Drag Me to Hell (2008)

Mjesto za horore iz novog milenija.
callac

Post by callac » 14 Oct 2009, 20:34

john_constantine wrote:što? :?
Kako što, pa ED je u cijelosti komičan, ne samo povremeno, eto!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 14 Oct 2009, 21:07

nastavci da, no prvi bas nije bio toliko izrazito komican.

callac

Post by callac » 14 Oct 2009, 21:27

Pa, bila je i jedinica komična, samo što se možda nije trudio da bude, ali je tako ispalo, nastavci su namjerno tako snimani jer je vidio da to prolazi sa pozitivnim kritikama.
Što opet znači da je u globalu ED komičan.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Oct 2009, 21:50

callac wrote:Pa, bila je i jedinica komična, samo što se možda nije trudio da bude, ali je tako ispalo, nastavci su namjerno tako snimani jer je vidio da to prolazi sa pozitivnim kritikama.
ah to... ma kada sam gledao davno, onda mi baš nije bio komičan, sjećao sam ga se kao jeftinog trash horora čiji je tek nastavak bio puno smiješniji. Ionako sam ga namjeravao uskoro pogledati da se podsjetim...
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 14 Oct 2009, 23:02

john_constantine wrote:
callac wrote:Pa, bila je i jedinica komična, samo što se možda nije trudio da bude, ali je tako ispalo, nastavci su namjerno tako snimani jer je vidio da to prolazi sa pozitivnim kritikama.
ah to... ma kada sam gledao davno, onda mi baš nije bio komičan, sjećao sam ga se kao jeftinog trash horora čiji je tek nastavak bio puno smiješniji. Ionako sam ga namjeravao uskoro pogledati da se podsjetim...
meni nije nikao bio 'jeftini trash', ali mi je taj prvi dio bio bas daleko od komedije. vidim sad na imdbu da tom ni nisu stavili comedy pod zanrove.
uglavnom, ED serijal pamtim bas po komicnosti i zato mi i je jako drag, no prvi film u usporedbi s ostatkom dozivljavam puno ozbiljnijim, bez obzira na tadasnje efekte i sl. sto je moglo nekome ispasti smijesnim.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 15 Oct 2009, 13:30

Odlican!
Da budem iskren ne simpatiziram previse horror komedije,izuzevsi "Fearless vampire killers" ili "Fright night" i jos neke ali ova je extra napravljena!
U jednom trenutku bi me bolio stomak od smijeha dok bi me u drugom umalo kolpalo...Da,te "trzalice" koji su ogromni kliseji su me dobrano stresle 4-5 puta...Tematika bas izaziva jezu,isto kao i sami kraj,tocnije :spoiler: razlog zasto je tocno doticna zavrsila u paklu :spoiler: Mislim,predvidljivo je sve to,ali bas momenat kad zarucnik :spoiler: izvadi pucu mi je brrrrr :spoiler:
Gospoda Gamush je jako dobro,strasno napravljena,vec sam na par mjesta na netu naisao na komentare kako se ne sjecaju strasnije zene u horrorima...Efekti ocekivano na razini.
Posebno bi istaknuo scenu u autu,ne znam je li to sto sam jos pod dojmom ali meni osobno spada u top 10 najstrasnijih u horrorima!
p.s. od frenda mi se mala kcer zove "Lamia" :lol:

9/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Fighter

Post by Fighter » 16 Oct 2009, 06:04

Sequel anyone?

A$H

Post by A$H » 16 Oct 2009, 10:40

GreenHornet wrote:Odlican!
Da budem iskren ne simpatiziram previse horror komedije,izuzevsi "Fearless vampire killers" ili "Fright night" i jos neke ali ova je extra napravljena!
U jednom trenutku bi me bolio stomak od smijeha dok bi me u drugom umalo kolpalo...Da,te "trzalice" koji su ogromni kliseji su me dobrano stresle 4-5 puta...Tematika bas izaziva jezu,isto kao i sami kraj,tocnije :spoiler: razlog zasto je tocno doticna zavrsila u paklu :spoiler: Mislim,predvidljivo je sve to,ali bas momenat kad zarucnik :spoiler: izvadi pucu mi je brrrrr :spoiler:
Gospoda Gamush je jako dobro,strasno napravljena,vec sam na par mjesta na netu naisao na komentare kako se ne sjecaju strasnije zene u horrorima...Efekti ocekivano na razini.
Posebno bi istaknuo scenu u autu,ne znam je li to sto sam jos pod dojmom ali meni osobno spada u top 10 najstrasnijih u horrorima!

9/10
znas sto trebas napravit.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

GreenHornet

Post by GreenHornet » 16 Oct 2009, 14:33

A$H wrote:
GreenHornet wrote:Odlican!

9/10
znas sto trebas napravit.. :lol:
Ne uzimati gumbove od njega... :lol:

Fighter

Post by Fighter » 17 Oct 2009, 13:41

Pun pogodak bi bio da Sem Raimi od ovog filma napravi triologiju kao sto je ucinio sa Evil Dead.Jer sto da ne,film je bio uspeh,zaradio je puno para i kada glup film kao Wrong Turn moze da dobije jos dva ''nastavka'' moze i Drag Me To Hell.

Decadentor

Post by Decadentor » 17 Oct 2009, 23:21

Ponovno ga pogledo :D Jos uvjek preodlican
Image

GreenHornet

Post by GreenHornet » 18 Oct 2009, 17:32

Po meni je najveci minus sto :spoiler: odbojni azijat ulizica nije stradao... :lol: :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 16 Nov 2009, 20:54

Solidan film. Cijelim tijekom nimalo smiješan, nimalo pun ičega što bi se moglo nazvati zabavnim ili strašnim ili scimajućim. Onako normalan. Za pogledati jednom ili nijednom. Nikakav osjećaj oduševljenja, eventualno me dva puta tijekom filma prala dosada.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

A$H

Post by A$H » 16 Nov 2009, 20:59

bilo bi drugacije u kinu..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Asfodel

Post by Asfodel » 16 Nov 2009, 21:10

A$H wrote:bilo bi drugacije u kinu..
Vjerojatno za nijansu. Ali samo to.
Činjenica je da meni takvi Raimii stilovi (razna povraćanje, ti demoni) nisu nimalo zabavni ni zanimljivi...
Nja nja nja :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Post Reply