The Dark Lurking (2008)

Mjesto za horore iz novog milenija.
elrania

Post by elrania » 03 May 2008, 20:04

svida mi se dosta kako monsteri izgledaju...
dodese, koza im previse lici na pizzu sa sirom koju bas jedem te su mi malo pokvarili zalogaj :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 05 May 2008, 11:48

A$H wrote:
HorrorHR wrote:Baš razmišljam dali mi je ovaj prvi poster mega cool ili mega sranje 8)
oba su super.. :lol:
A ne znam baš...ovaj drugi baš izgleda kao da je na brzinu sklepan u photoshopu od slika koje niti nemaju veze s filmom :lol: 8)

Ali zato trailer i slike izgledaju odlično...ovo ću s guštom pogledati...!! :D :D :D

A$H

Post by A$H » 05 May 2009, 16:03

Image
Image

Fora site..

OFFICAL SITE - http://www.thedarklurkingmovie.com/
OFFICAL SITE Myspace - http://www.myspace.com/thedarklurking
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Oct 2009, 18:11

The Dark Lurking 3,5/5 - TRAILER

Ovaj Australski niskobudžetni akcijski SF horror uistinu bi se najlakše mogao opisati kao "Aliens" meets "Resident Evil", i eventualno "Event Horizon", s tim da bih ja osobno naglasak satvio na ovaj prvi. Priča jednostavna, puna klišeja, ali funkcionira. Skupina plaćenika i civila ostala zatočena u nepoznatom postrojenju/laboratoriju sa ogavnim i pregadnim bićima koja ih pokušavaju dohvatiti (iako, ima tu i mnogo više). Unatoč tome što je film koštao svega milijun $, izgleda jako dobro za takvu vrstu filma. Akcije, krvi i gorea ima ko dreka, plus, kostimi, rekviziti, maske i scenografija izgleda izvrsno, a ni efekti nisu loši za takvu vrstu filma. Naravno, ne očekujete vrhunsku gumu, iako, kad se uzme u obzir što konkretno gledate, ekipa je čisto OK. Redatelj je čak pokušao stvoriti nekakvu atmosferu konstantnim bljeskanjem svjetala, parom i dimom koja se nalazi u svakom hodniku i još nekim sitnicama. Doduše, nije u tome uspio, ali sve to ipak nekako pridonosi vizualnoj strani filma.
Najveća mana filma je, ako se mene pita, što s vremenom postane malo naporan (red akcije i kaspaljenja tih bića, red provlačenja kroz ventilaciju i međusobnih razgovora), te je definitivno predugačak nekih 15.ak min. (inače, film traje skoro 100 min., točnije 97.)

Sve u svemu, nije loše za niskobudžetni SF horror film, bolji je od većine sličnih nazvisnih projekata C produkcije. Nezahtjevna publika, ljubitelji tash i amaterske kinematografije, te ljubitelji gorea će zasigurno pronaći nešto za sebe, s toga...preporuka.

PS. zadnji fajt je predobar!

The Undertaker

Re: The Dark Lurking (2008)

Post by The Undertaker » 09 Sep 2010, 22:10

Ali gluma je :facepalm: Više talenta za glumu ima jedna baba s moje pijace, treća tezga s leve strane. Inače, prodaje sir. :zubifale:
U principu, ako se mnogo toga zanemari ovaj film je opet loš ali može da se jednom pogleda i arhivira u najvećim dubinama moždanih vijuga.
None off you all seem to understand.
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!

kraykulla

Post by kraykulla » 27 Sep 2010, 18:54

ne znam :?
meni ovo jako loše sjelo čak preloše.
čak me na momente podsjetilo na malo kvalitetniju verziju asylumovih sranja.loša usudio bi se reći užasna gluma samo dodaje na čari ovog sranja.čak ni relativno solidni gore efekti ne mogu nadoknaditi lošu priču i kopiranje raznih boljih filmova sličnog žanra.debakl,a smrdilo mi je na to otkako vidjeh trailer. :skrujufakju:

Horrorist

Post by Horrorist » 11 Oct 2010, 08:24

Predobar indie "trash" film za mene.
Gluma je loša ali dugo se nisam ovako zabavio,podsjeća me na Bruno Mattei-a i njegove uradke.
10/10 dajem za film vrlo malog budžeta $1,000,000 (estimated),jer bolje nije moglo.
A ovako žanrovski i u usporebi sa ostalim skupljim ostvarenjima 7/10.

p.s. Gotovo 100% se slažem sa dragonrageovom recenzijom - Bravo majstore

:supz:
When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!

Jane Doe

Post by Jane Doe » 13 Oct 2010, 08:04

predobro, samo da nije gluma tak jadna, bilo bi odlično.
budžet nije neki, ali ja više cijenim gumi lutke i igračke od animacija :supz:
ima elemente nekih kultnih SF hororaca, ali film je prezabavan tako da to uopće ne smeta. više me smetaju negrojeni remakeovi, nego ovako nešto, dpače, treba više ovakvih filmova. super :supz:
Image

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 11 Dec 2010, 16:46

Nije loše, ali moglo je i bolje u nekim stvarima...

The Dark Lurking (2010)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Victor Crowley

Re:

Post by Victor Crowley » 24 Jan 2014, 11:08

Pogledao sinoć. Kad je radnja horror/SF/akcija nema se što tu puno promašiti. Bar sam tako mislio dok nisam pogledao ovaj film. Vidim da ovdje ima ljudi kojima se ovaj film svidio ali ja jednostavno nisam mogao prijeći preko one glume. Često se izrugujem našim domaćim serijama kao što je ona glupost Sve Će Biti Dobro ili tako nešto ali kad se pogleda ovaj film shvatiš da samo razina glumačke inteligencije koja je daleko ispod normale nije samo u nas. I dalje da ne pričam o pojedinim glupostima kao što je trčanje kroz mrak i ovaj mu maše rukom da krene naprijed do njega i ovaj drugi sve to vidi bez ikakvih problema. Ali par trenutaka kasnije on ne čuje što mu ovaj govori s još kraće udaljenosti. Takvih primjera ima u cijelom filmu.

Ovaj film mi ide u kategoriju 20 najgorih filmova ikad pogledanih.

Post Reply