Ako je Reene Zellweger pokušala zaustaviti ponovno objavljivanje filma u vrijeme svoje karijere, onda to nešto govori, ne?Djuro19 wrote:pretpostavljam da je četvorka smeće ?!
Texas Chainsaw Massacre: The Beginning
- john_constantine
- Zombiemachine
- HorrorHR
- Site Admin
Nisam gledao, ni ne planiram još koje vrijeme, ali zadnju epizodu DeadPit radia su momci posebno posvetili The Beginningu, tj. konstruktivnom tridesetminutnom pljuvanju istoga. Sve što su rekli o filmu djeluje totalno banana. Komentirali su i to što neki govore da je film dobar sa tim da film ima dobar gore, koji očito je nekim ljudima dovoljan za prolaznu pa čak i pozitivnu ocijenu.Zombiemachine wrote:Kažu ljudi da je The beginning iznenađujuće dobar.
- Zombiemachine
Ovisi zbog čega gledaš film. Ja gledam jako puno horror gluposti pa kad vidim čak i prosječan film sa zadovoljavajućim buđetom, imalo solidnom glumom i dobrim gore scenama, ja sam sretan.HorrorHR wrote:Komentirali su i to što neki govore da je film dobar sa tim da film ima dobar gore, koji očito je nekim ljudima dovoljan za prolaznu pa čak i pozitivnu ocijenu.
Bude li imalo realističnu scenu trganja pilom, još jedan plus.
Krv je moje svjetlo i moja tama.
-
FilmTV
Upravo si opisao samo 10% horrora ikada snimljenih a po svemu što sam čitao ovaj film se može pohvaliti glumom na razini proba za Našu Malu KlinikuZombiemachine wrote:čak i prosječan film sa zadovoljavajućim buđetom, imalo solidnom glumom i dobrim gore scenama, ja sam sretan.
- HorrorHR
- Site Admin
Pričaj meni o tomeZombiemachine wrote:Ovisi zbog čega gledaš film. Ja gledam jako puno horror gluposti
Zombiemachine wrote:a kad vidim čak i prosječan film sa zadovoljavajućim buđetom, imalo solidnom glumom i dobrim gore scenama, ja sam sretan.
Sve to stoji, ali ako je film govno a ima jebeno dobar film, opet mi je pogled na film da je sranje. Da je film možda neke indie produkcije, gdje su ljudi doslovno morali skapavti da nešto slože pa da je recimo govnast film, a snimano iznimno dobro ili recimo gore scene dobro odrađene, onda bi to možda i djelovalo na mene. Kod ovakvih mainstream filmova napravljenih sa jedinim ciljem, a to je $$$, takve stvari me baš ne tangiraju... Možda jesu dvostruki standardi, ali jebiga razlike su mi velike između mainstreama i indiea, remake napravljenog radi brze zarade i recimo ideje koju je neki horror afficionado napravio u film...
- Zombiemachine
Koliko ja to razumijem mi samo mlatimo praznu slamu, pošto film niko nije gledao. Dok se to ne desi ja se suzdržavam od daljnje rasprave, al ostajem pri tome da dobra scena nasilja može izvući film. Posebice sada, u ovom moru anemičnih kvazi-horror filmuljaka i remakeova. Kao i svaki drugi fan horrora, ja uživam u dobroj priči i dobroj glumi, jer sam horror vrlo često započinje nerealnom premisom pa zna bit teško učiniti film uvjerljivim. Ali još uvijek je jedina prava razlika između horrora i thrillera (oba žanra imaju nabijene atmosfere), upotreba eksplicitnog nasilja. More gore!
- Zombiemachine
- Zombiemachine
Vidim da se razumijemo. Sad sam pogledao Kolobos pa sam odma sretniji iako je priča isfurana i plot karakteristično osrednji.HorrorHR wrote:Horror fanovi u velikom broju filmova će naći "ono" nešto. Jednostavno ako gledaš na stotine horrora, i neke male stvari te počne veseliti
- john_constantine
Je, dobre scene nasilja, naročito ona u kupaonici kada ubojica razbije muškarcu glavu na zahodsku školjku. Ali inače bezvezan film. Bolji je Dead and buried - ima puno bolju priču.Zombiemachine wrote:Vidim da se razumijemo. Sad sam pogledao Kolobos pa sam odma sretniji iako je priča isfurana i plot karakteristično osrednji.HorrorHR wrote:Horror fanovi u velikom broju filmova će naći "ono" nešto. Jednostavno ako gledaš na stotine horrora, i neke male stvari te počne veseliti
Michel puši karu.
- HorrorFanatic