You're Next (2013)
-
GreenHornet
- Michel
ZABORAVLJENA 2013. - PART THREE
You're Next (2013) - dugoiščekivani horor koji je napokon došao na torente. Moram priznati da im je marketing bio odličan. Volim home invasion horore, a još dok sam vidio maske
redatelj je Adam Wingard i vidi se da je veliki fan horora. Muzika je najjači dio filma. Carpenterovski bi se reklo, a u jednom dijelu čista kopija muzike iz Isijavanje. Ona nagla jeka. Ta muzika je bila kad je radio homage Isijavanju u sceni sa sjekirom i vratima. Ima dosta posveta starijim hororima i to mi se sviđa. Sve ostalo veliko NE! Ovako, film je bljutav. Karakterizacija nikakva, a toliko likova i stvarno me zabolilo ko će poginuti. Final girl je napravio tako da se previše trudio oko nje i nije mi sjela. Onaj twist me uopće nije iznenadio. Nisam znao, ali
Ubojstva su već viđena i jedino su te maske simpatične. Ne znam, ovo se čekalo i na kraju ispalo razočaranje. Ima nekoliko komičnih situacija, ali to nije ona čista horor komedija.
8=====-o/8==========o (5.5/10)
SpoilerShow
da sam pogađao oko toga, rekao bih za tog mlađeg sina koji je cijelo vrijeme bio odsutan i za tu njegovu djevojku kojoj je maca popapala jezik. Pardon, progovorila je kad se željela jebati s njim pokraj njegove mrtve majke.
8=====-o/8==========o (5.5/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
Shp86
Re: You're Next (2013)
naravno da nije čista horor komedija, ali isto tako mislim da je namjerno doziran humor kako bi ipak više prevladao horor ugođaj..isto tako mislim da su namjerno ugrađeni neki trash elementi baš kako bi se film shvatio kao čista zabava i ništa više. netko je napisao da su dijalozi banana..pa normalno da su loši kad su namjerno tako i napisani, kao i karakterizacija likova,kao i 80% situacija u filmu. ja još uvijek mislim da je film ludnica od zabave, iako vidim da se neće puno ljudi sa mnomo složit.
SpoilerShow
tipa ovaj jeftini twist s nasljedstvom ili karanje pored mrtve majke (?!)
It's in your nature to destroy yourselves...
-
Wheel Smith
- popayy
Meni baš ok ispao. Prva polovica bolja ofkors, malo predvidljivo na kraju ali ne smeta previše.
- Michel
Ne znam, pokušao sam ga shvatiti kao čistu zabavu, ali sam imao dojam da se tu redatelj malo pogubio. Ipak, svaka mu čast na muzici i posveti starijim hororima.Shp86 wrote:naravno da nije čista horor komedija, ali isto tako mislim da je namjerno doziran humor kako bi ipak više prevladao horor ugođaj..isto tako mislim da su namjerno ugrađeni neki trash elementibaš kako bi se film shvatio kao čista zabava i ništa više. netko je napisao da su dijalozi banana..pa normalno da su loši kad su namjerno tako i napisani, kao i karakterizacija likova,kao i 80% situacija u filmu. ja još uvijek mislim da je film ludnica od zabave, iako vidim da se neće puno ljudi sa mnomo složit.SpoilerShowtipa ovaj jeftini twist s nasljedstvom ili karanje pored mrtve majke (?!)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- scary.lady
Ova glavna ženska je zakon,baš je prava "badass".Mogo bi nju stavit za novu Sarah Connor u novom Terminatoru
A film solidan 5.5/10.
- Victor Crowley
Vrlo dobar film, meni uz Conjuring vjerojatno najbolji horror godine. Da ne bude zabune, Conjuring bolji za dvije klase.
- HorrorHR
- Site Admin
- sikeone
meni je dobro sjeo, dobri killovi, sve prozetom nekim laganim humorističkim tonom a plus mi je i heroina filma
J...š film u kojem nema tuče
- Asfodel
Bila je ovo vise nego solidna zabava brojnim manama unatoc. Jednostavno previse volim home invasion da bi mi lose portretirani likovi, otuzni dijalozi, nekoliko blentavih postupaka, iritantna final girl, predvidljiv kraj i posvemasnji nedostatak ikakve dubine/duse/neceg to pokvarili. Haha!
Kad se ovako sumira, malo sto tu valja.. no zahvaljujuci podzanru, maskama na koje sam slaba te cinjenici da uopce nije duhovit - uspjela sam ga zadovoljno pogledati. Milim da bi svakoga zadovoljio na jedno gledanje. Sestica.
Kad se ovako sumira, malo sto tu valja.. no zahvaljujuci podzanru, maskama na koje sam slaba te cinjenici da uopce nije duhovit - uspjela sam ga zadovoljno pogledati. Milim da bi svakoga zadovoljio na jedno gledanje. Sestica.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out