Boby wrote:
Dobro, dal mu je više stalo da zaradi ili napravi dobar film ostavljam mašti na volju ali ne može se poreći kako se čovjek nije potrudio stvoriti neku kolko-tolko razumnu priču, demistificirati Myersa (što bi svakom bio težak zadatak) i unjet neke zanimljive ideje kao što je Myersova opsjednutost s maskama. To je sve za pohvalu i sasvim je dovoljno da bi se ovaj film svrstao kao jedan od boljih u serijalu s obzirom na ideje koje su imali prethodni nastavci.
A ovo kaj kažeš da je "Ressurection" bio zabavan čak i može proći ali onda nemreš reć da i svaki nastavak prije njega nije isto zabavan. Halloween kao serijal jest zabavan samo što se samo par nastavaka može pohvaliti da su uz to još i kvalitetni. Zombiev će u najmanju ruku biti zabavan i to, oprosti, daleko više nego da gledam nekog rappera s borilačkim preseravanjima i manijaka s nožem kak se šoraju
Pa mislim da se čovjek malo potrudio, ali kaj češ kada jednostavno nije dobar čovjek za Halloween film, to več mogu vidjet po lošim dijalozima(pola toga je psovanje i slični dijalozi iz prvog filma koji zvuče ovaj put glupo), kameri koja previše trese(vidio sam par snjimki i zbilja kamera je u trenutcima za popizdit), čovjek ne zna stvorit napetost pa se zato oslanja na puno krvi i nasilja, sama ideja da istraži Michaela mi se nije svidjela ni kao to da ubija zato jer je odrastao u trash obitelji , puno mi je draže dok je ubojca misterjozan i dok se ne znamo puno o njemu. Meni je ona ideja da ubija članove obitelji loša ne znam zakaj ali mi se nikako ne dopada,u orginalu upče nije bilo spomena tko je Michael(nije mu se ni znalo ime) znao sam samo da je psihopat i da hladnokrvno bira i ubija žrtve i to mi činilo lika dosta strašnim. Ja opčenito gledam orginal večinom kao zaseban film(zaboravljam na nastavke) jer mi se tako sviđa, nastavci su bili po meni nepotrebni i napravljni su samo jer su neki idijoti htjeli više novaca.
A sam serijal uopče nije zabavan, dvojka i trojka jesu malo zabavni , ali ovo dalje je čista dosada i glupost. Friday the 13th NIghtmare on elm street i Child's play su imali zabavne nastavke

.Uskrsnuče je bar bilo malo zabavno , tu se bar nisu tako ozbiljno shvatili i dodali malo humora.
Najači nastavak je Halloween 3 barem meni(makar znam da sam u manjini)

i opčenito bilo bi puno bolje da su radili priče vezane za Noć Vještica(kao što su imali u planu) a ne za dosadnog Michael Mayersa.