To ne znam...još film nisam pogledao...Deimos wrote:ma svejedno, glavno da je smećeDragonrage wrote:istina...ali glupo mi da se nešto ako je loše automatski zove komercijalnim smećem iako nema veze sa komercijalom već je samo smeće...Aryx wrote:gle pa nema veze da li je film komercijalan ili ne , vazno je da li je dobar ili los , a ovaj je. ( imho )
30 Days Of Night
- Dragonrage
- undying
a meni je glupo sto ti ne razumijes sta ti ljudi pricaju, ili razumijes, ali hoces neku svoju pricu da proturis kao nekakvu istinu..Dragonrage wrote:istina...ali glupo mi da se nešto ako je loše automatski zove komercijalnim smećem iako nema veze sa komercijalom već je samo smeće...Aryx wrote:gle pa nema veze da li je film komercijalan ili ne , vazno je da li je dobar ili los , a ovaj je. ( imho )
kakve ti to cifre spominjes ? sta to znaci ? kao ako film nije skup onda nije komercijalan, ma nemoj. sta cemo onda sa srpskim filmom "zona zamfirova" ili uopce srpskim filmom koji je jos kako gledan... sta, hoces mi sad zonu uporediti sa "titanikom" HA, HA, HA, HA, HA... ovaj film je komercijalno smece, zasto? zbog poruke koju salje - ideje.
- Dragonrage
A šta si ti opet počeo bulazniti...lijepo pročitaj šta gore piše pa se onda javi...ako netko ovdje nešto ne razumije onda si to ti...ja sam sve lijepo objasnio i razjasnio, samo čitat trebaundying wrote:a meni je glupo sto ti ne razumijes sta ti ljudi pricaju, ili razumijes, ali hoces neku svoju pricu da proturis kao nekakvu istinu..Dragonrage wrote:istina...ali glupo mi da se nešto ako je loše automatski zove komercijalnim smećem iako nema veze sa komercijalom već je samo smeće...Aryx wrote:gle pa nema veze da li je film komercijalan ili ne , vazno je da li je dobar ili los , a ovaj je. ( imho )
kakve ti to cifre spominjes ? sta to znaci ? kao ako film nije skup onda nije komercijalan, ma nemoj. sta cemo onda sa srpskim filmom "zona zamfirova" ili uopce srpskim filmom koji je jos kako gledan... sta, hoces mi sad zonu uporediti sa "titanikom" HA, HA, HA, HA, HA... ovaj film je komercijalno smece, zasto? zbog poruke koju salje - ideje.
E pa dečko moj kad bi ti nekaj kužio onda bi znao o čem priča, kakve cifre spominjem i u čemu je razlika između komercijale i nekomercijalne...ovo sa idejom je najdebilnija stvar koju sam ikada čuo...nemaš pojma, odi si kupi znanje u Konzum
HA, HA, HA, HA, HA, HA...bleh
- Knatchbull
- Dragonrage
Pa ne slažemo se...ali iako ja iznesem sve moguće činjenice zašto to nije komercijalni film, sve ljepo objasnim, i još k tome u usporedbi sa "I am legend" koji je žanrovski isto horror, ali očito komercijalni, ipak ne želi priznati čak niti to da bi barem mogao biti u pravu nego sere po svom, a nije mi dao ni jedan čvrsti dokaz u svoju korist već sam trabunja nešto potpuno nerazumljivo o nekim idejama koje film prodaje...WTF!? Baš zato neču popustiti u svojim tvrdnjama pa da se na trepavice postavi...tim više što sam u pravu...Knatchbull wrote:Dragonrage wrote:odi si kupi znanje u Konzum![]()
![]()
OT: složite se da se u ničemu ne slažete i gotovo
- undying
- Knatchbull
krivo si me shvatioDragonrage wrote:Baš zato neču popustiti u svojim tvrdnjama pa da se na trepavice postavi...tim više što sam u pravu...![]()
čemu daljna rasprava ako je očito da se nikada nečete složiti niti jedan drugome išta priznati?
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- undying
moram da ti kazem da sam pre neke 3,4 godine gledao david lyncha u emisiji "holivudski producenti" ili redatelji, davno bilo pa se ne mogu sjetiti, uglavnom sta sam htio reci, upada david lynch u sobu ceka producente, kamera je bila sakrivena u cosku kojoj on prilazi i govori " sad cete da vidite sta ja moram sve producentima ispricati da bi mi oni mozda finansirali film" i upadaju oni.. david prica otprilike ovako "imam sjajnu pricu, radi se o jednom od najvecih pozara koji je zadesio ameriku, pozar je ugrubo tema, a unutra cemo staviti malo americko mjestasce koje je bilo zahvaceno tim pozarom, ljudi se spasavaju, pratimo druge sudbine, nama je najvaznija sudbina momka i djevojke koji su se zaljubili.. bla bla bla da sad skratim pricu.. izlaze oni iz sobe, dolazi lynch i govori kako ce mu javiti dali je prosao ili ne. + rekao je da je morao mimo svoje volje ubaciti pricu o dvoje mladih koji se vole jer to producenti vole, jer znaju da bi to privuklo gledaoce.. to je bit. a da li je film zaradio milijardu ili 10 pfeninga za mene gledaoca je manje bitno.danas producenti unistavaju filmove svojim komercijalnim idejama...Dragonrage wrote:undying wrote:Dragonrage wrote: istina...ali glupo mi da se nešto ako je loše automatski zove komercijalnim smećem iako nema veze sa komercijalom već je samo smeće...
E pa dečko moj kad bi ti nekaj kužio onda bi znao o čem priča, kakve cifre spominjem i u čemu je razlika između komercijale i nekomercijalne...ovo sa idejom je najdebilnija stvar koju sam ikada čuo...nemaš pojma, odi si kupi znanje u Konzum
:
- Dragonrage
A gle...ja sam dokazao ono kaj sam htio dokazati i to sam potkrijepio sa pregršt informacija i činjenica, a to kaj ih ti ne želiš ili ne znaš shvatiti je tvoj problem i samo govori o tvojoj inteligenciji. Šta si ti molim te lijepo dokazao ovdje na ovih 5-6 stranica...osim toga da si glup što i nije neka novost ovdje?? Nisi rekao ništa pametno i konstruktivno u svoju korist, nisi ničim potkrijepio ono šta tvrdiš. A tvrdnje su ti izrazito debilne...naime govoriš kako je film komercijalni zbog ideje koju nudi, zbog toga jer nije objašnjeno do kuda dolaze vampiri, zato jer se manje više sve svodi na akciju...WTF!!? Onda su svi filmovi B i C produkcije ala Steven Seagal, Dolph Ludgren i ostala ekipa komercijalni naslovi...koje gluposti. Onda tu u manjku argumenata kojima bi proturječio meni i mojim tvrdnjama kreneš pričati neke nebuloze koje veze s vezom nemaju, spominješ i uspoređuješ Titanic i neke Srpske filmove. A ono kaj je najgore, kad shvatiš da nisi u pravu onda kreneš kak ti omalovažavati sugovornika nekim dječjim forama i bacaš glupave smajliće (undying wrote:Dragonrage
sta ti dokazujesi sta "i am legend" sta to znaci ? jesi dokazao da "i am legend" nije komercijalan film zato sto je titanik vishe zaradio, imao vece ime od redatelja, imao vecu pricu...
kuzis glupost
nisi ti time apsolutno nista dokazao. to tvoje je parodija...
A ovo sa Lynchem neću niti komentirati...to ne dokazuje apsolutni ništa osim da mu priča i nije bila baš interesantna pa su mu producentu predložili da u nju ubaci nešto interesantnije kako bi zadržao gledatelje buden do kraja filma...a to mu i onako baš ne polazi za rukom jer su mu filmovi nerazumljivi i neinteresantni te u najmanju ruku čudni...
Mislim da nema više smisla ulaziti u daljnje rasprave jer sve smo si rekli šta smo imali za reći...
- undying
pa gdje da ne bacim smajlic kad napises ovakvu super glupostDragonrage wrote:A gle...ja sam dokazao ono kaj sam htio dokazati i to sam potkrijepio sa pregršt informacija i činjenica, a to kaj ih ti ne želiš ili ne znaš shvatiti je tvoj problem i samo govori o tvojoj inteligenciji. Šta si ti molim te lijepo dokazao ovdje na ovih 5-6 stranica...osim toga da si glup što i nije neka novost ovdje?? Nisi rekao ništa pametno i konstruktivno u svoju korist, nisi ničim potkrijepio ono šta tvrdiš. A tvrdnje su ti izrazito debilne...naime govoriš kako je film komercijalni zbog ideje koju nudi, zbog toga jer nije objašnjeno do kuda dolaze vampiri, zato jer se manje više sve svodi na akciju...WTF!!? Onda su svi filmovi B i C produkcije ala Steven Seagal, Dolph Ludgren i ostala ekipa komercijalni naslovi...koje gluposti. Onda tu u manjku argumenata kojima bi proturječio meni i mojim tvrdnjama kreneš pričati neke nebuloze koje veze s vezom nemaju, spominješ i uspoređuješ Titanic i neke Srpske filmove. A ono kaj je najgore, kad shvatiš da nisi u pravu onda kreneš kak ti omalovažavati sugovornika nekim dječjim forama i bacaš glupave smajliće (undying wrote:Dragonrage
sta ti dokazujesi sta "i am legend" sta to znaci ? jesi dokazao da "i am legend" nije komercijalan film zato sto je titanik vishe zaradio, imao vece ime od redatelja, imao vecu pricu...
kuzis glupost
nisi ti time apsolutno nista dokazao. to tvoje je parodija...
) i non stop pišeš HA, HA, HA...ne znam je si li znaio ali to ti nikako ne ide u korist i samo ispadaš debilan...čovječe imaš 30 i nešto godina, ponašaj se tako.
A ovo sa Lynchem neću niti komentirati...to ne dokazuje apsolutni ništa osim da mu priča i nije bila baš interesantna pa su mu producentu predložili da u nju ubaci nešto interesantnije kako bi zadržao gledatelje buden do kraja filma...a to mu i onako baš ne polazi za rukom jer su mu filmovi nerazumljivi i neinteresantni te u najmanju ruku čudni...
Mislim da nema više smisla ulaziti u daljnje rasprave jer sve smo si rekli šta smo imali za reći...
otkud tebi da ja imam trideset i nesto godina i sta bi to trebalo da znaci? argument da 30 dana nije komercijalni film
.
rekao sam da je film komercijalno smece. bitna je razlika za mene izmedju komercijalnog filma i komercijalnog smeca, mada mozes to protumaciti kako god hoces..
ti si naveo cifru koliko je kostao 30 dana i time si kao htio reci da je to jeftin film, pa ja ti kazem zona zamfirova je mnogo, mnoooogo jeftiniji film a jos kako se producentima isplatio, naravno, sve u svojim okvirima. zasto se isplatio? zato sto se radi o velikom karakternom filmu - je svakako
Steven Seagal, Dolph Ludgren.. svako u svoje vrijeme... mada su oni meni oduvijek bili jako loshi glumci, ajde dobro segal ali lundgren
i sta ti znaci ono poredjenje ja sam legenda i 30 dana ? ajde objasni mi to molim te, ako uspijes odustajem od rasprave!
a kome su to nerazumljivi i kome je david lynch to neinteresantan ? tacnije dobro si ti to rekao.. neinteresantan je sirokoj populaciji - djeci, zenama, osobama koje odrastaju na sapunicama i big brotheru i nekakvim izuzetcima, naravno cast njima! sta bi to trebalo da potkrijepi jel dragonrage
- Dragonrage
jao, jao, jao...opet ti po svom, opet ti gluposti valjaš...Baš kao i u svakoj našoj dosadašnjoj konverzaciji vidim ja da tu treba mnogo toga objasniti i razjasniti da bi ti možoožda nešto shvati...ali samo možda...
Pa hajmo redom, dio po dio...
...itd.
Idemo dalje...
Šta se tiče argumenata...pa napiši mi neki argument, čvrsti argument koji govori u korist toga da je 30 dana komercijalni film. Nisi napisao ni jedna osim hrpu gluposti kako je ideja ta koja određuje koji je film komercijalni koji ne i kao je 30 days of night komercijalni film zbog toga jer nema nikakvu ideju, jer ima previše akcije i jer nije objašnjeno od kuda dolaze vampiri...a to je totalno debilna stvar, jer bi značilo da su svi filmovi koji imaju dobru ideju, dobru priči, koji su kako ti kažeš karakterni filmovi automatski i nekomercijalni, a svi ostali nisu...WTF?! To bi značilo da izvrsni naslovi kao što Green Mile ili The mist, oba sa pregršt izvrsnih i velikih glumaca u naslovim ulogama, oba sa velikim budžetom, oba ekranizacije poznatih Kingovih knjiga nisu komercijalni filmovi?
Idemo dalje...
Idemo dalje...
Idemo dalje...
Bez obzira šta su oni tebi loši glumci, bez obzira na kvalitetu njihovih filmova Rocky 4 je bio komercijala, isto kao i Univerzalni vojnik te isto kao i Under Siege 1 i 2...ali ja nisam mislio na to. Naslovi kao što su Out for a Kill, Belly of the Beast, Into the Sun, Submerged, Flight of Fury, Direct Action, Retrograde, Diamond Dogs itd...su filmovi B produkcije i nipošto nisu komercijalni naslovi, ali prema ovim tvojim karakteristikama komercijalnih filmova (mnogo akcije, glupa priča) oni to očito jesu što je totalna glupost...
Idemo dalje...

Ajd bit ću dobar pa ču ti ukratko objasniti što to znači...to znači da je "I am legend" komercijalni film u svim pogledima a "30 days of night" nije...to ti je savršena usporedba...a ne 30 days of night i Zona zamfirova...
Idemo dalje...
Bla, bla, bla...David Lynch je kako bi to Woody Allen rekao najobičniji mastrubator koji voli svršavati na svoje filmove...ništa više. Ono filmovi mu počinju ok ali se pretvaraju u neka nejasna orgijanja koja ni Bog ne bi shvatio te se čovjek u vijek na kraju pita "a šta je to pjesnik htio reći?". On ne bi ni mogao snimati komercijalni film kad bi i htio, tako d njega spominjati u ovoj raspravi je potpuna glupost. On je interesantan to malom dijelu publike koji kak ti shvaćaju njegove filmove i zato je on kak ti umjetnik, art redatelj, ali činjenica je da takvih autora imaš mali milijun i svi oni snimaju govna...komercijalna ili nekomercijalna...većinom ovo drugo
Tim svojim činom nije dokazao baš ništa, osim kao što sam već rekao ranije da mu priča sama po sebi vjerojatno i nije bila baš najinteresantnija...
The End
Pa hajmo redom, dio po dio...
LOL...ne znam koliko bih takvih smajlića onda ja trebao staviti...valjda mali bilijunundying wrote:pa gdje da ne bacim smajlic kad napises ovakvu super glupostpa hajmo redom :
Idemo dalje...
Pa nisi li ti sam nebrojeno puta isticao kako si stariji od veći ne ovdje i samim time kompetentniji za odlučivanje šta valja a šta ne valja...LOL. Ili je pak moguće da sam te zamijenio sa dodom...još jednim biserom koji se smucao ovim forumom i pričao gluposti baš kao i ti...bit će da je to u pitanju. No, bez obzira imao ti 25, 35 ili 75 godina na kraju krajeva se još uvijek ponašaš kao da imaš 5...a ovim postom nisi dokazao ništa drugačije...undying wrote:otkud tebi da ja imam trideset i nesto godina i sta bi to trebalo da znaci? argument da 30 dana nije komercijalni filmja jos nemam 30 godina a kamoli jos nesto
![]()
Šta se tiče argumenata...pa napiši mi neki argument, čvrsti argument koji govori u korist toga da je 30 dana komercijalni film. Nisi napisao ni jedna osim hrpu gluposti kako je ideja ta koja određuje koji je film komercijalni koji ne i kao je 30 days of night komercijalni film zbog toga jer nema nikakvu ideju, jer ima previše akcije i jer nije objašnjeno od kuda dolaze vampiri...a to je totalno debilna stvar, jer bi značilo da su svi filmovi koji imaju dobru ideju, dobru priči, koji su kako ti kažeš karakterni filmovi automatski i nekomercijalni, a svi ostali nisu...WTF?! To bi značilo da izvrsni naslovi kao što Green Mile ili The mist, oba sa pregršt izvrsnih i velikih glumaca u naslovim ulogama, oba sa velikim budžetom, oba ekranizacije poznatih Kingovih knjiga nisu komercijalni filmovi?
Idemo dalje...
Da znam što si napisao...vidim da pišeš gluposti...ja za razliku do tebe znam čitati i povezivati neke stvari, shvaćati ih...undying wrote:rekao sam da je film komercijalno smece. bitna je razlika za mene izmedju komercijalnog filma i komercijalnog smeca, mada mozes to protumaciti kako god hoces..
Idemo dalje...
