dvojka mi je nekako originalnija, ozbiljnija.. kec mi ima jednu pricu koja je u ono vrijeme bila nekakvo osvjezenje u svijetu horor filma. a u dvojci su imali problem kao sto imaju svi nastavci, da to bude SAW a da opet bude originalan. i ja mislim da su u tome u potpunosti uspjeli - ima vishe prica u samome filmu koje se na kraju sklapaju u jednu i to nisu price zbrda zdola nego bas dobre price, dok to kec nema. sto je opet nesto svjeze, originalno sto je sjajno za svaki nastavak + onaj flik na kraju keca mi je ok, to ima i dvojka samo za mene jos bolji.HorrorHR wrote:pa i ja sam tu negdje sa razmišljanjem, dvojka mi je bila au pair sa jedinicom, ako ne zericu zanimljivija... Trojka i četvorka, uffundying wrote:ja sam jedan od onih kojem je dvojka bolja od jedinice, trojka mi vec nema smisla
Saw V (2008)
- undying
- john_constantine
ma meni je dvojka loša radi iritatnih glumaca, ali obrati su bili dobri.undying wrote:dvojka mi je nekako originalnija, ozbiljnija.. kec mi ima jednu pricu koja je u ono vrijeme bila nekakvo osvjezenje u svijetu horor filma. a u dvojci su imali problem kao sto imaju svi nastavci, da to bude SAW a da opet bude originalan. i ja mislim da su u tome u potpunosti uspjeli - ima vishe prica u samome filmu koje se na kraju sklapaju u jednu i to nisu price zbrda zdola nego bas dobre price, dok to kec nema. sto je opet nesto svjeze, originalno sto je sjajno za svaki nastavak + onaj flik na kraju keca mi je ok, to ima i dvojka samo za mene jos bolji.HorrorHR wrote:pa i ja sam tu negdje sa razmišljanjem, dvojka mi je bila au pair sa jedinicom, ako ne zericu zanimljivija... Trojka i četvorka, uffundying wrote:ja sam jedan od onih kojem je dvojka bolja od jedinice, trojka mi vec nema smisla
Michel puši karu.
- jigsaw
Meni se taj serijal uvukao pod kožu te večeri u 2005. godini kada sam pogledao prvi SAW misleći da će to biti neko sranje puno krvi. No, ispalo je da mi je to jedan od najboljih ako ne i najbolji horror koji sam gledao. Sve nastavke sam dosad s veseljem očekivao, očekivanja su mi bila uslišena dobrim sadržajem, solidnim glumcima i izvanrednim twistovima.
Saw - 9,5/10
Saw II - 8,5/10
Saw III - 7,5/10
Saw IV - 8/10
Jedva čekam peticu...
Saw - 9,5/10
Saw II - 8,5/10
Saw III - 7,5/10
Saw IV - 8/10
Jedva čekam peticu...
- metallicat
i šesticu i sedmicu..jigsaw wrote:Meni se taj serijal uvukao pod kožu te večeri u 2005. godini kada sam pogledao prvi SAW misleći da će to biti neko sranje puno krvi. No, ispalo je da mi je to jedan od najboljih ako ne i najbolji horror koji sam gledao. Sve nastavke sam dosad s veseljem očekivao, očekivanja su mi bila uslišena dobrim sadržajem, solidnim glumcima i izvanrednim twistovima.
Saw - 9,5/10
Saw II - 8,5/10
Saw III - 7,5/10
Saw IV - 8/10
Jedva čekam peticu...
skoro pa je i meni bolja dvojka od jedinice. možda jedini razlog što je jedinica malo malo bolje to što je prvi pa neznaš što očekivat a u drugom znaš, bar otprilike. ali baš su tu negdje.undying wrote:ja sam jedan od onih kojem je dvojka bolja od jedinice, trojka mi vec nema smisla, a cetvorku nisam ni gledao.
evo otprilike : Saw 1 - 9/10, Saw 2 - 8,5/10, Saw 3 - 7/10, Saw 4 - 4/10.

- Dragonrage
- Knatchbull
Prvi je originalan, nepredvidljiv i uvjerljiv. Drugi je dobra kopija i makar otprilike znaš šta će se dogoditi iznenadiš se a i jako dobro je napravljen. U trećem sve skužiš nakon 15-ak minuta pa više nije zabavno a zamke su, pa ono, ništa posebno. Četvrti još nisam pogledao kako spada jer je TS verzija bila premračna...
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Dragonrage
Prvo...ajde...iako i o tome bi se dalo diskutirati...i drugo funkcionira koliko toliko...ali treće...brate mili ja sam pišo do smijeha kada je lik krenuo nogu pilit...a da ne govorim kako je taj glumac kroz cijeli film bio totalno neuvjerljiv i loš...a tek preokret na kraju...efektan ali totalno neuvjerljiv...Knatchbull wrote:Prvi je originalan, nepredvidljiv i uvjerljiv...
- jigsaw
Cary Elwes je car!Dragonrage wrote:Prvo...ajde...iako i o tome bi se dalo diskutirati...i drugo funkcionira koliko toliko...ali treće...brate mili ja sam pišo do smijeha kada je lik krenuo nogu pilit...a da ne govorim kako je taj glumac kroz cijeli film bio totalno neuvjerljiv i loš...a tek preokret na kraju...efektan ali totalno neuvjerljiv...Knatchbull wrote:Prvi je originalan, nepredvidljiv i uvjerljiv...
