http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8wmetallicat wrote:a ko je to uopće?
Scream 4
-
Re: Scream 4
- Decadentor
http://www.youtube.com/watch?v=r0hfg1htnM4John_Ryder wrote:http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8wmetallicat wrote:a ko je to uopće?

- HorrorHR
- Site Admin
- Scarface
7.6 na imdb-u i 2 393 glasova!!!!!

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- HorrorHR
- Site Admin
-
mami me da skinem cam rip ali hmmmmmm ne znam mogu li se suzdržat..... ali sve mi se čini da hoću 

:supz: :supz:
- Info
Evo jedna recenzija od nekog tipa bez spojlera
"Pogledao sam Vrisak 4 na jednoj stranici na internetu. Film je bio snimljen kamerom pa kvaliteta i nije bila 'nešto', ali to mi nije smanjilo doživljaj. Prva scena je bila odlična! JAKO neočekivana i pomalo brutalna... Neću ništa odavati onima koji ga nisu gledali, ali samo da kažem da je Vrisak 4 najsličniji prvom dijelu! Film je JAKO krvav i brutalan (pogotovo jedna od zadnjih scena koja je bila teška za gledati!). Motiv ubijice/ubojica je ODLIČAN! Jako zanimljiv i dobar film i moram reći da će vas na kraju malo zaboljeti glava jer se sve naglo otpetlja... Teško je objasniti, ali ćete shvatiti kad ga budete gledali... Film je pravi mindfuck što bi se reklo, znači da se BAŠ poigra s vašim mozgom i više nemate pojma ni tko ni kako ni zašto. Ali na kraju sve shvatite. Radnja je svima poznata. Sidney je napisala knjigu o ''nezgodama'' u svom životu i vraća se u Woodsboro u kojem se tada naglo vraća napetost kada ubojica/ubojice pod maskom napada/ju... Sidney, Kirby, Jill, Charlie, Gale, Dewey i ostali su opet u opasnosti... Ubojica ovog puta koristi dobri stari nož, ali u bar navrata koristi i neke brutalnije metode (sjekira...). Moram također reći da je/su u ovom dijelu ubojica/ubojice puno brutalnije! Film je oduševljenje i pravo osvježenje nakon pustih filmova koji su nam već dosadili (Saw, Hostel, Paranormal Activity). Vrisak 4 dovodi nova pravila u horor žanru filmova, ali i kod filmova općenito! Sve u svemu, nisam razočaran i ako imate neko pitanje u vezi filma, slobodno me pitajte!"
Boldano, čisto sumnjam
"Pogledao sam Vrisak 4 na jednoj stranici na internetu. Film je bio snimljen kamerom pa kvaliteta i nije bila 'nešto', ali to mi nije smanjilo doživljaj. Prva scena je bila odlična! JAKO neočekivana i pomalo brutalna... Neću ništa odavati onima koji ga nisu gledali, ali samo da kažem da je Vrisak 4 najsličniji prvom dijelu! Film je JAKO krvav i brutalan (pogotovo jedna od zadnjih scena koja je bila teška za gledati!). Motiv ubijice/ubojica je ODLIČAN! Jako zanimljiv i dobar film i moram reći da će vas na kraju malo zaboljeti glava jer se sve naglo otpetlja... Teško je objasniti, ali ćete shvatiti kad ga budete gledali... Film je pravi mindfuck što bi se reklo, znači da se BAŠ poigra s vašim mozgom i više nemate pojma ni tko ni kako ni zašto. Ali na kraju sve shvatite. Radnja je svima poznata. Sidney je napisala knjigu o ''nezgodama'' u svom životu i vraća se u Woodsboro u kojem se tada naglo vraća napetost kada ubojica/ubojice pod maskom napada/ju... Sidney, Kirby, Jill, Charlie, Gale, Dewey i ostali su opet u opasnosti... Ubojica ovog puta koristi dobri stari nož, ali u bar navrata koristi i neke brutalnije metode (sjekira...). Moram također reći da je/su u ovom dijelu ubojica/ubojice puno brutalnije! Film je oduševljenje i pravo osvježenje nakon pustih filmova koji su nam već dosadili (Saw, Hostel, Paranormal Activity). Vrisak 4 dovodi nova pravila u horor žanru filmova, ali i kod filmova općenito! Sve u svemu, nisam razočaran i ako imate neko pitanje u vezi filma, slobodno me pitajte!"
Boldano, čisto sumnjam
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Jane Doe
neznam zašto, ali mene uopće nije zaintrigirao niti ga iščekujem, izgleda da će dočekat i dvd rip pa ću ga onda gledat.... mada, nisam bila fan ni starijih nastavaka, pa nije ni čudo....
ali me baš zanima kakav će vama biti, jer vidim da ovdje ima jako puno fanova ovog filma, pa čekam dojmove... možda se i navučem i pogledam sve od početka
ali me baš zanima kakav će vama biti, jer vidim da ovdje ima jako puno fanova ovog filma, pa čekam dojmove... možda se i navučem i pogledam sve od početka

- Scarface
100000000000000000000000000000000000000/10- SAVRŠENSTVO!!!!!!!!!!!
Detaljna recenzija tek za par dana kad ga pogledan još 10 puta. Svaka pozitivna recenzija nije nimalo pretjerana, ovo je uvjerljivo najbolji dio nakon originala. MUST SEE ZA SVAKOG HORROR FANA!!!!!
Detaljna recenzija tek za par dana kad ga pogledan još 10 puta. Svaka pozitivna recenzija nije nimalo pretjerana, ovo je uvjerljivo najbolji dio nakon originala. MUST SEE ZA SVAKOG HORROR FANA!!!!!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
Opa, znam da si fan, ali nakon ovakvog oduševljenja ću ga definitivno pogledati ovih dana, nadam se da ima nka solidna kvaliteta za skinuti??Scarface wrote:100000000000000000000000000000000000000/10- SAVRŠENSTVO!!!!!!!!!!!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Nema, nažalost, al ja nisan moga čekat. Ne, stvarno san bija jako objektivan. Možda će nekog iritirat određeni novi glumci/glumice, al scenarij je brutalno inteligentno smišljen. Ubojica/e je/su još jednom prilično neočekivan/e (iako san ja uspija pogodit i to i motiv, al dobro, ja san freak ovog serijala pa to nećemo računat). Mislin da ne bi tribalo nikog razočarat.callac wrote:Opa, znam da si fan, ali nakon ovakvog oduševljenja ću ga definitivno pogledati ovih dana, nadam se da ima nka solidna kvaliteta za skinuti??Scarface wrote:100000000000000000000000000000000000000/10- SAVRŠENSTVO!!!!!!!!!!!
- HorrorHR
- Site Admin
morat ću ga u kinu onda pogledat 

- Josef K
HorrorHR wrote:morat ću ga u kinu onda pogledat

- callac
mrzimo te sviHorrorHR wrote:morat ću ga u kinu onda pogledat

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
jebote kakav film pa ovo je bolje od dvojke i trojke
- mnogo brutalniji i pamatenije napravljen.... jedva čekam proper verziju ali sve je na mjestu...... ubojstva su brutalnija , napetija atmosfera....

:supz: :supz: