The Strangers (2007)
- Charlie surfs again
Ne bi ni gledo ovo realno da ne igra LIV. Ali verujte mi ko i da ne igra jer sva njena lepota i ceo rad je u njenom osmehu, njenoj pozitivnoj energiji kojom zrachi kao u "Lonesome Jim", kao u "Jersey Girl", a toga ovde nema jer se nije osmehnula ma niti jednom u celom filmu, ceo film je sjebana i tuzna. A film ko film, jbga verovatno jedan od boljih americhkih horora ove godine ali braco prvih 45 minuta je takav jedan smor da ja ne znam dal sam ja mozda bio smoren pa mi izgledalo da se nishta ne deshava ili me film uveo u takvo stanje, tek kasnije pochinje solidan deo mada naravno pati od svih onih bolesti ko i svako holivudsko horor nedelo. Mada ideja je dobra inspirisana istinitom prichom, falabogu da je samo inspirisana jer da su stavili zasnovana (based) ja bi, ja ne znam shta bi jer sa sluchajem koji se dogodio u realnom zivotu ima vrlo malo slichnosti, mnoge stvari su izostavljene ali poshto je samo "inspired" onda kao OK. Ko voli napete horore prepune "BU" elemenata ovo moz da gleda...zanimljivi su i uljezi...i sam pochetak filma i naravno kraj...ovo izmedju diskutabilno...jbga...
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com
- Scarface
Nije loš film, al je malo prekratak, ne dobiješ dojam da si išta gleda nakon njega, a ima i masu rupa u scenariju, u biti njihove same reakcije nisu prirodne, neko prosječan na mistu Speedmana bi jednostavno puka i pomahnitalo nasrnija na sve ubojice, ko je gleda zna zašto san baš njega spomenija, da ti se onoliko loših stvari desi u tako malo vrimena, nemoguće je ne puknit.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Josef K
al ja sam prije par dana gledo na cinestarovoj stranici dal imaju taj film i pisalo je - početak prikazivanjaHorrorHR wrote:Po Blitz Cinestarovom sajtu ne dolazi uopće - jedino ako oni pod najavama imaju samo filmove koje sami distribuiraju...Zadro wrote:kad ovo kod nas izlazi?
u četvrtak. i danas odem gledat i nema više ništa pod tim nazivom filma al u četvrtak ima neka pretpremjera.
mislim da bi to trebalo bit to...
-
GreenHornet
- Asfodel