Zasto vam se nije svidio Hostel?
- Zombiemachine
-
FilmTV
95% filmova nema tako dobar budžet.Djuro19 wrote:to je relativno malo, ako uzmeš u obzir budžete za ostale filmove.
ali hosel su prenapuhali u promociji, zato je ispo jadan
Sada slijedi rant.
Poanta filma nije da li je dobar nego da li može zaraditi. Kada će više ljudi shvatiti da se sve snima radi novca a film prodaje samo i jedino dobar marketing? U zadnjih 20 godina nagledali smo se mase govana samo zato jer nas bombardiraju sa svim mogućih strana da moramo pogledati određeni film. Dođeš u kino i očekuješ remek-djelo na koje bi Coppola drkao a dočeka te npr. Ultraviolet pa se mentalno izrigaš. Izađeš iz kina, čitaš novine, gledaš TV i slijedeći vikend opet u kino a rezultat je isti.
I tako većina ide u krug čitav svoj život pa se negdje po putu uvjere da je Van Damme u biti ok lik, da je Rambo III vrijedan gledanja i da je OC solidna serija zato jer je na svim kanalima. Ako je nešto svugdje i svi to gledaju to ne znaći da to valja, znaći samo da se uložilo dosta love u marketing. Ljudi obično hvale smeće zato jer gledaju samo smeće pa ni neznaju šta valja, a moraju i braniti sve one novce koje su potrošili na gledanje smeća.
Najlakše je reći da je određeni žanr za pičke, da fali krvi ili da nema dovoljno pucanja. Onda pričamo o testosteronima i ukusu a ne o filmu.
- Aryx
apsolutno se slazem s tobom, dobro zborisFilmTV wrote:95% filmova nema tako dobar budžet.Djuro19 wrote:to je relativno malo, ako uzmeš u obzir budžete za ostale filmove.
Sada slijedi rant.
Poanta filma nije da li je dobar nego da li može zaraditi. Kada će više ljudi shvatiti da se sve snima radi novca a film prodaje samo i jedino dobar marketing? U zadnjih 20 godina nagledali smo se mase govana samo zato jer nas bombardiraju sa svim mogućih strana da moramo pogledati određeni film. Dođeš u kino i očekuješ remek-djelo na koje bi Coppola drkao a dočeka te npr. Ultraviolet pa se mentalno izrigaš. Izađeš iz kina, čitaš novine, gledaš TV i slijedeći vikend opet u kino a rezultat je isti.
I tako većina ide u krug čitav svoj život pa se negdje po putu uvjere da je Van Damme u biti ok lik, da je Rambo III vrijedan gledanja i da je OC solidna serija zato jer je na svim kanalima. Ako je nešto svugdje i svi to gledaju to ne znaći da to valja, znaći samo da se uložilo dosta love u marketing. Ljudi obično hvale smeće zato jer gledaju samo smeće pa ni neznaju šta valja, a moraju i braniti sve one novce koje su potrošili na gledanje smeća.
Najlakše je reći da je određeni žanr za pičke, da fali krvi ili da nema dovoljno pucanja. Onda pričamo o testosteronima i ukusu a ne o filmu.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Dragonrage
Van Damme je Ok lik, i Rambo III je vrijedan gledanja hehehFilmTV wrote:95% filmova nema tako dobar budžet.Djuro19 wrote:to je relativno malo, ako uzmeš u obzir budžete za ostale filmove.
Sada slijedi rant.
- Wendigo
meni je Hostel bio zakon kad sam ga u kinu gledao. Razlog: jednostavna i realna priča (to se može svakom dogoditi
), sise, ganja, putovanje po Europi... i najvažnije od svega, prvi horror (ili thriller..) koji me stvarno preplašio nakon duuuugo vremena i fine količine pogledanih horrora. i da.. shock factor pošto nisam očekivao takve prizore tortura.
(nisam gledao snuffove, guinea pig itd.. pa me valjda razumijete
).
- A$H
Wendigo wrote:meni je Hostel bio zakon kad sam ga u kinu gledao. Razlog: jednostavna i realna priča (to se može svakom dogoditi), sise, ganja, putovanje po Europi... i najvažnije od svega, prvi horror (ili thriller..) koji me stvarno preplašio nakon duuuugo vremena i fine količine pogledanih horrora. i da.. shock factor pošto nisam očekivao takve prizore tortura.
