Mislim da si potpuno u krivu i neka daljnja rasprava tu stane. Ne da mi se prepirati oko gluposti.dodo wrote:Ja ipak mislim da ima veze sa godinama jer da je malo stariji onda bi možda i poštivao takve uratke evo ti si barem rekao da je dobar bio u ono vrijeme što znači da si sigurno koju godinicu stariji pa malo to drugačije sagledaš normalno da je to stvar slobodnog mišljejna.Dobro možda i ja pretjerujem to s godinama ali nebi rekao da je smeče pa me to malo dira.john_constantine wrote:ma nema to veze za godinama, već slobodom mišljenja.dodo wrote: Neznam koliko imaš godina ali mi ipak malo stariji volimo i cjenimo takve filmove.A to je i prvi uradak od Cravena.Pa i ja se slažem s njim da je film glup, dobar u ono vrijeme, za današnje standarde previše naivan.
The Last House on the Left (2008)
- Vorador
- dodo
Nisu to gluposti ali neka stane tu si u pravuVorador wrote:Mislim da si potpuno u krivu i neka daljnja rasprava tu stane. Ne da mi se prepirati oko gluposti.dodo wrote:Ja ipak mislim da ima veze sa godinama jer da je malo stariji onda bi možda i poštivao takve uratke evo ti si barem rekao da je dobar bio u ono vrijeme što znači da si sigurno koju godinicu stariji pa malo to drugačije sagledaš normalno da je to stvar slobodnog mišljejna.Dobro možda i ja pretjerujem to s godinama ali nebi rekao da je smeče pa me to malo dira.john_constantine wrote: ma nema to veze za godinama, već slobodom mišljenja.Pa i ja se slažem s njim da je film glup, dobar u ono vrijeme, za današnje standarde previše naivan.
- horkolerbus
- dr_gonzo
Kad se gleda ovaj film treba ga staviti u vrijeme kad je izašao u kina...
Nadasve ideja je vrlo originalana....
Problem u buđetu jeste to što je Wes i ekipa nisu baš imali previše love za bacanje...pa film izgleda nekako naivno i previše sirov...ali činjenica je da je Wes želio upozoriti američko društvo na stanje u njemu (grafičko nasilje je tome najbolje pridonjelo u filmu)...
Teško je danas nekome reći a koji je gledao sve brutalnije filmove ala Hostel kakvo je značenje "The Last House on the Left" uopće imao za horor žanr...
Problem u buđetu jeste to što je Wes i ekipa nisu baš imali previše love za bacanje...pa film izgleda nekako naivno i previše sirov...ali činjenica je da je Wes želio upozoriti američko društvo na stanje u njemu (grafičko nasilje je tome najbolje pridonjelo u filmu)...
Teško je danas nekome reći a koji je gledao sve brutalnije filmove ala Hostel kakvo je značenje "The Last House on the Left" uopće imao za horor žanr...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- dodo
Ma u potpunosti se slažem sa ovim što govoriš samo što se meni nije odmah dalo objašnjavat na taj način jer sam bio malo nemiran pa onda reagiram drugačije ali eto ima onih kojima se to i da obašnjavatidr_gonzo wrote:Kad se gleda ovaj film treba ga staviti u vrijeme kad je izašao u kina...
-
FilmTV
Ovo je forum a ne chat. Ništa te ne spriječava da se smiriš, duboko udahneš, prošetaš oko kuće i za pola sada postaš. Ako ti je namjera bila napisati nešto kao dr_gonzo onda te u tome ništa ne spriječava. Koliko znam, nema nagrada za osobu koja posta najviše puta u minutidodo wrote:Ma u potpunosti se slažem sa ovim što govoriš samo što se meni nije odmah dalo objašnjavat na taj način jer sam bio malo nemiran pa onda reagiram drugačije ali eto ima onih kojima se to i da obašnjavatidr_gonzo wrote:Kad se gleda ovaj film treba ga staviti u vrijeme kad je izašao u kina...
