pa zato jer tu i tamo nekaj stvarno valja i onda se čovijek iz početka ponada i onda se opet razočara...dok ne dođe opet neki dobar remake...HorrorHR wrote:Neznam kako ljudi uopće mogu očekivati nešto od rimejkova, posebice rimejkova klasičnih horrora? Stvarno mi nije jasno što im je u glaviA$H wrote:kao mnogi..jigsaw wrote:Jebiga očekivao sam nešto od filma ali izgleda previše...3/5
Rob Zombie's Halloween
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- HorrorHR
- Site Admin
-
GreenHornet
- A$H
malkice više..HorrorHR wrote:Al' stvarno rijetke stvari valjaju, posebice kada govorimo o rimejkovima horrora u zadnjih deset godina... Koliko ih je ono, jedan - dva?A$H wrote:pa zato jer tu i tamo nekaj stvarno valja i onda se čovijek iz početka ponada i onda se opet razočara...dok ne dođe opet neki dobar remake...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- jigsaw
- A$H
-
Unreal
- Studeni
spektakularno grozan film.....koji kurac sa onih prvih pola sata ili više?svi problemi kao leže u klasičnoj američkoj white trash rasturenoj obitelji?ne očekivah skoro ništa, ali ovo je još gore.
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
- Boby
Ne leže, mali je pokazivao čudne sklonosti kroz svoje avanture s životinjama neovisno o obiteljskom okruženju i sam Zombie je rekao kako se misterij njegova ludila ne može potpuno objasniti jer je takav rođen a obitelj rednecksa bila je samo jedan od čimbenikaStudeni wrote:spektakularno grozan film.....koji kurac sa onih prvih pola sata ili više?svi problemi kao leže u klasičnoj američkoj white trash rasturenoj obitelji?ne očekivah skoro ništa, ali ovo je još gore.
- Studeni
u tome je trik. iz kojeg razloga (ako znaš) je on onda išao to objašnjavati?jer meni je tako izgledalo, a ne kao da to samo dokumentira. cijela poanta (bar meni) Myersa je bila iskonsko zlo kao takvo. uopće nisam imao potrebu znati zbog čega je to, a meni izgleda da je Zombie to išao objasniti i napravio masu grešaka usput. Prvo, ta "rednecks" familija je veći kliše nego u najglupljim redneck filmovima...zar uvijek mora biti u igri "mama-koja-je-u-duši-dobra-ali-bira-krive-frajere-i-pleše-striptiz"?? A, muž je toliko loše iskarikiran da boli glava, mislim da se William Forsythe mogao bolje iskoristiti, ali dobro. Nadalje, jedan detalj mi je isto upao (loše) u uho. Forsythe i ženica govore kao da su friško stigli iz (u najmanju ruku) Alabame ili Mississippija, a, ako se ne varam, ovdje se radi o Illinoisu...uz najbolju volju onakav naglasak se tamo neće naći. Vremensko trajanje tog "djetinjstvo dijela" i onog u bolnici mi je potpuno nesrazmjerno, tj. koliko mi je ovaj prvi predug toliko mi je dio u bolnici (dok je klinac) naglo prekinut...krenuo je u široko i naglo prekinuo. Također, tu mi se čini da je pokušao izvući iz Macdowella nešto te kvalitete kao Pleasence u originalu, ali je to neizvedivo i mislim da bi bolje bilo da je pokušao nešto drugo. Znaš šta me je još iscimalo do jaja? Količina psovki u prvih 30ak minuta koje su , po mom mišljenju, rastrzavale čitavu stvar jer su neprirodne i onako "MTVijevski" šablonizirane.....ima brdo stvari još,ali da ne duljim. Ne znam, da je neko drugi radio, mislim da se moglo i bolje,ali meni je ovo previše kao i dva filma od Zombiea koje sam gledao i koji su strašno dosadni i puni rupa, točnije praznog hoda. Naravski, moje mišljenje...Boby wrote:Ne leže, mali je pokazivao čudne sklonosti kroz svoje avanture s životinjama neovisno o obiteljskom okruženju i sam Zombie je rekao kako se misterij njegova ludila ne može potpuno objasniti jer je takav rođen a obitelj rednecksa bila je samo jedan od čimbenikaStudeni wrote:spektakularno grozan film.....koji kurac sa onih prvih pola sata ili više?svi problemi kao leže u klasičnoj američkoj white trash rasturenoj obitelji?ne očekivah skoro ništa, ali ovo je još gore.
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
One last gulp,
One more tablet to pop,
-
Unreal
Večinom potpisujem kaj je Studeni rekao i da dodam da Zombie se izgleda nije dalo izmisliti vlastitu priču pa je u drugoj polovici uzeo onu iz orginala.
Ma meni je ideja da istraže prošlost Michaela,Hannibala,Billya(ubojca iz Black Christmas) i još nekih likova nepotrebna. Nekak mi bolj priča paše ako ne znaš puno o njima.
Ma meni je ideja da istraže prošlost Michaela,Hannibala,Billya(ubojca iz Black Christmas) i još nekih likova nepotrebna. Nekak mi bolj priča paše ako ne znaš puno o njima.
- HorrorHR
- Site Admin
Nisam imao volje gledati film, ali da komentiram ovaj trend objašnjavanja. Stvarno neznam što je tip novim "idejo-tvorcima" u zadnje vrijeme. Gotovo svi rimejkovi, sequeli ili prequeli pod obavezno si daju na važnosti da dodatno krenu objašnjavati neke stvari koje su sasvim savršene bile bez njihove intervencije. Samo jeda od primjera u zafnje vrijeme što sam gledao, a koji izgleda može paralelu povući sa Halloweenom je "Black Christmas". U originalu si imao ubojicu, jednostavno je bio manijak i to je to. A sada pak dobivaš doslovno 20 minuta retrospektive njegovog života, koja opravdava njegovu "zloću". Mislim c'mmon, što su moderni gledatelji takvi idioti da sve, ali baš sve, moraju imati na pladnju...Studeni wrote: iz kojeg razloga (ako znaš) je on onda išao to objašnjavati?jer meni je tako izgledalo, a ne kao da to samo dokumentira. cijela poanta (bar meni) Myersa je bila iskonsko zlo kao takvo. uopće nisam imao potrebu znati zbog čega je to, a meni izgleda da je Zombie to išao objasniti i napravio masu grešaka usput.