Grindhouse

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
A$H

Post by A$H » 17 Oct 2007, 23:11

jebeno..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Oct 2007, 23:30

opet sam pogledao ove filmove i nikako mi ne sjedaju. ok su, ali ne baš tolko dobri
I may be an idiot, but i am no fool.

metallicat

Post by metallicat » 23 Oct 2007, 22:20

može mi netko dat link za skinut, ja našla samo neke koji nemaju baš neku grafiku, mislim da su u kinu snimani :lol: hvala :wink:
Image

just me

Post by just me » 24 Oct 2007, 10:12

Ali to namjerno izgleda kao da je u kinu snimano.
I have no name, because the cats do not need names to tell each other apart.

metallicat

Post by metallicat » 24 Oct 2007, 10:24

a znam, gledala sam, ali ovi su doslovno koje sam ja našla snimani u kinu.
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Oct 2007, 16:14

metallicat wrote:a znam, gledala sam, ali ovi su doslovno koje sam ja našla snimani u kinu.
to imaš onda cam verziju. Potraži dvd ripove...

planet terror - http://www.horrorflix.ws/readarticle.ph ... le_id=2265
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 25 Oct 2007, 00:11

john_constantine wrote:
metallicat wrote:a znam, gledala sam, ali ovi su doslovno koje sam ja našla snimani u kinu.
to imaš onda cam verziju. Potraži dvd ripove...

planet terror - http://www.horrorflix.ws/readarticle.ph ... le_id=2265
hvala, hvala :D , draži mi je planet :D
Image

undying

Post by undying » 01 Nov 2007, 21:18

stvarno ne kontam kako su ovi filmovi dozivjeli debakl na americkim kino blagajnama ?! filmovi su vrlo dobri, pogotovo se ovo odnosi na "planet teror" ! odavno nisam gledao zabavniji film od planet terora - super! sat i po me drzao zakovanog za fotelju ! uloge, ali svaka uloga mi je fenomenalno odradjena od doktora, njegove zene, striptizete, mesara, drota ... mozda me malo razocarao (ali samo malo) onaj tip od plesacice, nekako mi djeluje kao "posteni, lijepi, momak" i kao da nije za tu uloga ali ok, totalno nebitno!

death proof je isto ok film, tipican tarantino, gomila price (odlicne) malo mi je slabiji od PT jer nije toliko zabavan, mada i tu ona prica kad se desi sudar, pa kad ona dva drota pricaju je pishancija ziva .. mislim da se death proof mora pogledati vise puta da bi ga se prihvatilo na pravi nacin, jer ne mozes sve da pohvatas, price idu suvise brzo, pogotovo one na uho "nevazne" a tako vazne za ovakav film.
+provalio sam tarantina da je uzeo muziku iz brian de palminog filma "blow out" samo zato sto je i meni ta muzika jako draga .........

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 04 Dec 2007, 20:35

ukusi se razliku , ipak je tarantino nadmasio po stilu, likovima i prici rodrigeza ali dosta OT ;)
Stil: jedino mi je ona THE car crash scena stvarno prejebena.
Likovi: ???? Majko moja dva para po tri kokoše koje brbljaju o jebeno dosadnim stvarima 80% filma.
Priča: Čitaj pod likovi, debilana totalna. Film se mogao baciti u short formu od kojih 20 min. Radnje nema, zapravo film se sastoji od jedne priče i onda druge verzije iste te priče sa malo drugačijim krajem.

Death Proof mi je kao posveta grindhouse filmovima sa car i women revenge temama fora koncept, ali bez toga, totalna dosada od filma.

Eto nije jedna stvar, ali imam tri stvari koje su bile stvarno dobre:
- car crash prvi
- lik mikea u Kurtovoj performansi
- finalni bashing kada kreće end credits i 5 sekundi prije

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Dec 2007, 20:42

pa istina to za "kokošima" - ma jebote, strašno zanimljivo što pričaju o dečkima, o ljubljenju, što bi radili s dečkima i sve to. :lol: Mislim da je naš aryx previše ženskast. :mrgreen:

A da ne spominjemo onu stupidnu scenu kada je druga priča crno bijelo? Bez smisla, ok, valjda opet neka posveta starijim filmovima, ali glupo ispada...
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 04 Dec 2007, 20:44

HorrorHR wrote:
ukusi se razliku , ipak je tarantino nadmasio po stilu, likovima i prici rodrigeza ali dosta OT ;)
Stil: jedino mi je ona THE car crash scena stvarno prejebena.
Likovi: ???? Majko moja dva para po tri kokoše koje brbljaju o jebeno dosadnim stvarima 80% filma.
Priča: Čitaj pod likovi, debilana totalna. Film se mogao baciti u short formu od kojih 20 min. Radnje nema, zapravo film se sastoji od jedne priče i onda druge verzije iste te priče sa malo drugačijim krajem.

Death Proof mi je kao posveta grindhouse filmovima sa car i women revenge temama fora koncept, ali bez toga, totalna dosada od filma.

Jedino u filmu što mi je bilo stvarno dobro:
- car crash prvi
- lik mikea u Kurtovoj performansi
- finalni bashing kada kreće end credits i 5 sekundi prije
meni film niti malo nije bio dosadan, film nije koncentriran na stuntmana , tj killera nego na zrtve , vidimo njihove razgovore i razmisljana o svakodnevnm stvarima naravno tarantino stilu koji je meni totalno bio smoth i nije mi niti malo bio dosadan . mozda te film razocarao jer si ocekivao nabrijanu akciju, makljazu . ja sam cuo da je film spor te sam ga takvog isao i gledati, terror je totalno druga vrsta filma (u kojem sam samo ocekivao krv nasilje crni humor te zajebanciju i dobio to ) makar spadaju pod grindhouse i trebaju biti tribute takvim filmovima , terror mi je bio prejeben ali jednostvano Death proof kao cjelina mi je bio bolji .... mislim kaj uopce raspravljamo kada mozemo samo reci ... ukusi se razlikuju :wink: ... 8)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

dr mladjo

Post by dr mladjo » 04 Dec 2007, 20:45

john_constantine wrote:
A da ne spominjemo onu stupidnu scenu kada je druga priča crno bijelo? Bez smisla, ok, valjda opet neka posveta starijim filmovima, ali glupo ispada...
pa to i je obilježne grinda..nesposoban radnik u kinu..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Aryx

Post by Aryx » 04 Dec 2007, 20:48

john_constantine wrote:pa istina to za "kokošima" - ma jebote, strašno zanimljivo što pričaju o dečkima, o ljubljenju, što bi radili s dečkima i sve to. :lol: Mislim da je naš aryx previše ženskast. :mrgreen:

a dobar mi je i Gone with the Wind :mrgreen: , ako je film dobar makar bio zenskast , kaj je tu lose :lol: :twisted: barem gledam lijepe curke :)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Boby

Post by Boby » 04 Dec 2007, 21:37

Još nisam pogledal "Planet Terror" ali "Death Proof" me je razočarao. Inače volim Tarantinove filmove, dijaloge koje ubacuje koliko trivijalni bili ali ovi mi nisu sjeli. Ženski likovi su toliko iritantni da se ne sjećam kada mi je lakše sjela nečija smrt na filmu. Film na kraju ostaje nedorečen, kao da je prava priča tek trebala početi. Eh, da se je prikazivao u komadu s "Planet Terror" kako je prvotno bilo zamišljeno mislim da ne bih imao pritužbi

pure_evil

Post by pure_evil » 04 Dec 2007, 21:56

Jel se isplati pogledati???ima ko recenziju?

Post Reply