Preporuka!
Mama (2013)
- blindgod
Re: Mama (2013)
Pogledah sinoć, prelijep i dirljiv ghost film, sa gotskom atmosferom na kraju filma. Ima elemente porodične drame, i par potresnih scena. Scary scena ima jako puno, i podsjete malo na "Lady in black". Na par momenata ima lošeg CGI ali može se podnijeti.
Preporuka!
Preporuka!
- Salvador
Možda će se nekom svidjeti, ali meni film nije ništa posebno. Sve je to već viđeno, rekli bismo klišej. Izgled mame bi trebao biti strašan, a ja sam umirao od smijeha kako loše i smiješno izgleda. Jedina pozitivna stvar u filmu su djeca glumci, a oni su jednostavno fantastični. Ocjena 6.5/10
- Michel
Čekajte, ovo je ghost horor?
Sve zbog naslova. Odbija me cijelo vrijeme, nisam ni čitao radnju. Sad će se pogledat
Sve zbog naslova. Odbija me cijelo vrijeme, nisam ni čitao radnju. Sad će se pogledat
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
ghost horor? Sada sam na kraju potpuno izgubio volju s filmom.
SpoilerShow
Očekivao sam neku čudovišnu kreaturu...
Michel puši karu.
- Victor Crowley
Sinoć gledao, vrlo dobar film.
Cons
Cons
SpoilerShow
dobit ćeš oboje, ne brini 
-
GreenHornet
kad sam pogledao trailer,ocekivao sam bombu.kad ono-solidan film,ali razocarenje.
"mama" sasvim fino scary,dvije vrlo jezive scene,par polu-jezivih,tuzna prica oko nje (koliko je objasnjena).ipak,na momente dosadnjikav,kasno pocne akcije,dio price nije objasnjen,par rupa u scenariju...MOGLO JE TO PUNOOOOO BOLJE!
5,2/10
"mama" sasvim fino scary,dvije vrlo jezive scene,par polu-jezivih,tuzna prica oko nje (koliko je objasnjena).ipak,na momente dosadnjikav,kasno pocne akcije,dio price nije objasnjen,par rupa u scenariju...MOGLO JE TO PUNOOOOO BOLJE!
5,2/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Michel
Mama (2013) - viidim da su mišljenja podijeljenja. Ja trenutno ne znam što da mislim. Mogao bih reći da je ovo dobar i efektivan horor koji ma osjećaja. Onaj human touch na koji dugo nisam naišao u horor filmovima. S druge strane mogu reći da je zadnjih pola sata iznimno glupo, ali sa fantastičom gotičkom atmosferom da me u jednom trenutku podsjetio na stare horor filmove iz 70-ih i 80-ih. Definitivno previše CGI-a, znanto previše prikazivanja duha. Al ja sam sucker za ghost horore tako kad sve na kraju saberem, film mi se svidio. No, ne mogu se otet dojmu da danas se više ne rade dobri ghost horori. Mislim da je to najteži podžanr horora za napraviti jer uglavnom to mora biti spora radnja, odlična atmosfera i minimalan prikaz duha. Samo zvukovi i nekakve sjene, a to se može bez CGI-a i da vidiš poslasticu. No, da se vratim na tih zadnjih pola sata i ima par zastrašujućih jump scena.
8o/8o (BO) - bez ocjene.
SpoilerShow
sve je to ok, predivna atmosfera, ali mama im je bula mislim troje ljudi, jednu bebu i na kraju je kao dobra
želi da im bude bolje. Ipak, taj kraj je napravljen s puno emocija.
8o/8o (BO) - bez ocjene.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- elrania
i ne rade seMichel wrote:No, ne mogu se otet dojmu da danas se više ne rade dobri ghost horori.
neko vrijeme sam entuzijastično posezala za novijim ghost naslovima i onda tokom i na kraju gledanja postala ljuta što uopće trošim vrijeme na to. ne podnosim toliku količinu forsanja da se prikazuju utvare i što sve ne, da se ide na prepad svako malo, umjesto da se stvori atmosfera koja je esencija ovakvih filmova. ma fuj.
no, ak veliš da ovo ima nešto ove stare atmosfere u sebi, rado ću mu dati šansu.
-
John_Ryder
-
John_Ryder
Pogledao u kinu,not impressed.
- HorrorHR
- Site Admin
- john_constantine
E sto je ono entitet? Znao sam, ali se ne mogu sjetiti sto predstavlja...
Michel puši karu.
- copycat
meni je film totalno razočarenje.
Samo jedan moment strašan
Uglavnom što mi se nije svidjelo
možda sam luda.. ali totalno mi je film C rated movie.. onak kao 2 headed shark film
film 2/10

Ne preporučujem, radije preporučujem bilo koji B rated horror, iskreno
Samo jedan moment strašan
SpoilerShow
(ormar scena)
SpoilerShow
ukratko priča je ok na početku, ali poslje.. koma teška, i radnja je prespora za mene, no nije mi jasno zašto nije rečeno zbog čega je ona koliba u šumi bitna, čija je to koliba (barem ja to nisam shvatila), zašto je mama baš njih progonila. I za kraj zašto su bila bitna ona vrata gdje je curila ona crna mast ili što je već. Zašto je bitno pokazati nje ljes u vodi koji začudo nije se raspao od 1918 ili tako nešto.. onak.. previše neodgovorena pitanja.. i za kraju zašto je uopće proganjala dijecu kada je ovako onako skočila sa litice sa svojim djetetom..
i još kako je onaj tata na početku filma, mislio spasiti curice? Ubiti sve njih? to je kao spas? Nije mi jasno
i još kako je onaj tata na početku filma, mislio spasiti curice? Ubiti sve njih? to je kao spas? Nije mi jasno
film 2/10
Ne preporučujem, radije preporučujem bilo koji B rated horror, iskreno
- popayy
Meni dobar. I to baš dobar. Miriše na Japance.