Resident Evil 4 Confirmed!

Mjesto za horore iz novog milenija.
Decadentor

Post by Decadentor » 16 Jul 2008, 23:27

Jedinica mi je odlicna, dvojka mi je zgadila serijal, trojku nisam ni gledo zbog dvojke, tako da cetvorku bas i ne ocekujem
Image

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 17 Jul 2008, 00:26

HorrorHR wrote:
dr_gonzo wrote:Treći je imao jedinu manu u onoj sceni kad je kontenjer iz kojeg izlaze skoro stotinu modificiranih zombija, gdje bi ih možda stalo uvrh brat bratu negdje 30-35...
to nije mana to je prednost, trenirani zombie olimpijci koji su godinama trenirali da se zbuksaju u mali kontejner :mrgreen:
Možda su vježbali onu tajanstvenu kinesku da možeš što više stvari staviti u što manje prostora kao što se moglo pročitati u jednoj od epizoda Gordon Linka ili su jednostavno posudili kontejner od Sport Billya :lol: :lol: :lol: :lol:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

A$H

Post by A$H » 23 Dec 2008, 16:20

Paul Anderson in an interview with IGN talked about the upcoming Resident Evil 4 movie we have been telling you about for awhile now. They once again are going to be doing their own thing with the film adding their own bits and pieces... with the blessing of CAPCOM.

"Once again we're doing it completely with the blessing of the videogame company. We got a lot of flack [on the sequels] for, 'Why isn't the movie set in the mansion just exactly like the very first videogame?' That's just not progression for me.

As the Resident Evil videogames themselves have developed in leaps and bounds -- it's like when we did the last movie people were like, 'Resident Evil doesn't take place in the desert. What the (expletive) is this?' Well, where does Resident Evil take place? Does it take place in Raccoon City exclusively? Well, I don't think so because the game has been in Antarctica, in Raccoon City, now it's in Africa.
"
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Dec 2008, 16:26

ma cijeli serijal je dno dna... Loša ekranizacija igre, to stoji, istina... Ali kao film, ma jbt, to čak niti nije zombijevski film. :roll: I ja mogu isto tako glumiti zombija u svom filmu, kao oni. :) Akcija mlaka, nasilja se ne sjećam. Jedino što je valjalo je ono stvorenje, ali prekratko...

Drugi dio je totalna glupost, ono stvorenje, par sitnica iz resident evila, glupa radnja, loša akcija...

a treći baš nemam volje pogledati, prije ću pogledati bloodrayne 2 koji već mjesecima čeka moje gledanje nego trojku. :)
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 23 Dec 2008, 16:35

RE 1 je bio okej jer je po meni nekako najbolje prenio atmosferu iz igre (bar djelomično), RE 2 je bio isto zabavan za jedno gledanje (ima dobrih fora i jill valentine), ali RE 3 je dno dna, predosadan film...jedina svjetla točka je scena kad mila zapali one gavrane, to sam baš zapamtio...RE 4 ću pogledati reda radi, ali nisam neki fan serijala
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Dec 2008, 16:45

ma ja bi radije da naprave filmsku verziju četvorke iz igraćeg serijala, nema zombija, ali ima uvrnutih bolesnih ideja i hrpe akcije. :)
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 23 Dec 2008, 21:44

RE bez zombija je kao friday the 13th bez jasona što se mene tiče...
This is the Zodiac speaking.

sandi

Post by sandi » 23 Dec 2008, 22:08

Mila je preloša i njen lik pogotovo i s tim likom usrali su film!ako u četvorci bude na 100-tine Alice...ja ga sigurno necu gledat
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Dec 2008, 22:16

filmophil wrote:RE bez zombija je kao friday the 13th bez jasona što se mene tiče...
ajde, ne jebi. :lol: Četvorka je bila odlična, i usudim se čak reći puno bolje od dvojke. 8) Niti malo repetitivna, stalno nove lokacije, moćni bossovi, čudovišta, razaranje glava seljacima dok im iz glave izlaze crvolika stvorenja, nakazni patuljak... Ali bar će petica vratiti zombije i poboljšati akciju, jedva čekam. :D
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 23 Dec 2008, 23:42

filmophil wrote:RE bez zombija je kao friday the 13th bez jasona što se mene tiče...

Potpis.

Četvorka je odlična igrica, al bez zombija nije to to.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

maddjuro

Post by maddjuro » 24 Dec 2008, 00:12

Ghostface wrote:

Potpis.

Četvorka je odlična igrica, al bez zombija nije to to.
usudio bih se reć da vuče na silent hill, al u petici bi trebalo bit zombia. u četvorci mi je drago da se konačo može nišanit, za razliku od prethodnika
I may be an idiot, but i am no fool.

Unreal

Post by Unreal » 24 Dec 2008, 09:47

ma četvorka je daleko najbolja. akcija je puno bolja,nema puno dosadnih zagonetka i monsteri su jebeniji 8)

jigsaw

Post by jigsaw » 24 Dec 2008, 14:02

Samo igrao prva dva dijela. Odustao sam od daljnje potrage, igrica me više ne zanima.

maddjuro

Post by maddjuro » 24 Dec 2008, 14:33

jigsaw wrote:Samo igrao prva dva dijela. Odustao sam od daljnje potrage, igrica me više ne zanima.
treci je više-manje isto sto i drgi, po grafici i ameplayu, samo imas par noviteta, kao da si am možeš radit metke ako skupiš nek stvri, ali ostalo isto, isti izgled menu-y. a četvorka je oslična, a po mnogima, četvorka je bila najbolja na konzoli "game cube" u četvorci su sve promjenili, od tog da možeš nišanit, daleko bolje grafike itd četvorku svakako teba isprobat
I may be an idiot, but i am no fool.

DEXTER

Post by DEXTER » 24 Dec 2008, 14:44

maddjuro wrote:
jigsaw wrote:Samo igrao prva dva dijela. Odustao sam od daljnje potrage, igrica me više ne zanima.
treci je više-manje isto sto i drgi, po grafici i ameplayu, samo imas par noviteta, kao da si am možeš radit metke ako skupiš nek stvri, ali ostalo isto, isti izgled menu-y. a četvorka je oslična, a po mnogima, četvorka je bila najbolja na konzoli "game cube" u četvorci su sve promjenili, od tog da možeš nišanit, daleko bolje grafike itd četvorku svakako teba isprobat
Slažem se. Meni su trojka i četvorka the best :wink:
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

Post Reply