).
nisi gledao Guinea filmove??
Šala
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Zombiemachine
- john_constantine
Ja sam te bogami razumio. Ne gledaš dovoljno horror filmove kada te Hostel prestrašio.Wendigo wrote:meni je Hostel bio zakon kad sam ga u kinu gledao. Razlog: jednostavna i realna priča (to se može svakom dogoditi), sise, ganja, putovanje po Europi... i najvažnije od svega, prvi horror (ili thriller..) koji me stvarno preplašio nakon duuuugo vremena i fine količine pogledanih horrora. i da.. shock factor pošto nisam očekivao takve prizore tortura.
).
A i kvragu, izgleda da amerikanci imaju debile od studenata? Svi napaljeni, glupi, blesavi, perverzni, nadrkani, naivni i sve to? Gdje je tu realnost?
Michel puši karu.
- A$H
pa to i je realnostjohn_constantine wrote:Ja sam te bogami razumio. Ne gledaš dovoljno horror filmove kada te Hostel prestrašio.Wendigo wrote:meni je Hostel bio zakon kad sam ga u kinu gledao. Razlog: jednostavna i realna priča (to se može svakom dogoditi), sise, ganja, putovanje po Europi... i najvažnije od svega, prvi horror (ili thriller..) koji me stvarno preplašio nakon duuuugo vremena i fine količine pogledanih horrora. i da.. shock factor pošto nisam očekivao takve prizore tortura.
).
![]()
![]()
![]()
![]()
A i kvragu, izgleda da amerikanci imaju debile od studenata? Svi napaljeni, glupi, blesavi, perverzni, nadrkani, naivni i sve to? Gdje je tu realnost?
- Zombiemachine
- Wendigo
ma pod realno sam mislio na to kao da gledam neku svakodnevnicu i kao da sam s njima trojicom tamo. uživio sam se u kinu.
ovo prestrašio = šokirao (meni je rezanje na živo iliti vivisekcija terror totalni).
a što se tiče napaljenih glupih amerikanaca.. očito im je muf zamirišao pa su otišli ko muhe bez glave
.
ovo prestrašio = šokirao (meni je rezanje na živo iliti vivisekcija terror totalni).
a što se tiče napaljenih glupih amerikanaca.. očito im je muf zamirišao pa su otišli ko muhe bez glave
- john_constantine
Istina, trebali su prijeći u njemačku, pivo, kurve i nogomet. što biti više?Wendigo wrote:ma pod realno sam mislio na to kao da gledam neku svakodnevnicu i kao da sam s njima trojicom tamo. uživio sam se u kinu.![]()
ovo prestrašio = šokirao (meni je rezanje na živo iliti vivisekcija terror totalni).![]()
a što se tiče napaljenih glupih amerikanaca.. očito im je muf zamirišao pa su otišli ko muhe bez glave![]()
.
Michel puši karu.
- john_constantine
Je, nažalost, takvima nas i smatraju. Da su amerikanci bolji, a mi europljani siromasi i jad i bijeda. A imaju više nepismenih nego cijela europa zajedno. Niti ne znaju nabrojati svojih 50 država... A tek ona djeca koja kradu u Hostelu, pretjerano.FilmTV wrote:Nisu u Hostelu amerikanci nerealni, pogledajte stanovnike onog sela pobogu! Kao neka sekta polu-abortiranih luđaka izgledaju! Tako amerikanci sigurno misle da izgledaju ljudi u cijeloj Europi.
Michel puši karu.
- A$H
john_constantine wrote:Je, nažalost, takvima nas i smatraju. Da su amerikanci bolji, a mi europljani siromasi i jad i bijeda. A imaju više nepismenih nego cijela europa zajedno. Niti ne znaju nabrojati svojih 50 država... A tek ona djeca koja kradu u Hostelu, pretjerano.FilmTV wrote:Nisu u Hostelu amerikanci nerealni, pogledajte stanovnike onog sela pobogu! Kao neka sekta polu-abortiranih luđaka izgledaju! Tako amerikanci sigurno misle da izgledaju ljudi u cijeloj Europi.
prošeći se noću po dubravi pa reci da je pretjerano...