Altitude (2010)
- remike2
Re: Altitude (2010)
Zvuči jako dobro, dalo bi se sigurno gledati. 
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- DEXTER
omfg koje katastrofalno finale..
film bi bio kick-ass da nije tog retardiranog kraja 
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- dr_gonzo
- DrugsBunny
Ah da sam bar prije pročitao recenziju, sad mi se film već skida pa mi šteta obrisat ga. 
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- HorrorHR
- Site Admin
šteta, trailer je bio solidan...
- DrugsBunny
Istina. Očekivao sam nešto zanimljivo i gledljivo oko tog pošto je koncept nesvakidašnji.
Ova recenzija (a i ocjena na imdbu) je došla kao hladni tuš.
- dr_gonzo
Mene žalosti to što sam ja izgubio sat i pol vremena gledajući ovaj filmDrugsBunny wrote:Istina. Očekivao sam nešto zanimljivo i gledljivo oko tog pošto je koncept nesvakidašnji.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- remike2
A ništa, preskačem onda i ja, šteta.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- DrugsBunny
Dobro da si napisao da nije monster movie.dr_gonzo wrote:Mene žalosti to što sam ja izgubio sat i pol vremena gledajući ovaj filmDrugsBunny wrote:Istina. Očekivao sam nešto zanimljivo i gledljivo oko tog pošto je koncept nesvakidašnji.
Sada sam si drastično spustio očekivanja
- dr_gonzo
Pa, zato sam film i gledao jer sam očekivao monster movie, a ono mućak (a pogledaj poster i reklamu...tipično baca na monster movie)DrugsBunny wrote:Dobro da si napisao da nije monster movie.dr_gonzo wrote:Mene žalosti to što sam ja izgubio sat i pol vremena gledajući ovaj filmDrugsBunny wrote:Istina. Očekivao sam nešto zanimljivo i gledljivo oko tog pošto je koncept nesvakidašnji.
Sada sam si drastično spustio očekivanja
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Jane Doe
meni nije loše uopće, ali valjda zato što ja mogu prožvakat ekstra fantaziranje (to kažem zato jer uvijek kad gledam nešto u čoporu uvijek neko jamra, ovo nemre bit, joooj ono nemre bit... ono ohladi, pa večina toga u nekim žanrovim ni nemože bit ) tipa kakvo je u ovom filmu. film je prvenstveno sf i ako ga idete gledat bez prevelikih očekivanja i spremni na tešku fantaziju, može bit i zabavan. meni je + što je neko pokušao napravit SF bez monstera (je da bi možda bilo bolje da je monster movie, al eto, malo za promjenu)

- DrugsBunny
LOL, tek sam sada shvatio da sam umjesto ovog filma, igrom slučaja skinuo ovo: http://www.imdb.com/title/tt1655387/
Izgleda da onda svakako neću gledati Altitude.
Izgleda da onda svakako neću gledati Altitude.
-
filmofil
plot filma je jako misleading, očekivao sam veću funkciju tog čudovišta u filmu i neko realno podrijetlo...divovska hobotnica koja leti mi je bila baš za ovaj smajlić -->
s obzirom da se film koncentrirao na tih 5 likova i prostor od 4 metra kvadratna trebali su i bolje dijaloge napisat, a ne da umirem od dosade dok se oni samo svađaju...frozen je primjer dobrih dijaloga (reference na pop kulturu, anegdote iz života, itd)
sve u svemu, film mi i nije ostavio tako loš dojam, al nekako bi bolji bio kao neka epizoda twilight zone ili u nekom horor omnibusu...ili da se iskoristio potencijal koji je film nudio, to ću stavit pod spoilere
s obzirom da se film koncentrirao na tih 5 likova i prostor od 4 metra kvadratna trebali su i bolje dijaloge napisat, a ne da umirem od dosade dok se oni samo svađaju...frozen je primjer dobrih dijaloga (reference na pop kulturu, anegdote iz života, itd)
SpoilerShow
i kraj je užasno glup, oni su kao promjenili povijest...i onda se budući par sara i bruce prime za ruku i gledaju u nebo 
SpoilerShow
kad su već napravili to tako da bruce može zamislit bilo šta i to se ostvari trebao je na kraju zamislit posejdona ili neko mitsko biće da se bori protiv hobotnice u epskom dvoboju, to sam ustvari samo i čekao na kraju, al neee, mora se on vratit u prošlost i spasit roditelje
This is the Zodiac speaking.
-
marko20vg
mene je oduševio. i gluma je solidna.