Texas Chainsaw Massacre: The Beginning

Mjesto za horore iz novog milenija.
john_constantine

Post by john_constantine » 18 Oct 2006, 18:50

Djuro19 wrote:pretpostavljam da je četvorka smeće ?!
Ako je Reene Zellweger pokušala zaustaviti ponovno objavljivanje filma u vrijeme svoje karijere, onda to nešto govori, ne?

Ed Gein

Post by Ed Gein » 26 Oct 2006, 23:10

zahvalite gopodinu u mom avataru, sto je taj film napravljen...
poradi inspiraciej neravno

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 31 Oct 2006, 17:38

Trojka je smeće, četvorka je smeće. Ni dvojka nije bog zna što. Remake je za američku djecu, iako se mora priznati da je zabavan.
Kažu ljudi da je The beginning iznenađujuće dobar.
Krv je moje svjetlo i moja tama.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 31 Oct 2006, 17:52

Zombiemachine wrote:Kažu ljudi da je The beginning iznenađujuće dobar.
Nisam gledao, ni ne planiram još koje vrijeme, ali zadnju epizodu DeadPit radia su momci posebno posvetili The Beginningu, tj. konstruktivnom tridesetminutnom pljuvanju istoga. Sve što su rekli o filmu djeluje totalno banana. Komentirali su i to što neki govore da je film dobar sa tim da film ima dobar gore, koji očito je nekim ljudima dovoljan za prolaznu pa čak i pozitivnu ocijenu.

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 31 Oct 2006, 18:00

HorrorHR wrote:Komentirali su i to što neki govore da je film dobar sa tim da film ima dobar gore, koji očito je nekim ljudima dovoljan za prolaznu pa čak i pozitivnu ocijenu.
Ovisi zbog čega gledaš film. Ja gledam jako puno horror gluposti pa kad vidim čak i prosječan film sa zadovoljavajućim buđetom, imalo solidnom glumom i dobrim gore scenama, ja sam sretan.
Bude li imalo realističnu scenu trganja pilom, još jedan plus.

FilmTV

Post by FilmTV » 31 Oct 2006, 18:03

Zombiemachine wrote:čak i prosječan film sa zadovoljavajućim buđetom, imalo solidnom glumom i dobrim gore scenama, ja sam sretan.
Upravo si opisao samo 10% horrora ikada snimljenih a po svemu što sam čitao ovaj film se može pohvaliti glumom na razini proba za Našu Malu Kliniku :roll:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 31 Oct 2006, 18:06

Zombiemachine wrote:Ovisi zbog čega gledaš film. Ja gledam jako puno horror gluposti
Pričaj meni o tome 8)
Zombiemachine wrote:a kad vidim čak i prosječan film sa zadovoljavajućim buđetom, imalo solidnom glumom i dobrim gore scenama, ja sam sretan.

Sve to stoji, ali ako je film govno a ima jebeno dobar film, opet mi je pogled na film da je sranje. Da je film možda neke indie produkcije, gdje su ljudi doslovno morali skapavti da nešto slože pa da je recimo govnast film, a snimano iznimno dobro ili recimo gore scene dobro odrađene, onda bi to možda i djelovalo na mene. Kod ovakvih mainstream filmova napravljenih sa jedinim ciljem, a to je $$$, takve stvari me baš ne tangiraju... Možda jesu dvostruki standardi, ali jebiga razlike su mi velike između mainstreama i indiea, remake napravljenog radi brze zarade i recimo ideje koju je neki horror afficionado napravio u film...

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 31 Oct 2006, 18:10

Koliko ja to razumijem mi samo mlatimo praznu slamu, pošto film niko nije gledao. Dok se to ne desi ja se suzdržavam od daljnje rasprave, al ostajem pri tome da dobra scena nasilja može izvući film. Posebice sada, u ovom moru anemičnih kvazi-horror filmuljaka i remakeova. Kao i svaki drugi fan horrora, ja uživam u dobroj priči i dobroj glumi, jer sam horror vrlo često započinje nerealnom premisom pa zna bit teško učiniti film uvjerljivim. Ali još uvijek je jedina prava razlika između horrora i thrillera (oba žanra imaju nabijene atmosfere), upotreba eksplicitnog nasilja. More gore!

FilmTV

Post by FilmTV » 31 Oct 2006, 19:50

@Zombiemachine - Ako briješ na gore onda preporučam Slaughtered Vomit Dolls trailer.

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 31 Oct 2006, 20:13

Nemoj me krivo shvatiti, ja brijem na svakojake tipove horrora. Sve ima svoje čari, ali dobra krvava scena se uvijek cijeni.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 31 Oct 2006, 23:34

Horror fanovi u velikom broju filmova će naći "ono" nešto. Jednostavno ako gledaš na stotine horrora, i neke male stvari te počne veseliti 8)

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 01 Nov 2006, 00:37

HorrorHR wrote:Horror fanovi u velikom broju filmova će naći "ono" nešto. Jednostavno ako gledaš na stotine horrora, i neke male stvari te počne veseliti 8)
Vidim da se razumijemo. Sad sam pogledao Kolobos pa sam odma sretniji iako je priča isfurana i plot karakteristično osrednji.

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Nov 2006, 08:57

Zombiemachine wrote:
HorrorHR wrote:Horror fanovi u velikom broju filmova će naći "ono" nešto. Jednostavno ako gledaš na stotine horrora, i neke male stvari te počne veseliti 8)
Vidim da se razumijemo. Sad sam pogledao Kolobos pa sam odma sretniji iako je priča isfurana i plot karakteristično osrednji.
Je, dobre scene nasilja, naročito ona u kupaonici kada ubojica razbije muškarcu glavu na zahodsku školjku. Ali inače bezvezan film. Bolji je Dead and buried - ima puno bolju priču.
Michel puši karu.

HorrorFanatic

Post by HorrorFanatic » 12 Nov 2006, 19:52

Navodno da je prequel dosta dobar, 23.11 dolazi kod nas u kina...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 12 Nov 2006, 23:14

DVD inače izlazi i prvom mjesecu. Dosta brzo to, ajd kad tako "brzo" dolazi u naša kina, dati ću šačicu kuna i zaletiti se u kino...

Post Reply