Saw V (2008)
- Decadentor
- gandalf
- horkolerbus
- HorrorHR
- Site Admin
- Scarface
HorrorHR wrote:Ok izgleda da ću večeras ovo pogledati, jel mi moze samo netko dati nekakav recap proslih dijelova, tj. detalja koji su bitni za ovaj nastavak?
Koliko se sjećam:
- u četvrtom jigsaw na kraju ode pa-pa
- costas mandylor je novi jigsaw ili sta vec
- i to je to
U trećem je jigsaw officially dead, mada je radnja 4. paralelna s trećim, pa ti dođe i tvoja tvrdnja točna.
- john_constantine
ma nije tako strašno, ima pojašnjenja, samo su me zbunjivali ona dvojica detektiva, nisam skužio koji je koji.Ghostface wrote:HorrorHR wrote:Ok izgleda da ću večeras ovo pogledati, jel mi moze samo netko dati nekakav recap proslih dijelova, tj. detalja koji su bitni za ovaj nastavak?
Koliko se sjećam:
- i to je to
U trećem je jigsaw officially dead, mada je radnja 4. paralelna s trećim, pa ti dođe i tvoja tvrdnja točna.
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:ma nije tako strašno, ima pojašnjenja, samo su me zbunjivali ona dvojica detektiva, nisam skužio koji je koji.Ghostface wrote:HorrorHR wrote:Ok izgleda da ću večeras ovo pogledati, jel mi moze samo netko dati nekakav recap proslih dijelova, tj. detalja koji su bitni za ovaj nastavak?
Koliko se sjećam:
- i to je to
- john_constantine
scene iz prošlog filma u obliku flashbacka u vezi završetka trećeg dijelaGhostface wrote:john_constantine wrote:ma nije tako strašno, ima pojašnjenja, samo su me zbunjivali ona dvojica detektiva, nisam skužio koji je koji.Ghostface wrote:
Ma zar nisu bila dvojica detektiva u trojci? Costas, preživjeli iz četvorke i onaj drugi koji je ostao zarobljen u trojci?
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:scene iz prošlog filma u obliku flashbacka u vezi završetka trećeg dijelaGhostface wrote:john_constantine wrote: ma nije tako strašno, ima pojašnjenja, samo su me zbunjivali ona dvojica detektiva, nisam skužio koji je koji.
Ma zar nisu bila dvojica detektiva u trojci? Costas, preživjeli iz četvorke i onaj drugi koji je ostao zarobljen u trojci?
Sve je meni jasno, nego ne razumin zašto si me quota bezveze.
Cons, taj koji je osta zarobljen je Jeff, koji nije policajac ni išta slično. Ostaje jedino preživjeli iz četvorke, i on je FBI agent Strahm, dok je Costas (Hoffman u filmu) policajac. To je bitno razlikovat, imaš jigsawa, Fbi-evce i policiju, a policajac Hoffman je jigsaw-ov pomoćnik.
A otac od one male je Jeff iz trice koji je ubijen od strane Strahma, šta se vidi u četvorci koja se odvijala paralelno s tricom. U trici je bila pokrivena priča sa Jeffom, a u četvorci s onim crncem. To u trici je obavljala Amanda, a četvorku Hoffman. I sad u petici osta je samo Hoffman, u kojega sad sumnja Strahm koji je osta živ u četvorci, i oko toga se vrti cila petica, uz naravno flashbackove koji objašnjavaju Hoffmanov origin, i nastavlja se priča s jigsaw-ovom ženom.
- john_constantine