Friday the 13th remake
- bakero
-
Unreal
Pa Petica je zabavna i ima dobru ideju , ali tamo su se zajebali sa time da je ubojca ubija nepotrebne i nerazvijene likove, da se film orjentirao na likove u ludnici bio bi puno bolji. Najača fora petice je borba sa motorkom i mačetom na kraju ,i naravno sam kraj koj je Halloween 4 kasnije maznuo.Boby wrote: Jest da sam se malo šalio po pitanju Daega Faercha ali mali je po onome kaj sam vidio iznimno uvjerljiv i mislim da je najsvijetlija točka filma. A po pitanju petice Fridaya i nije tak loše. Dosta me je potresla ona scena sa sjekirom i onim retardusom s čokoladicom, a scenaristi su pokušali suvislo nastaviti priču pridržavajući se kako je četvorka zaista bila "Final chapter"
Što se tiće daljnih nastavaka za šesticu sam već rekao, sedmica je meni dobra (consu i jigsawu nije) uvela je par novih stvari i zadržala one dobre stare stvari( samo da MPAA nije izrezao film),osmica je glupa od likova do scenarija, no ovaj dio Jason spašava sa ubojstvima i završnom scenom u gradu(osim lošeg kraja), dveteka je meni dobra i zabavna ,ali mogli su malo bolje objasniti neke stvari u prići, desetka (Jason X) je prezabavna i par solidnih smjeha samo da su likovi bolji i da su malo bolje iskoristili ideju svemira.
Što se tiće remejka ja bi da Jasona glumi Kane Hodder, a ako on ne može onda Ken Kirzinger. Nadam se da neće nekog novog lika, dobro može svako glumiti Jasona, ali ne kao ova dvojca gore.
- Boby
Unreal wrote:Pa Petica je zabavna i ima dobru ideju , ali tamo su se zajebali sa time da je ubojca ubija nepotrebne i nerazvijene likove, da se film orjentirao na likove u ludnici bio bi puno bolji. Najača fora petice je borba sa motorkom i mačetom na kraju ,i naravno sam kraj koj je Halloween 4 kasnije maznuo.Boby wrote: Jest da sam se malo šalio po pitanju Daega Faercha ali mali je po onome kaj sam vidio iznimno uvjerljiv i mislim da je najsvijetlija točka filma. A po pitanju petice Fridaya i nije tak loše. Dosta me je potresla ona scena sa sjekirom i onim retardusom s čokoladicom, a scenaristi su pokušali suvislo nastaviti priču pridržavajući se kako je četvorka zaista bila "Final chapter"
Što se tiće daljnih nastavaka za šesticu sam već rekao, sedmica je meni dobra (consu i jigsawu nije) uvela je par novih stvari i zadržala one dobre stare stvari( samo da MPAA nije izrezao film),osmica je glupa od likova do scenarija, no ovaj dio Jason spašava sa ubojstvima i završnom scenom u gradu(osim lošeg kraja), dveteka je meni dobra i zabavna ,ali mogli su malo bolje objasniti neke stvari u prići, desetka (Jason X) je prezabavna i par solidnih smjeha samo da su likovi bolji i da su malo bolje iskoristili ideju svemira.
Što se tiće remejka ja bi da Jasona glumi Kane Hodder, a ako on ne može onda Ken Kirzinger. Nadam se da neće nekog novog lika, dobro može svako glumiti Jasona, ali ne kao ova dvojca gore.
Osmica nije tak loša jer se nje skoro još jedino sjećam. Zabavno mi ju je bilo gledat, dok su prethodnici previše slični. A devetka mi je najgori nastavak cijelog serijala. Tu su isto bile neke gluposti vezano za cijelu Voorhees obitelj a sama ideja da se radi o parazitu je najgore čega su se mogli dostjetiti.
A samog Jasona može stvarno glumiti bilo tko, samo da je krupan i da zna hodat. Bilo me je briga tko će glumiti Leatherfacea i Myersa pa je ispalo OK
-
Unreal
Da bilo bi cool, da Jason njemu da mačetu u glavu pa da onda Feldman padne i kliže kroz mačetuA$H wrote:hell yeah ja sam čekam da ga netko izmasakrira..HorrorHR wrote:Bilo bi cool da naprave Feldmanov cameo, da Jason ovaj put njega izmasakrira
P.S Ash zakaj ne podnosiš Corya
@Boby, slažem se a je prića glupa no taj film ima toliko ubojstva i događanja da ne stigneš mislit glavom, ma ja jako je zabavan film barem
Koga bi htjeli da režira film?
- john_constantine
- Boby
Pa ne bih imao ništa protiv da film režiraju Alexandre Aja ili Jonathan Liebesman budući da su mi se svidjeli njihovi uradci. Bilo bi zanimljivo vidjeti kaj bi s filmom napravili Eli Roth ili čak Quentin Tarantino; kolko god čudno bilo vjerujem da tada taj film sigurno ne bi bio još samo jedan remake. A možda je najbolji izbor Joe Berlinger; kada bi uspio profilirati likove kao u nastavku "Blair Witch Projecta" film bi imao šanse postati horrorom godine. Kako god bilo, "Friday the 13th" nije neko veliko remek dijelo i mislim da tko god sjedne za redateljsku stolicu neće imati pretežak zadatak da napravi kolko-tolko dobar film. Meni je samo bitno da film ne odudara od današnjih "gore filmova" jer će se tada naglasiti razlika između Fridaya osamdesetih i današnje zamisli nasilnog horrorca, bez obzira koliko ostatak materijala u remakeu bude sličio orginalu
- A$H
- john_constantine