- Dragonrage
Da...car parodijajigsaw wrote:Cary Elwes je car!Dragonrage wrote:Prvo...ajde...iako i o tome bi se dalo diskutirati...i drugo funkcionira koliko toliko...ali treće...brate mili ja sam pišo do smijeha kada je lik krenuo nogu pilit...a da ne govorim kako je taj glumac kroz cijeli film bio totalno neuvjerljiv i loš...a tek preokret na kraju...efektan ali totalno neuvjerljiv...Knatchbull wrote:Prvi je originalan, nepredvidljiv i uvjerljiv...
- jigsaw
Istina...u Robinu Hoodu je bio izvrstan...Dragonrage wrote:Da...car parodijajigsaw wrote:Cary Elwes je car!Dragonrage wrote: Prvo...ajde...iako i o tome bi se dalo diskutirati...i drugo funkcionira koliko toliko...ali treće...brate mili ja sam pišo do smijeha kada je lik krenuo nogu pilit...a da ne govorim kako je taj glumac kroz cijeli film bio totalno neuvjerljiv i loš...a tek preokret na kraju...efektan ali totalno neuvjerljiv...![]()
- Knatchbull
opet je to tvoje mišljenje... s druge strane to s nogom je malo pretjerano...Dragonrage wrote:Prvo...ajde...iako i o tome bi se dalo diskutirati...i drugo funkcionira koliko toliko...ali treće...brate mili ja sam pišo do smijeha kada je lik krenuo nogu pilit...a da ne govorim kako je taj glumac kroz cijeli film bio totalno neuvjerljiv i loš...a tek preokret na kraju...efektan ali totalno neuvjerljiv...Knatchbull wrote:Prvi je originalan, nepredvidljiv i uvjerljiv...
preokret je odličan
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Dragonrage
- Dragonrage
Ne da je samo pretjerano već je i smiješno...lik onako luđački pili naprijed nazad i dere se od boli hahaha...pa onesvijestio bi se. Ajde da je skinuo nogu u jednom potezu...ali par minuta ju pilat...LOLKnatchbull wrote:opet je to tvoje mišljenje... s druge strane to s nogom je malo pretjerano...Dragonrage wrote:Prvo...ajde...iako i o tome bi se dalo diskutirati...i drugo funkcionira koliko toliko...ali treće...brate mili ja sam pišo do smijeha kada je lik krenuo nogu pilit...a da ne govorim kako je taj glumac kroz cijeli film bio totalno neuvjerljiv i loš...a tek preokret na kraju...efektan ali totalno neuvjerljiv...Knatchbull wrote:Prvi je originalan, nepredvidljiv i uvjerljiv...
preokret je odličan
Preokret je sve samo ne odličan...ajd ti meni reci kak je lik mogao dva sata ili čak i više nepomično ležati između njih i još stiskati gumbić u ruci te ih drmati strujom a da se ni jendom barem malo ne pomakne ili ne udahne i da ga oni ne skuže...LOL
Ma to su sam tak ubacili jer nisu znali kaj bi a to im se činilo efektno...efektno je i bio...ali neuvjerljivo...
- jigsaw
U drugom nastavku se otkrilo da si je Jigsaw ubrizgao neku injekciju koja na nekoliko sati umrtvljuje tkivo i da si nepomičan...Dragonrage wrote:Ne da je samo pretjerano već je i smiješno...lik onako luđački pili naprijed nazad i dere se od boli hahaha...pa onesvijestio bi se. Ajde da je skinuo nogu u jednom potezu...ali par minuta ju pilat...LOLKnatchbull wrote:opet je to tvoje mišljenje... s druge strane to s nogom je malo pretjerano...Dragonrage wrote: Prvo...ajde...iako i o tome bi se dalo diskutirati...i drugo funkcionira koliko toliko...ali treće...brate mili ja sam pišo do smijeha kada je lik krenuo nogu pilit...a da ne govorim kako je taj glumac kroz cijeli film bio totalno neuvjerljiv i loš...a tek preokret na kraju...efektan ali totalno neuvjerljiv...
preokret je odličan
Preokret je sve samo ne odličan...ajd ti meni reci kak je lik mogao dva sata ili čak i više nepomično ležati između njih i još stiskati gumbić u ruci te ih drmati strujom a da se ni jendom barem malo ne pomakne ili ne udahne i da ga oni ne skuže...LOL
Ma to su sam tak ubacili jer nisu znali kaj bi a to im se činilo efektno...efektno je i bio...ali neuvjerljivo...
a što se tiče struje i Zep je imao taj uređaj...
- Dragonrage
Ma...a kaj bi bez drugog nastavka...LOL?jigsaw wrote:U drugom nastavku se otkrilo da si je Jigsaw ubrizgao neku injekciju koja na nekoliko sati umrtvljuje tkivo i da si nepomičan...Dragonrage wrote:Ne da je samo pretjerano već je i smiješno...lik onako luđački pili naprijed nazad i dere se od boli hahaha...pa onesvijestio bi se. Ajde da je skinuo nogu u jednom potezu...ali par minuta ju pilat...LOLKnatchbull wrote:opet je to tvoje mišljenje... s druge strane to s nogom je malo pretjerano...
preokret je odličan
a što se tiče struje i Zep je imao taj uređaj...
Ma koji Zep...ovaj ima na kraju još pokaže kak ih je drmao LOL...a da je i bio ovaj drugi...koja mu je fora ležati umrtvljen među njima hahaha...