When a Stranger Calls (2006)

Mjesto za horore iz novog milenija.
popayy

Re: When a Stranger Calls (2006)

Post by popayy » 08 May 2012, 13:33

I ja sam ga ulovio sinoć na TV-u, Iako sam propustio prvih dvadesetak minuta. A ono, koliko god original ima onaj totalno nehoror središnji dio ( osobno me i nije smetao ), puno je bolje od ovoga. Dvadesetak ili koliko uvodnih minuta originala su probali razvući na sat i pol, ne baš preuspješno. Da ne govorim o tome kako šokantno završi taj prvi segment u originalu, ovo je totalno bljutavo.
SpoilerShow
Faking moderni američki horori, pa pobij tu djecu bar jednom i izazovi nekakav osjećaj nelagode i napetosti. FUJ!

boyko

Post by boyko » 08 May 2012, 15:15

je i ja sam ga krenul gledat,al je na tome i ostalo.zaspah nakon 10 min
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

xEdgex

Post by xEdgex » 08 May 2012, 18:31

I ja sam ga sinoc nazalost pregledao ... :facepalm: A imali su sve; slatku glumicu, super pricu i lokaciju koja je mogla izazvati pravu neugodu.
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "

JohnDoe

Post by JohnDoe » 08 May 2012, 19:38

Mislim da je problem u tome što ste svi očekivali hororac, a to ovaj film nije. Niti se ne trudi biti.
Ovo je triler. Psihološki triler da budem točniji.
I btw.svaki glumac koji sam uspije nosit film ko što je Camilla Belle to uradila u ovom filmu, ima moj respect.

Asfodel

Post by Asfodel » 08 May 2012, 20:28

Ja sam ovo jednom gledala skoro do samog kraja i ne znam što me prekinulo pa ću jednom morati saznati što je bilo :lol: Ništa posebno, al može se jednom pogledati..
I nisam gledala orig, očito

Inače, gledala sam ga s uvjerenjem da je triler (pročitala negdje) pa se nisam poslije ničemu čudila
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Post Reply