GreenHornet wrote:Jako dobar.
Prvih 20 minuta vrhunski,zatim pola sata koje je moglo puno bolje ispasti;nisu mi se previse svidjela ona jurnjava po kucama i okolici...Sa raspletom i krajem sam zadovoljan...Inace-prebolesna ideja filma kao i izgled "monstruma"...Objasnjenje transformacije je moglo biti bolje doreceno...Jedno preeeebrutalno ubojstvo,bas sam se najezio...Odlicna doza crnog humora,ali nisam ocekivao,tako da ne znam je li to +.
6,7/10
Btw nisam ruzniji i odvratniji hotel na filmovima vidio...
Dagon (2001)
- john_constantine
Re: Dagon (2001)
SpoilerShow
Misliš na onu scenu guljenja kože s lica na živo? 
Michel puši karu.
-
GreenHornet
da,da...
SpoilerShow
jos se stari molio za vrijeme rezanja,bas spooky scena...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Jandra
Jel se taj film odnosi samo na tu priču ili na cijelu zbirku?
- Jandra
NašelAsh wrote:PLOT - Based on a short story by H.P. Lovecraft, the undisputed master of the macabre, Dagon tells the story of Paul Marsh, a young man who discovers that the truth will not set him free instead it condemns him to a waking nightmare of unrelenting horror. A boating accident off the coast of Spain sends Paul and his girlfriend Barbara to the decrepit fishing village of Imboca looking for help. As night falls, people start to disappear and things not quite human start to appear. Paul finds himself pursued by the entire town. Running for his life, he uncovers Imboca's dark secret: that they pray to Dagon, a monstrous god of the sea. And Dagon's unholy offspring are freakish half-human creatures on the loose in Imboca..
- dark_driving
odlican film! atmosfera, stvorenja, uvod, rasplet, scenografija ... sve +5
https://www.facebook.com/pages/Dark_Driving-Torrents/686406401480443
- elrania
opet ga skinula i gleda se ovaj tjedan. jedva čekam!
možda već i danas dođe na red, ak se nađe vremena
zbilja bi pasao uz ovu kišurinu i mokrost vani.
možda već i danas dođe na red, ak se nađe vremena
- Victor Crowley
Sinoć ga pogledao tek, predobar film. Kao što ste rekli, ima sve - a najbolesnije je ono ubojstvo ufff. Velika preporuka!
- HorrorHR
- Site Admin
fakat bi trebao to pogledati, kupio sam dvd istog dana kada je izasao, bio je veliki hit po Fangorijama i sličnom.
ne sjećam se ničega, osim da je bilo nešto fuša oko CGI efekata
- john_constantine
ma CGI, koliko se sjećam, ima samo pri kraj filma u nekoliko scena...HorrorHR wrote:fakat bi trebao to pogledati, kupio sam dvd istog dana kada je izasao, bio je veliki hit po Fangorijama i sličnom.
Michel puši karu.
- Michel
EUROPSKI HORORI
Dagon (2001) - dobro je da sam pogledao glumce i išao dalje pogledati jel ovo euro horor i na kraju ispalo da je. Prvo me zbunilo što je redatelj Stuart Gordon pa sam mislio kako je američki, ali onda sam vidio da je većina glumaca španjolaca pa sam na kraju vidio da se zbilja radi o španjolskom hororu. Dakle, na krivom je podforumu. Radnja filma je po Lovecraftovoj knjizi što je ništa čudno za Gordona koji ga obožava. Sviđa mi se atmosfera tog malog sela/gradića i sve čudno što se dešava tamo. Par gadljivih scena kao ono s kožom. Creature izgledaju jako dobro osim onih par koji su s užasnim CGI-om. Na kraju mi je najbolji onaj njegov otac koji se pokazao na trenutak. Najbolje u filmu je ustvari osjećaj beznađa koji sam doživljavao s likom.
8=======o/8==========o (7/10)
8=======o/8==========o (7/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"