Kako što, pa ED je u cijelosti komičan, ne samo povremeno, eto!john_constantine wrote:što?
Drag Me to Hell (2008)
- elrania
- callac
- john_constantine
ah to... ma kada sam gledao davno, onda mi baš nije bio komičan, sjećao sam ga se kao jeftinog trash horora čiji je tek nastavak bio puno smiješniji. Ionako sam ga namjeravao uskoro pogledati da se podsjetim...callac wrote:Pa, bila je i jedinica komična, samo što se možda nije trudio da bude, ali je tako ispalo, nastavci su namjerno tako snimani jer je vidio da to prolazi sa pozitivnim kritikama.
Što opet znači da je u globalu ED komičan.
Michel puši karu.
- elrania
meni nije nikao bio 'jeftini trash', ali mi je taj prvi dio bio bas daleko od komedije. vidim sad na imdbu da tom ni nisu stavili comedy pod zanrove.john_constantine wrote:ah to... ma kada sam gledao davno, onda mi baš nije bio komičan, sjećao sam ga se kao jeftinog trash horora čiji je tek nastavak bio puno smiješniji. Ionako sam ga namjeravao uskoro pogledati da se podsjetim...callac wrote:Pa, bila je i jedinica komična, samo što se možda nije trudio da bude, ali je tako ispalo, nastavci su namjerno tako snimani jer je vidio da to prolazi sa pozitivnim kritikama.
Što opet znači da je u globalu ED komičan.
uglavnom, ED serijal pamtim bas po komicnosti i zato mi i je jako drag, no prvi film u usporedbi s ostatkom dozivljavam puno ozbiljnijim, bez obzira na tadasnje efekte i sl. sto je moglo nekome ispasti smijesnim.
-
GreenHornet
Odlican!
Da budem iskren ne simpatiziram previse horror komedije,izuzevsi "Fearless vampire killers" ili "Fright night" i jos neke ali ova je extra napravljena!
U jednom trenutku bi me bolio stomak od smijeha dok bi me u drugom umalo kolpalo...Da,te "trzalice" koji su ogromni kliseji su me dobrano stresle 4-5 puta...Tematika bas izaziva jezu,isto kao i sami kraj,tocnije
razlog zasto je tocno doticna zavrsila u paklu
Mislim,predvidljivo je sve to,ali bas momenat kad zarucnik
izvadi pucu mi je brrrrr
Gospoda Gamush je jako dobro,strasno napravljena,vec sam na par mjesta na netu naisao na komentare kako se ne sjecaju strasnije zene u horrorima...Efekti ocekivano na razini.
Posebno bi istaknuo scenu u autu,ne znam je li to sto sam jos pod dojmom ali meni osobno spada u top 10 najstrasnijih u horrorima!
p.s. od frenda mi se mala kcer zove "Lamia"
9/10
Da budem iskren ne simpatiziram previse horror komedije,izuzevsi "Fearless vampire killers" ili "Fright night" i jos neke ali ova je extra napravljena!
U jednom trenutku bi me bolio stomak od smijeha dok bi me u drugom umalo kolpalo...Da,te "trzalice" koji su ogromni kliseji su me dobrano stresle 4-5 puta...Tematika bas izaziva jezu,isto kao i sami kraj,tocnije
Gospoda Gamush je jako dobro,strasno napravljena,vec sam na par mjesta na netu naisao na komentare kako se ne sjecaju strasnije zene u horrorima...Efekti ocekivano na razini.
Posebno bi istaknuo scenu u autu,ne znam je li to sto sam jos pod dojmom ali meni osobno spada u top 10 najstrasnijih u horrorima!
p.s. od frenda mi se mala kcer zove "Lamia"
9/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- A$H
znas sto trebas napravit..GreenHornet wrote:Odlican!
U jednom trenutku bi me bolio stomak od smijeha dok bi me u drugom umalo kolpalo...Da,te "trzalice" koji su ogromni kliseji su me dobrano stresle 4-5 puta...Tematika bas izaziva jezu,isto kao i sami kraj,tocnijerazlog zasto je tocno doticna zavrsila u paklu
izvadi pucu mi je brrrrr
![]()
p.s. od frenda mi se mala kcer zove "Lamia"![]()
9/10
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
GreenHornet
Ne uzimati gumbove od njega...A$H wrote:znas sto trebas napravit..GreenHornet wrote:Odlican!
U jednom trenutku bi me bolio stomak od smijeha dok bi me u drugom umalo kolpalo...Da,te "trzalice" koji su ogromni kliseji su me dobrano stresle 4-5 puta...Tematika bas izaziva jezu,isto kao i sami kraj,tocnijerazlog zasto je tocno doticna zavrsila u paklu
izvadi pucu mi je brrrrr
![]()
p.s. od frenda mi se mala kcer zove "Lamia"![]()
9/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Decadentor
-
GreenHornet
- Asfodel
Solidan film. Cijelim tijekom nimalo smiješan, nimalo pun ičega što bi se moglo nazvati zabavnim ili strašnim ili scimajućim. Onako normalan. Za pogledati jednom ili nijednom. Nikakav osjećaj oduševljenja, eventualno me dva puta tijekom filma prala dosada.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Asfodel