lako moguće, nije lak zadatak savršeno predočit prošlost (pogotovo dijalekti npr.).. ja osobno nisam naletio na "pravi" srednjevjekovni ugođaj na filmu dosta dugo (mislim na novije filmove). ili sam pak prezahtjevan što se tiče toga.elrania wrote:ja imam dojam da ce poprilicno upropastiti taj srednjovjekovni ugodaj. underworld je meni prefensi, flashy itd. i djeluje mi preneozbiljno za dobru pricu u srednjem vijeku.Wendigo wrote:o da..Clayman wrote:Kao i većini prvi dio mi je bio odličan, drugi prosjek iako se može gledati.
Anyway, veselim se srednjovjekovnom horor ugođaju (ako ga bude uopće), mislim da toga fali u zadnje vrijeme. Samo normalno, šteta što neće biti Kate Beckinsale u ovom.
samo da to skrpaju kak spada i ja zadovoljan.
sve si razmišljam da dam šansu dvojci prije gledanja trojke.
evo, skinula sam 2. dio pred par dana i jos se neckam, al ga mozda pogledam danas, sutra.
Underworld 3: Rise of the Lycans (2009)
- Wendigo
- elrania
- horkolerbus
- Dragonrage
- john_constantine
- dr_gonzo
- Scarface
Dragonrage wrote:Meni isto...ne za mnogo, ali bio mi je bolji....produkcijski, režijski...akcijski...efekti...sve je bilo nekako bolje. Možda je bio gluplji, ali ipak bolji...horkolerbus wrote:drugi deo mi je bilo daleko bolji od prvog,verujem da ce treci uraditi isto![]()
![]()
![]()
Prvi mi je miljama isprid nastavka, radnja se prebrzo odvija u dvojci, baš zato šta je gluplji, ne može bit bolji.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Dragonrage
Može...zabavniji je...prvi je previše ozbiljan za takvu vrstu filma, i samim time prespor.Ghostface wrote:Dragonrage wrote:Meni isto...ne za mnogo, ali bio mi je bolji....produkcijski, režijski...akcijski...efekti...sve je bilo nekako bolje. Možda je bio gluplji, ali ipak bolji...horkolerbus wrote:drugi deo mi je bilo daleko bolji od prvog,verujem da ce treci uraditi isto![]()
![]()
![]()
Prvi mi je miljama isprid nastavka, radnja se prebrzo odvija u dvojci, baš zato šta je gluplji, ne može bit bolji.
- Scarface
Dragonrage wrote:Može...zabavniji je...prvi je previše ozbiljan za takvu vrstu filma, i samim time prespor.Ghostface wrote:Dragonrage wrote: Meni isto...ne za mnogo, ali bio mi je bolji....produkcijski, režijski...akcijski...efekti...sve je bilo nekako bolje. Možda je bio gluplji, ali ipak bolji...![]()
![]()
![]()
Kako kome zabavniji, meni je prvi i zabavniji. Da preozbiljan za takvu vrstu filma? Taman je kako triba.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- HorrorHR
- Site Admin
- Dragonrage