The Hills Run Red (2oo8)
- Sharan
- horkolerbus
-
jeba
copy - paste pnoga što sam napisao u Koji ste horor zadnji gledali?
The hills run red - a šta reći, početak je dobar a kasnije sve veće i veće sranje. Radnja je preočita, sve je predvidljivo, napetosti baš i nema, krv bolje da ne komentiram. Cijeli film djeluje plastično i umjetno, a tokom filma sam prepoznao radnju i scene iz barem 5 filmova. Uglavnom sat i pol vremena koji su otišli u nepovrat.
The hills run red - a šta reći, početak je dobar a kasnije sve veće i veće sranje. Radnja je preočita, sve je predvidljivo, napetosti baš i nema, krv bolje da ne komentiram. Cijeli film djeluje plastično i umjetno, a tokom filma sam prepoznao radnju i scene iz barem 5 filmova. Uglavnom sat i pol vremena koji su otišli u nepovrat.
- kraykulla
slažem se.početak je bio obećavajući a kasnije je sve ispalo klišeizirano,nekoliko scena mučenja
očekivani manje-više kraj,babyface je okej napravljen ali nije to dosta da bi provuklo film
pa mu ja ne bi dao više od 2,5/5.tako neku prolaznu ocjenu...
william sadler je faca sjećam ga se u demon knight bio je zakon
očekivani manje-više kraj,babyface je okej napravljen ali nije to dosta da bi provuklo film
pa mu ja ne bi dao više od 2,5/5.tako neku prolaznu ocjenu...
william sadler je faca sjećam ga se u demon knight bio je zakon
- remike2
Re: The Hills Run Red (2oo8)
Izrazito loš slasher sa jako lošom glumom, režijom, općenito pristupom, itd... Početak je obećavao dosta ko i sam naziv filma, te ubojica Babyface izgleda ok, no nažalost sve je ostalo na tome. Za ubit vrijeme jedino, no to je sve. 3/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- popayy
Pogledao iz čiste dosade, očekivao fora slasherčić s obzirom na neke viđene kadrove. Nije preeloše za ubit malo vremena, ali kad kod filma od 75 minuta zijevam i gledam na sat... 
-
Unreal
jest da je prošlo dvije godine od kada sam gledao film,ali čak i nije toliko loš po sječanju(mislim tada mi je kriterij ocjenjivanja bio dosta blag). ono nije baš da bi ga svrsta u isti kalup sa pun kurac glupljim "Wrong Turn 3", ako niš drugo bar imate referenciju za špageti western istog imena i dovoljnu količinu krvi i sisa 
- Victor Crowley
Re:
Film je poprilično dobar, može se pogledat. Ima krvi, ima dobru priču, negdje naleti par gluposti ali OK, ništa strašno. Preporuka od mene.
- Decadentor
Pogledat jednom i zboravit, ako nista drugo zbog plavse koja flasha sisama svako malo te poprilice kolicine krvi