Priest (2010)

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
boyko

Re: Priest (2010)

Post by boyko » 24 Jul 2010, 15:41

Sony Pictures has unleashed the first official movie trailer of Priest;

http://www.dailymotion.com/video/xe4ymm ... from=embed

čini se dost dobro
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Scarface

Post by Scarface » 24 Jul 2010, 16:00

Izgleda ka sranje.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Mr. Bakmilo

Post by Mr. Bakmilo » 24 Jul 2010, 16:05

Ghostface wrote:Izgleda ka sranje.
:prayer: agree

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Jul 2010, 16:11

meni djeluje dosta zabavno. Zanimljive lokacije, nemaštovita nabrijana čudovišta, glavni lik, negativci i atmosfera. U svakom slučaju će biti bolje od novog resident evil - a.
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Jul 2010, 15:07

A po čemu bog mu ljubim??! Ako ovo izgleda ko sranje, onda i sva tri Bladea izgledaju ko sranje...jer ovo neizmjerno vuće upravo na Bladea. E sad...druga je stvra što si ti opčito do samog početka razočaran izmjenama u odonsu na strip. Osobno strip nisam čitao, i ne marim za razlike i sličnosti na toj relaciji...

Kao što i cons reče...čini se zabavno i cool sa zanimljivim vizulanim identitetom...

Andrej

Post by Andrej » 26 Jul 2010, 16:00

Meni isto izgleda zanimljivo, ali problem ekranizovanih stripova je što skoro uvek gube bitku sa izvornim delom i izazovu gnev ljubitelja strip kulture.
Pakao kreće kad producenti pokušaju napraviti kompromis između standardnog gledaoca i strip čitača koji gaji posebnu vrstu vizuelne estetike koju je jako teško preneti u pokret.
Meni je i dalje izuzetak Sin City. Taj film jako volim. Ma dobar mi je i The Incredible Hulk (2008).
Ovaj ću naravno odgledati.
We're all mad here...

John_Ryder

Post by John_Ryder » 26 Jul 2010, 16:10

ovaj gost je takav car :prayer: :lol:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Jul 2010, 17:10

Andrej wrote:Meni isto izgleda zanimljivo, ali problem ekranizovanih stripova je što skoro uvek gube bitku sa izvornim delom i izazovu gnev ljubitelja strip kulture.
Pakao kreće kad producenti pokušaju napraviti kompromis između standardnog gledaoca i strip čitača koji gaji posebnu vrstu vizuelne estetike koju je jako teško preneti u pokret.
Meni je i dalje izuzetak Sin City. Taj film jako volim. Ma dobar mi je i The Incredible Hulk (2008).
Ovaj ću naravno odgledati.
ma ja sam već odavno navikao na loše ekranizacije stripova tako da se više ne obazirem. Wanted, Constantine, League of extraordinary gentlemen... Ali bar su bili zabavni za gledanje. Ovako te bar natjeraju da pročitaš strip i vidiš razliku.
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 26 Jul 2010, 18:06

john_constantine wrote: ma ja sam već odavno navikao na loše ekranizacije stripova tako da se više ne obazirem. Wanted, Constantine, League of extraordinary gentlemen... Ali bar su bili zabavni za gledanje. Ovako te bar natjeraju da pročitaš strip i vidiš razliku.
Pametan stav. :partyman:
We're all mad here...

Decadentor

Post by Decadentor » 26 Jul 2010, 18:12

ma nema sance da pogledam los film i da onda citam strip po kojem je napravljen
Image

Andrej

Post by Andrej » 26 Jul 2010, 18:25

Decadentor wrote:ma nema sance da pogledam los film i da onda citam strip po kojem je napravljen
Pa mnogo je loših filmova urađeno po dobrim knjigama, što ne znači da ih ne treba pročitati.
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Jul 2010, 18:28

Decadentor wrote:ma nema sance da pogledam los film i da onda citam strip po kojem je napravljen
mah, meni je to čak bolje jer te bar film neće razočarati, zabaviš se filmom i onda pročitaš strip koji je sto puta bolji od filma. :)
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 26 Jul 2010, 19:29

Dragonrage wrote:

A po čemu bog mu ljubim??! Ako ovo izgleda ko sranje, onda i sva tri Bladea izgledaju ko sranje...jer ovo neizmjerno vuće upravo na Bladea. E sad...druga je stvra što si ti opčito do samog početka razočaran izmjenama u odonsu na strip. Osobno strip nisam čitao, i ne marim za razlike i sličnosti na toj relaciji...

Kao što i cons reče...čini se zabavno i cool sa zanimljivim vizulanim identitetom...

Vidiš, mene ovo ne podsjeća na Bladea koliko na Ultraviolet i slična smeća. Budimo realni, ekranizacija koja je već od samih korijena pošla u krivo jer su ne izmijenili nego iskorijenili originalnu priču ne može ni dalje ić kako treba. Jedan Constantine i LOEG su mala maca za ovo, jer ovo je svetogrđe. I nije toliko bitno šta san bijesan zbog izmjene priče, opet kažen, ovo vuče više na već spomenutu Ultraviolet ili Aeon Flux nego Bladea. Ja dajen ruku u vatru da će ovo bit u tom štihu. I još jedna stvar, Blade nije izgleda ka sranje. Ovo izgleda. Ali hej, to san samo ja, no reason to get all worked up about this.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Jul 2010, 22:57

Ghostface wrote:
Dragonrage wrote:

Vidiš, mene ovo ne podsjeća na Bladea koliko na Ultraviolet i slična smeća. Budimo realni, ekranizacija koja je već od samih korijena pošla u krivo jer su ne izmijenili nego iskorijenili originalnu priču ne može ni dalje ić kako treba. Jedan Constantine i LOEG su mala maca za ovo, jer ovo je svetogrđe. I nije toliko bitno šta san bijesan zbog izmjene priče, opet kažen, ovo vuče više na već spomenutu Ultraviolet ili Aeon Flux nego Bladea. Ja dajen ruku u vatru da će ovo bit u tom štihu. I još jedna stvar, Blade nije izgleda ka sranje. Ovo izgleda. Ali hej, to san samo ja, no reason to get all worked up about this.
A dobro...nek ti bude. Iako...još uvijek ne mogu skužiti od kud ti poveznice sa Ultraviolet i Aeon Flux. U oba filma je sve djelovalo plastično, sterilno, bez ikakvih detalja...jednostavno prejeftino i loše. Dok ovdje svijet izgleda puno detaljniji, mračniji, zmazaniji, siroviji, a i likovi su vizulano intrigantiji...

Uglavnom...vjerujem da ćemo na kraju svi pogledati film bez obzira na očekivanja. Ja kažem, ako bude zabavan, bit će dobar...ako ne bude...bit će loš... IMO its simple as that...

Scarface

Post by Scarface » 26 Jul 2010, 23:06

Vampiri mi ode izgledaju jednako loše i sterilno ka i tamo, a i sve mi smrdi na neku jeftinjaru u smislu sveukupnog obujma. Možda ovo ispadne dobro, ne kažen ja, al eto, dojam je zasad takav.

Post Reply