Ja sam ti naveo toliko toga osim cifre, ali jebi ga...tko ti kriv šta ti te činjenice ne vidišš i shvaćaš. A kaj se tiče te toliko spominjanje zone zamfirove...kako samo možeš uspoređivati balkanski film i američku produkciju?! Pa to je kao da uspređuješ nebo i zemlju, kruške i jabuke...čak i pored najjeftinijeg Američkog filma balkanski film još uvijek ispada ultra jeftina produkcija. Kad se već hvataš balkanske produkcije reći ću ti sljedeće...jedna "Zona Zamfirova" naravno nije komercijalni film isto kao što nije ni "Mala noćna muzika"...ali Carlston za Ognjenku je, isto kao i "3 čovjek" te "Mi nismo andjeli 2" i "Mi nismo andjeli 3: Rock & roll uzvraca udarac"...to su balkanski komercijalni filmovi rađeni s namjerom da privuku gledatelje i zarade pare, ali naravno samo u regionalnim okvirima jer izvan balkana ne mogu zaraditi pišljivoga boba. Ali i kad bi i njih išao uspoređivati sa najjeftinijim američkim filmom, oni bi opet ispali ultra jeftini iako su komercijala...undying wrote:ti si naveo cifru koliko je kostao 30 dana i time si kao htio reci da je to jeftin film, pa ja ti kazem zona zamfirova je mnogo, mnoooogo jeftiniji film a jos kako se producentima isplatio, naravno, sve u svojim okvirima. zasto se isplatio? zato sto se radi o velikom karakternom filmu - je svakako![]()
Idemo dalje...
I ovdje si me vidim opet krivo shvatio...ali opet možda je to i do mene...možda sam tri trebao odmah malo detaljnije objasniti na šta točno mislim....e pa sad čitaj pozorno...undying wrote:Steven Seagal, Dolph Ludgren.. svako u svoje vrijeme... mada su oni meni oduvijek bili jako loshi glumci, ajde dobro segal ali lundgrennedavno sam gledao ono smece od filma rocky4 i stvarno ne razumijem kako je taj film bio HIT! mora da je svijet u to vrijeme jeo ljutih gljiva... poruka rokija u tom filmu je kako je on dostatan da srusi "zeljeznu zavjesu" na kraju je rushi, bravo roki, pljescem ja, pljescu rusi, pljescu svi... jebeni roki nas oslobodio
![]()
Bez obzira šta su oni tebi loši glumci, bez obzira na kvalitetu njihovih filmova Rocky 4 je bio komercijala, isto kao i Univerzalni vojnik te isto kao i Under Siege 1 i 2...ali ja nisam mislio na to. Naslovi kao što su Out for a Kill, Belly of the Beast, Into the Sun, Submerged, Flight of Fury, Direct Action, Retrograde, Diamond Dogs itd...su filmovi B produkcije i nipošto nisu komercijalni naslovi, ali prema ovim tvojim karakteristikama komercijalnih filmova (mnogo akcije, glupa priča) oni to očito jesu što je totalna glupost...
Idemo dalje...
LOL...šta mi je to značilo...zar to to zbilja ne shvaćaš, zar ti zbilja ne vidiš šta ti te usporedbe, činjenice dokazuju??!! LOLundying wrote:i sta ti znaci ono poredjenje ja sam legenda i 30 dana ? ajde objasni mi to molim te, ako uspijes odustajem od rasprave!
Ajd bit ću dobar pa ču ti ukratko objasniti što to znači...to znači da je "I am legend" komercijalni film u svim pogledima a "30 days of night" nije...to ti je savršena usporedba...a ne 30 days of night i Zona zamfirova...
Idemo dalje...
undying wrote:a kome su to nerazumljivi i kome je david lynch to neinteresantan ? tacnije dobro si ti to rekao.. neinteresantan je sirokoj populaciji - djeci, zenama, osobama koje odrastaju na sapunicama i big brotheru i nekakvim izuzetcima, naravno cast njima! sta bi to trebalo da potkrijepi jel dragonrage
Bla, bla, bla...David Lynch je kako bi to Woody Allen rekao najobičniji mastrubator koji voli svršavati na svoje filmove...ništa više. Ono filmovi mu počinju ok ali se pretvaraju u neka nejasna orgijanja koja ni Bog ne bi shvatio te se čovjek u vijek na kraju pita "a šta je to pjesnik htio reći?". On ne bi ni mogao snimati komercijalni film kad bi i htio, tako d njega spominjati u ovoj raspravi je potpuna glupost. On je interesantan to malom dijelu publike koji kak ti shvaćaju njegove filmove i zato je on kak ti umjetnik, art redatelj, ali činjenica je da takvih autora imaš mali milijun i svi oni snimaju govna...komercijalna ili nekomercijalna...većinom ovo drugo
Tim svojim činom nije dokazao baš ništa, osim kao što sam već rekao ranije da mu priča sama po sebi vjerojatno i nije bila baš najinteresantnija...
