Thir13en Ghosts (2001)
- Boby
Ajme, gledao samo ovo prije nekih 7 godina i to dok sam ubijao vrijeme čekajući tadašnje razredne kolege budući da sam tu noć organizirao svoj prvi kućni tulum. Sjećam se da mi je film tada pokvario raspoloženje, scena s odvjetnikom i scene s duhom cure koja ima nož urezali su mi se u pamćenje; ne iz istih razloga
-
Eat Your Brains
- john_constantine
razočaranje je film. Imao je dobar početak s kamionom koji šprica krv na sve strane i poneka ubojstva, obrat, a i duhovi su čak dobro dizajnirani. Ali stvarno loš izbog glumca, naročito glavni lik iz Monk, i nedovoljno iskorištenih potencijala. U rukama boljih redatelja bi ispao zabavni brutalni horor, a ovako solidno smeće.
Michel puši karu.
- dragonheart
- Decadentor
- Wendigo
- elrania
- dr_gonzo
cvd-klon wrote:na prvo gledanje sranje, na drugo zabavnije ili naopako sada se ne sjećam više. Nakon House on the Haunted Hill koji mi je bio zakon filmić, očekicao sam sve najbolje od iste produkcijske firme, ali sa svakom godinom su počeli padati. Posebice sa "Ghotika" ili kako već se zvalo ono sranje.
13 ghosts pamtim po zakon duhovima, dobrih ideja je bilo tamo i puno mi je bolje kada je nešto raznoliko nego kada se ima samo jedan tip "monstruma". Baš bi mogao pogledati opet uskoro, čisto da vidim kako bi mi se sada 400 horrora kasnije sviđao
Slažem se sa podcrtanim...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Deimos
nemoj gledati original. mislim svaka čast klasicima, ali ja sam se već tak zeznuo sa tim i House on haunted hill originalima. meni nije strašno niti zanimljivo vidjet frajera sa izbuljenim očima na prozorumaddjuro wrote:nije loš. htio bi vidjet onu orginalnu verziju, al genijalan mi je onaj dodatak di objašnjava odakle koji duk "potječe" jer su navodno svi duhovi dok su bili živi bile stvarne osobe
- elrania
*the* house on haunted hill iz '59.?Deimos wrote:nemoj gledati original. mislim svaka čast klasicima, ali ja sam se već tak zeznuo sa tim i House on haunted hill originalima. meni nije strašno niti zanimljivo vidjet frajera sa izbuljenim očima na prozorumaddjuro wrote:nije loš. htio bi vidjet onu orginalnu verziju, al genijalan mi je onaj dodatak di objašnjava odakle koji duk "potječe" jer su navodno svi duhovi dok su bili živi bile stvarne osobe
uh, to mi je jedan od filmova koji su mi ostali u divnom sjecanju... gledala sam ga nakon ovih novih remakeova koji su mi poprilicno shroty i preporucila bih ga svima.
13 ghosts jos uvijek ceka... jos sam pod dojmom kako mi je ovaj remake fora pa cu prije to jos jednom pogledati neg se bacim na origigi