ma znam,al ne kužim kaj to ima veze s filmom?john_constantine wrote:ne znaš što je anoreksija?John_Ryder wrote:Studeni wrote:ovo mi se najviše sviđa od plot keywords!![]()
Anorexia / Texas / Slasher Flick
WTF ???Popularno je u zadnje vrijeme u svijetu mode
All the Boys Love Mandy Lane (2006)
-
John_Ryder
- Studeni
nije ni to...A$H wrote:a kaj fali ovim ostalima...Studeni wrote:ovo mi se najviše sviđa od plot keywords!![]()
Anorexia / Texas / Slasher Flick
Psychological Horror / Teenage Sexuality
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
- HorrorHR
- Site Admin
Prvih deset minuta filma, nema šanse da gledam, ali eto ako nekto želi:
http://uk.movies.yahoo.com/a/All-The-Bo ... 15688.html
- A$H
hvala, ali cekat cu film..HorrorHR wrote:Prvih deset minuta filma, nema šanse da gledam, ali eto ako nekto želi:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
- Scarface
- Scarface
Unreal wrote:kako ti se da gledati cam,kaj rađe ne bi se malo strpio za bolji doživljaj na dvd ripuGhostface wrote:Izaša je CAM, pa ga trenutno skidan, još pola sata, pa da vidimo.
Ma nestrpljiv san, i evo pogleda san film i ima odličan final twist. Cili film je izvrstan omaž slasherima iz 80-tih, koji se s tin final twiston sprda s jednin od najvažnijih elemenata slashera uopće- tzv. Final girl. Uglavnom, isplati se pogledat definitvno, malo je nezanimljiv pri sredini, al kraj je zato fenomenalan.
EDIT: evo baš san čita komentare na imdb-u i kraj je svih ostavija PAF i niko nije načisto s njim, na rotten tomatoes mu je ocjena 70 %, i izgleda da film već doseže kultni status među modernim slasherima poput Screama. Kažen van, kraj je toliko drugačiji, a još je i jako diskutabilan i ostavlja mista interpretaciji. Možda će nekima bit dosadan (meni je bija malo, ali to je pretpostavljan zbog užasne CAM kvalitete), ali baš me zanimaju vaši komentari.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Studeni
ovo je sasvim dobro, jebote! vrlo dobra režija, zanimljivi kadrovi, sjajna fotografija.....super mi je pretapanje i mijenjanje boja ovisno o radnji u filmu (ubijanja vs. Mandy Lane)....bila ili ne, vizualna aluzija na Littleton,Colorado je jebeno očita! Sve 80's slasher fore su tu.... Naravno da je, vjerojatno, moglo i bolje i više, ali mislim da ovo u potpunosti opravdava svoje apetite, a čini mi se i da će na drugo gledanje biti i bolji!
PS-na flixu i više nego korektni ripovi
PS-na flixu i više nego korektni ripovi
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
One last gulp,
One more tablet to pop,