The Hole (2010)
- john_constantine
- HorrorHR
- Site Admin
Re: The Hole (2010)
Joe Danteov The Hole 3D uskoro u hrvatskim kinima
http://www.horrorhr.com/joe-danteov-the ... im-kinima/
http://www.horrorhr.com/joe-danteov-the ... im-kinima/
-
pierre
evo svjeze pogledano. nije dante podbacio, cist o.k. 7,5/10.
- dr_gonzo
-
jeba
Po mom sudu iznenađujuće dobar film. Nakon prvih par minuta i klasičnog početka radnje očekivao sam sranje, ali sve je ispalo jako dobro i zanimljivo. Čak ima i par scary momneata. U cameo ulozi se pojavljuje i legenda Dick Miller.
- Jane Doe
- john_constantine
već dvd rip? A zar nije taj film trebao biti prikazivan u kinima? 
ja sam mislio da ste počeli gledati cam verziju...
Michel puši karu.
- Jane Doe
a kaj ja znam, procurilo valjda. jučer gledala sa odličnom slikom i titlovimajohn_constantine wrote:već dvd rip? A zar nije taj film trebao biti prikazivan u kinima?

- dr_gonzo
Nikad ne gledam cam verzije...john_constantine wrote:već dvd rip? A zar nije taj film trebao biti prikazivan u kinima?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- HorrorHR
- Site Admin
valjda ja jedini čekam da dođe u kino 
- Josef K
Nisi jedini.HorrorHR wrote:valjda ja jedini čekam da dođe u kino
-
jeba
cam verzije izbjegavamjohn_constantine wrote:već dvd rip? A zar nije taj film trebao biti prikazivan u kinima?
za Hole već ima dvd rip - fast download a10/v10
- john_constantine
je, ali ja sam odmah pomislio na cam, he...dr_gonzo wrote:Nikad ne gledam cam verzije...john_constantine wrote:već dvd rip? A zar nije taj film trebao biti prikazivan u kinima?
Michel puši karu.
-
GreenHornet
Upsssss,kako sam se razocarao...
Odlicno zamisljeno,ali totalno nedoreceno,cak bi rekao da je poanta zasto se sve dogada na brzinu sklepana;a nije ni ona previse objasnjena...Masu nelogicnosti tipa rupa "pocela djelovati" na njih ali oni se opusteno kupaju na bazenu i slicno,zavrsna "borba" podsjeca na scenu iz "Flash Gordona" uz sto je totalno glupavo kako je glavni akter tamo dospio...Takoder s kim se tamo sukobi totalno predvidljivo...Jedina scena ubojstva jeziva ali moglo je to i bolje...Kao i pojava lutke klauna...
Doduse film je usprkos nabrojanom poprilicno napet i jedva sam cekao da se otkrije kako i zasto...Gluma mi je najbolja stvar u filmu,svi su vrlo dobro odradili,pogotovo mladi brat,svaka cast.Kraj klisej na kvadrat.
5/10
Odlicno zamisljeno,ali totalno nedoreceno,cak bi rekao da je poanta zasto se sve dogada na brzinu sklepana;a nije ni ona previse objasnjena...Masu nelogicnosti tipa rupa "pocela djelovati" na njih ali oni se opusteno kupaju na bazenu i slicno,zavrsna "borba" podsjeca na scenu iz "Flash Gordona" uz sto je totalno glupavo kako je glavni akter tamo dospio...Takoder s kim se tamo sukobi totalno predvidljivo...Jedina scena ubojstva jeziva ali moglo je to i bolje...Kao i pojava lutke klauna...
Doduse film je usprkos nabrojanom poprilicno napet i jedva sam cekao da se otkrije kako i zasto...Gluma mi je najbolja stvar u filmu,svi su vrlo dobro odradili,pogotovo mladi brat,svaka cast.Kraj klisej na kvadrat.
5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Decadentor
I ja sam poprilicno razocaran... u filmu nista novo, iako je ideja izvrsna, a lose realizirana (koliko se puta crveno ponovilo na forumu
)
poprilicno predvidljivo, i scena s kalunom je prelosa i smjesna,ma pravi horror za djecu
@edit Najbolja stvar filma je neka misticnost oko rupe u pocetku, al i to brzo nestane
poprilicno predvidljivo, i scena s kalunom je prelosa i smjesna,ma pravi horror za djecu
@edit Najbolja stvar filma je neka misticnost oko rupe u pocetku, al i to brzo nestane