The End
-
John_Ryder
- undying
dragonrage
hehehe vidi ti njega kako on okrece stvari, tacnije brka stvari..pa hajmo redom
ja te moram pitati ko si ti ? znas, nekad imam osjecaj da pricam sa likom koji je umislio da je BRANKO LUSTIG
. ako stojis iza svojih postova da komercijalni film moze biti samo isplativ film onda te moram pitati kako ti znas koji je film isplativ a koji nije ? jesi ti neki "holivudski" (holivudski jako bitno napomenuti) producent ili jesi mozda pricao s producentima filma 30 dana ? jel argument taj sto je ja sam legenda vishe zaradio
to sto je 30 dana jeftiniji film od ja sam legenda ne govori bas nista! BAS NISTA! hoces to vec jednom shvatiti - ja sam legenda je jeftiniji film od titanika a
oba su komercijalni filmovi! ti upce nemas pojma gdje je granica (koja ne postoji) komercijalnog filma! nemoj si to umisljati molim te
tacnije 90% filmova iz holivuda koji se plasiraju u kina na brdovitom balkanu nisu nista drugo
do komercijalna! ja sam prije nekih 5,6 godina (lupam mozda manje, mozda vishe) pricao sa jednim distributerom iz splita
i bas sam ga tad pitao hoce li doci u kina "traffic", on mi je rekao da ne zna, volio bi kao i on, ali ne zna da li
je isplativ, kao skup film a nema dovoljno publike za njega, na kraju je dosao.. super su rijetki "holivudski" (opet bitno napomenuti) filmovi na ovim prostorima a da nisu komercijalni.
komercijalan i nekomercijalan film mogu imati dobru pricu a i ne moraju. to sto ti pises, to ja nisam rekao. zelena milja
je komercijalan film, dobar film. tacnije divan film, a da ima neku "snagu" ma nema.
kad sam spomenuo zonu zamfirovu pored nje sam stavio "naravno, sve u svojim okvirima" pa sam mislio da bi to trebalo
nesto reci, ali sam ipak zaboravio da pricam sa brankom lustigom
David Lynch da je interesantan malom dijelu publike, on ne bi bio David Lynch, nego bio bio samo David Lynch
(ne trudi se da shvatis sta sam htio reci
) jel ti kontas da pricas o covjeku koji je rezirao twin peaks, blue velvet,
mulholland dr... ((: koji si ti freak!!
hehehe vidi ti njega kako on okrece stvari, tacnije brka stvari..pa hajmo redom
ja te moram pitati ko si ti ? znas, nekad imam osjecaj da pricam sa likom koji je umislio da je BRANKO LUSTIG
. ako stojis iza svojih postova da komercijalni film moze biti samo isplativ film onda te moram pitati kako ti znas koji je film isplativ a koji nije ? jesi ti neki "holivudski" (holivudski jako bitno napomenuti) producent ili jesi mozda pricao s producentima filma 30 dana ? jel argument taj sto je ja sam legenda vishe zaradio
oba su komercijalni filmovi! ti upce nemas pojma gdje je granica (koja ne postoji) komercijalnog filma! nemoj si to umisljati molim te
do komercijalna! ja sam prije nekih 5,6 godina (lupam mozda manje, mozda vishe) pricao sa jednim distributerom iz splita
i bas sam ga tad pitao hoce li doci u kina "traffic", on mi je rekao da ne zna, volio bi kao i on, ali ne zna da li
je isplativ, kao skup film a nema dovoljno publike za njega, na kraju je dosao.. super su rijetki "holivudski" (opet bitno napomenuti) filmovi na ovim prostorima a da nisu komercijalni.
komercijalan i nekomercijalan film mogu imati dobru pricu a i ne moraju. to sto ti pises, to ja nisam rekao. zelena milja
je komercijalan film, dobar film. tacnije divan film, a da ima neku "snagu" ma nema.
kad sam spomenuo zonu zamfirovu pored nje sam stavio "naravno, sve u svojim okvirima" pa sam mislio da bi to trebalo
nesto reci, ali sam ipak zaboravio da pricam sa brankom lustigom
David Lynch da je interesantan malom dijelu publike, on ne bi bio David Lynch, nego bio bio samo David Lynch
(ne trudi se da shvatis sta sam htio reci
mulholland dr... ((: koji si ti freak!!
- dr_gonzo
Ovo je kao "Universal Soldier" (1992) i borba:
Hans Lundgren vs. Jean-Claude Camille Francois Van Varenberg
samo ko je ko?
Hans Lundgren vs. Jean-Claude Camille Francois Van Varenberg
samo ko je ko?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -