa usvoji dio njega i upije u sebe to zlo.
a ovi svećenici i ekipa to pokušavaju kontrolirati i ne žrtvuju nikome ništa, već tim obredom i posebnim instrumentima oslobađaju osobu od odsjednutosti.
al ono, poljaci, k vragu, čudi me kako im za vrijeme rata netko nije raznio taj kip slučajnom granatom
recimo da je kip kanal i svaka osoba koja ga vidi i proživi onaj proces krvarenja kipa usvoji dio njega i upije u sebe to zlo.
a ovi svećenici i ekipa to pokušavaju kontrolirati i ne žrtvuju nikome ništa, već tim obredom i posebnim instrumentima oslobađaju osobu od odsjednutosti.
al ono, poljaci, k vragu, čudi me kako im za vrijeme rata netko nije raznio taj kip slučajnom granatom

- boyko
slažem se s elraniom
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- yakkazu
naravno,
SpoilerShow
to su tek sve pretpostavke jer se to pitanje nije razjasnilo uopce, jer je receno da je u pitanju samo prokletstvo, vjerujem da je time otvoren put nastavku
- Info
Blago razočaranje
Prva polovica filma jedva prosječna, gluma loša, nikakve atmosfere. Čak i kada su tek prvi put došli do magle, bilo je poprilično loše. Kakva je to magla
ali onda se dogodilo nešto što se ne viđa baš često. Film se naglo popravio, gluma također, a o atmosferi da ne pričam. Twist nisam mogao očekivati što je plus jer sam cijelo vrijeme mislio da su i eto, tih zadnjih pola sata zbilja jako dobro, demon je odlično napravljen i slažem se da je jedan od najboljih što smo mogli vidjeti dosad. Al stvarno, ta ženska iz supernaturala mi je toliko iritantna, loše glumi i inače crnokose ne mogu baš gledat u hororima jer mi jednostavno ne pašu. Uvijek su mi bili faboriti plavuše i brinete kao final girl, ali dobro, i onda ta njezina gluma
zbilja fenomenalno, kakva promjena. Valjda samo može tako dobro glumiti kada je . Još jednom pohvale za demona
I slažem se sa vašom teorijom, uopće nakon filma nisam niti razmišljao o tom proklestvu već sam bio poprilično impresioniran drugom polovicom filma. Uglavnom kada se zbroji minusi u prvih 45 minuta, a ima ih dosta i plusevi u zadnjih 40-ak minuta, to mi je za 6.5/10
Ipak mi je blago razočaranje. Baš je mogao biti odličan horor, šteta

Prva polovica filma jedva prosječna, gluma loša, nikakve atmosfere. Čak i kada su tek prvi put došli do magle, bilo je poprilično loše. Kakva je to magla

SpoilerShow
poljaci loši
SpoilerShow
ova na kraju nije nikakva final girl, a mislio sam da će biti

SpoilerShow
opsjednuta

I slažem se sa vašom teorijom, uopće nakon filma nisam niti razmišljao o tom proklestvu već sam bio poprilično impresioniran drugom polovicom filma. Uglavnom kada se zbroji minusi u prvih 45 minuta, a ima ih dosta i plusevi u zadnjih 40-ak minuta, to mi je za 6.5/10
Ipak mi je blago razočaranje. Baš je mogao biti odličan horor, šteta
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Zlikovac
Pogledao noćas i moram reć da mi info ukrade riječi iz usta.
daklem, prvi dio filma mi je pomalo naivan, kamera nije bog zna kaj, gluma osrednja, atmosfera korektna, glavna glumica komad!
Mislim, nije da takve neke stvari doživljavam kao minus, ali jednostavno film nije imao ništa drugo za ponuditi, a da bi to nadoknadio.
Zato je zadnjih pol ure - jebeno!
Baš su razvalili sa Regan like demonom i cijelim raspletom - jako zanimljivo!
uzevši sve to u obzir fora film za navečer prije čorke i - opet se slažem sa Infom 6-6.5/10!
Uživajte!

daklem, prvi dio filma mi je pomalo naivan, kamera nije bog zna kaj, gluma osrednja, atmosfera korektna, glavna glumica komad!

Mislim, nije da takve neke stvari doživljavam kao minus, ali jednostavno film nije imao ništa drugo za ponuditi, a da bi to nadoknadio.
Zato je zadnjih pol ure - jebeno!

Baš su razvalili sa Regan like demonom i cijelim raspletom - jako zanimljivo!

uzevši sve to u obzir fora film za navečer prije čorke i - opet se slažem sa Infom 6-6.5/10!
Uživajte!
Zug Zug!