Potpisujem sve što si napisao. Film sam ovih dana pogledao po drugi put i opet mi je bio zanimljiv. Ocena: 7/10GreenHornet wrote:Evo jedno, bar meni ugodno iznenadenje. Posto je jucer gdje zivim bila neka "teska" vrucina i sparina, odlucio sam ga pogledati samo radi snijega. Naravno, odlican snijezni ugodaj i pejzaz kroz cijeli film. Standardna tematika za ovaj tip filma, te meduljudski odnosi. Kad pocne akcija, imamo par vrlo napetih scena te dosta dobre scene borbi. Villiani vise nego ok, njihov vodja bas odlican, sa njihovom prvom pojavom imamo jednu jako jezivu scenu! Doduse neke stvari oko same radnje i villiana su mogli malo pojasniti. Uz to, kroz cijeli film imamo dobar soundtrack. Takoder su postupci nekih likova kroz film, napravljeni tako bas da se zapitas- raditi prema ljudskosti ili prema propisima. U svakom slucaju, po meni- bez nekih velikih propusta,maksimalni doseg ovog filma je da bude jako dobar, i bas sam ga tako dozivio.
6,5/10
The Colony (2013)
- woodruff
Re: The Colony (2013)
-
GreenHornet
inace,glavni villian me jakoooo podsjeca na onoga iz "30 days of night"!
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- john_constantine
Da, to sam i ja rekao. Mislio sam da je isti reziser ali nije...GreenHornet wrote:inace,glavni villian me jakoooo podsjeca na onoga iz "30 days of night"!
Michel puši karu.
- yakkazu
Jako dosadan i naporan film sa beskonačnim nizom nelogičnosti.
- svemirna
xyakkazu wrote:Jako dosadan i naporan film sa beskonačnim nizom nelogičnosti.