- john_constantine
da, shvaćam to da je film bio provokativan u ono vrijeme. Ali neke scene ipak sigurno ne bi mogao probaviti niti u ono vrijeme. Scena s motorkom je debilna. Dobro je započela ona scena s zubima i dlijetom, šteta što je to bio samo san.dr_gonzo wrote:Kad se gleda ovaj film treba ga staviti u vrijeme kad je izašao u kina...
Hills have eyes je istina bio provokativan i uznemirujuć u ono vrijeme dok je danas mlak. Pa zato imamo remake.
Swamp thing isto ima trash štoseva kao scena borbe između čovjeka u gumenom zelenom odijelu i stvorenja s mačem.
Ali kada bismo nizali njegovu galeriju filmova, teško da bi ga mogao proglasiti kvalitetnim horor redateljem...
Michel puši karu.
- dodo
A šta se ti javljaš okatiFilmTV wrote:Ovo je forum a ne chat. Ništa te ne spriječava da se smiriš, duboko udahneš, prošetaš oko kuće i za pola sada postaš. Ako ti je namjera bila napisati nešto kao dr_gonzo onda te u tome ništa ne spriječava. Koliko znam, nema nagrada za osobu koja posta najviše puta u minutidodo wrote:Ma u potpunosti se slažem sa ovim što govoriš samo što se meni nije odmah dalo objašnjavat na taj način jer sam bio malo nemiran pa onda reagiram drugačije ali eto ima onih kojima se to i da obašnjavatidr_gonzo wrote:Kad se gleda ovaj film treba ga staviti u vrijeme kad je izašao u kina...
-
FilmTV
Ako nešto ti ne razumiješ ne znači da je glupostdodo wrote:A šta se ti javljaš okatiFilmTV wrote:Ovo je forum a ne chat. Ništa te ne spriječava da se smiriš, duboko udahneš, prošetaš oko kuće i za pola sada postaš. Ako ti je namjera bila napisati nešto kao dr_gonzo onda te u tome ništa ne spriječava. Koliko znam, nema nagrada za osobu koja posta najviše puta u minutidodo wrote: Ma u potpunosti se slažem sa ovim što govoriš samo što se meni nije odmah dalo objašnjavat na taj način jer sam bio malo nemiran pa onda reagiram drugačije ali eto ima onih kojima se to i da obašnjavatis tobom nisam razgovarao pa i sam govoriš da ovo nije chat pa onda nemoj ni pisat gluposti neko rađe prokomentiraj film.
- dodo
ah ah neda mi se nemam vremena sorryFilmTV wrote:Ako nešto ti ne razumiješ ne znači da je glupostdodo wrote:A šta se ti javljaš okatiFilmTV wrote: Ovo je forum a ne chat. Ništa te ne spriječava da se smiriš, duboko udahneš, prošetaš oko kuće i za pola sada postaš. Ako ti je namjera bila napisati nešto kao dr_gonzo onda te u tome ništa ne spriječava. Koliko znam, nema nagrada za osobu koja posta najviše puta u minutis tobom nisam razgovarao pa i sam govoriš da ovo nije chat pa onda nemoj ni pisat gluposti neko rađe prokomentiraj film.
- HorrorHR
- Site Admin
Prvi i to pozitivan review sa test screeninga:
http://horror-movie-a-day.blogspot.com/ ... -left.html
- A$H
da procitah..vidio sam na BDu da su pisali o tome..HorrorHR wrote:Prvi i to pozitivan review sa test screeninga:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- bakero
apsolutno se slažem!john_constantine wrote:ma original je ionako zbilja precijenjen, par efektnih scena kao izbijanje zuba djetlom ili scena odgrizanja kurca, a inače poluproizvod kontroverzan za ono vrijeme sa hrpom glupih scena kao ona završnica s motornom pilom.
SPOILER
A i ne vidim baš svrhu toga da bi majka išla pušiti silovatelju i onda odgrizla penis, pa ga bacila u vodu, hm... Znam da je očajna jer su joj ubili kćer, ali opet...
Ma Wes craven je imao ideje, ali lošu realizaciju.
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.