Scream 4
- john_constantine
-
-
-
Re: Scream 4
SCREAM filmovi su obično sranje – franšiza koja je upropastila horror 90-ih! Hvala bogovima da su ti dani prošli – horror se tek u novom stolječu vratio na staze stare slave i nadajmo se da če na njih i ostati. Stoga – kome treba govno a la SCREAM 4 kad ima tu HATCHET, 30 DAYS OF NIGHT, FEAST, SEVERANCE, ISOLATION, LAST HOUSE ON THE LEFT, DESCENT, WOLF CREEK, DOG SOLDIERS, EDEN LAKE, CHERRY TREE LANE, SLITHER, REC, LAND OF THE DEAD, DEAD SNOW, ZOMBELAND, PAN’S LABYRINTH, JEEPERS CREEPERS, FROZEN, THE ROAD, PLAGUE TOWN, CHILDREN, HAUTE TENSION, THE HILLS HAVE EYES, GINGER SNAPS, HOSTEL, WRONG TURN, CREEP, TRICK ‘R TREAT, DRAG ME TO HELL, THE LOVED ONES, TEXAS CHAINSAW MASSACRE, TCM: THE BEGINNING, BURNING BRIGHT, THE STRANGERS, VACANCY, THE CREEP, WOLFMAN, THE GIRL NEXT DOOR, NIGHTWATCH, DAYWATCH, OPEN WATER, BLACK WATER, THE REEF, FRONTIERE(S), LA HORDE, THE HOST, TONY, FUNNY GAMES, HANSEL & GRETEL, MASTERS OF HORROR serijal i još MNOGO, MNOGO toga!
I kome treba dokumentarac koji slavi crap trilogiju koja je u posmijeh svemu što horror treba pretstavljati!!!???
I kome treba dokumentarac koji slavi crap trilogiju koja je u posmijeh svemu što horror treba pretstavljati!!!???
- john_constantine
-
ja krivim scary movie za ismijavanje vriska....... dosta ljudi nije skuzilo scream samo zato jer su prije gledali tu blesavu parodiju pa onda seru protiv screama
:supz: :supz:
-
Nemaš pojma što pričaš - za moje mišljenje o SCREAMU nije "kriv" nikakav SCARY MOVIE, doduše, nisam ga čak ni gledao, a po onome što sam čuo o njemu, ne bi ni za živu glavu; moja ideja dobre horror parodije ide u premcu Polanskijevog THE FEARLESS VAMPIR KILLERS ili, ako očete nešto novije, SHAUN OF THE DEAD, a za infantilnosti tipa SCARY MOVIE baš me briga!
Držim, da je SCREAM nešto lošije što se moglo desiti horroru u več tako do neba politično korektnima 90-ima i da on na svojevrstan način utelešuje ono najslabije u žanrskim filmovima tog vremena: umesto zanimljivih likova imamo gomilu tinjedžerskih "heartthrobs" iz raznoraznih crap TV serijala (Friends, Party of Five), umesto kvalitetnog splattera 2 ili 3 ketchup mrlje, nekakvu wannabe samoreferencialnost koja je milje daleko od pravog postmodernizma (tipa BEHIND THE MASK: THE RISE OF LESLIE VERNON ili THE HILLS RUN RED) i zvedena na glupu zezanciju idiotskih likova i na kraju takvu sprdačinu od "twista" da moraš imati skoro pa mrtav mozak da ti sve skupa prođe! Ovome je Craven definitivno potvrdio, da je jedan od najviše precijenjenih horror redatalja ikad i da definitivno ne zaslužuje mjesto pored Carpentera, Cronenberga, Romera, Argenta itd.
Osim toga, ako vam filmovi, koje sam nabrojao, ne govore ništa o mom horror ukusu (i mora da je tako, kad se tu sere o nekakvim SCARY MOVIEJIMA koju su navodno razlog za to, da mislim kako mislim), onda to ukazuje samo na to, kako vam je SCREAM spržio mozak, tako da vam želim uživanje u dobroj staroj anemičnosti 90-ih godina (preporučujem vam genialnu I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER sagu, brilijantnu URBAN LEGEND i nenadmašivog HANNIBALA), a ja se vračam svome WRONG TURNU!
I možete da ostanete tamo sa svojim dragim SCREAMOM 4, a nama ostavite kvalitetan horror na miru!!!
Držim, da je SCREAM nešto lošije što se moglo desiti horroru u več tako do neba politično korektnima 90-ima i da on na svojevrstan način utelešuje ono najslabije u žanrskim filmovima tog vremena: umesto zanimljivih likova imamo gomilu tinjedžerskih "heartthrobs" iz raznoraznih crap TV serijala (Friends, Party of Five), umesto kvalitetnog splattera 2 ili 3 ketchup mrlje, nekakvu wannabe samoreferencialnost koja je milje daleko od pravog postmodernizma (tipa BEHIND THE MASK: THE RISE OF LESLIE VERNON ili THE HILLS RUN RED) i zvedena na glupu zezanciju idiotskih likova i na kraju takvu sprdačinu od "twista" da moraš imati skoro pa mrtav mozak da ti sve skupa prođe! Ovome je Craven definitivno potvrdio, da je jedan od najviše precijenjenih horror redatalja ikad i da definitivno ne zaslužuje mjesto pored Carpentera, Cronenberga, Romera, Argenta itd.
Osim toga, ako vam filmovi, koje sam nabrojao, ne govore ništa o mom horror ukusu (i mora da je tako, kad se tu sere o nekakvim SCARY MOVIEJIMA koju su navodno razlog za to, da mislim kako mislim), onda to ukazuje samo na to, kako vam je SCREAM spržio mozak, tako da vam želim uživanje u dobroj staroj anemičnosti 90-ih godina (preporučujem vam genialnu I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER sagu, brilijantnu URBAN LEGEND i nenadmašivog HANNIBALA), a ja se vračam svome WRONG TURNU!
I možete da ostanete tamo sa svojim dragim SCREAMOM 4, a nama ostavite kvalitetan horror na miru!!!
- Decadentor
- Scarface
FrightNight wrote:Nemaš pojma što pričaš - za moje mišljenje o SCREAMU nije "kriv" nikakav SCARY MOVIE, doduše, nisam ga čak ni gledao, a po onome što sam čuo o njemu, ne bi ni za živu glavu; moja ideja dobre horror parodije ide u premcu Polanskijevog THE FEARLESS VAMPIR KILLERS ili, ako očete nešto novije, SHAUN OF THE DEAD, a za infantilnosti tipa SCARY MOVIE baš me briga!
Potpis!!!

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
ajde me šlogirajte pa recite na koga točno sličim (nadam se ne na maskuZadro wrote:Omg iste su

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- callac
njoj lijevo - CC ili meni lijevo-HP? iako niti u jednoj ne vidim sličnostZadro wrote:Lijevo od Sidney

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.