Wolf Man (2025)
- Michel
-
Ash_Williams
Re: Wolf Man (2025)
'Ok lažove. Samo se tješite. Budi pozdravljen jer postoji i pravi život izvan ovoga za koji ti očito ne znaš.'Inferno wrote: ↑20 Jan 2026, 17:11Ima na desetke mjesta ajde, opet lažeš, svi su te razotkrili i ismijali, pogotovo lemonzoMichel wrote: ↑20 Jan 2026, 16:29Kad su to mene uhvatili? Molim te priloži mi dokaze za te tvrdnje gdje sam ikad kopirao nečiju recenziju, mislim na tebi je da dokažeš? A ovo sam namjerno napravio intelektualnu recenziju da zadovoljim svoj intelektualni ego. Jednom godišnje se to radi, kvota je ispunjena.
Inferno, zadnja osoba na planeti koja bi ikome trebala govoriti o životu ti drži predavanje o ‘pravom životu’. Lik koji godinama slaže liste koje nitko nije čitao, vodi križarske ratove na forumu koji ima manje prometa od napuštenog parkirališta, i sad ti taj koji dijeli lekcije o životu?
To je kao da ti netko ko je proveo pola desetljeća uređujući Excel tablice o filmovima kaže da nemaš život. Ako postoji ijedna ironija koju ne treba objašnjavati, to je ova.
-
Ash_Williams
- Michel
I ovaj zadnji post je chat gpt
Rekao sam da tebi neću niš odgovarat jer si toliko iskompleksiran da si me napao iz čistog mira i ljubomore. Na kraju sam ipak odgovorio tebi, chat gpt i to je zadnje od mene prema tebi. Sa tako malicioznim ljudima ne raspravljam.
Rekao sam da tebi neću niš odgovarat jer si toliko iskompleksiran da si me napao iz čistog mira i ljubomore. Na kraju sam ipak odgovorio tebi, chat gpt i to je zadnje od mene prema tebi. Sa tako malicioznim ljudima ne raspravljam.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- John_Ryder
-
Ash_Williams
Okej, završit ću s ovim. Kako se vidi, Michel me uhvatio na djelu. Ljubomoran sam na njega, naravno da jesam. Nemam ni ženu, ni dijete, ni kurca iskreno, i visim na ovom forumu petnaest godina kao da mi je to jedina adresa u životu. Da zaštitim svoj ugled u ovoj zajednici od troje ljudi, odlučio sam, naravno, samplirati njegov tekst kroz AI detektor.
Rezultati su bili zaprepašćujući. Neću ih ni postati, nema potrebe. AI detektor kaže da je Michelov tekst 100% ljudski i da je, za razliku od mene, jedini kojeg evolucija nije kopirala s tuđeg papira. Ne samo da ga je sigurno napisao on, nego ispada da je jedini čovjek na planeti koji je ikad imao originalnu misao. Ovim putem mu zahvaljujem što je razotkrio kakav sam prevarant i što me tako lijepo poklopio. Bio sam zavidan, ne samo na njegov vjerojatno bogati život, nego i na njegovu stručnu terminologiju nego i vrhunski uvid u filmska djela. Eto. Toliko od mene.
Rezultati su bili zaprepašćujući. Neću ih ni postati, nema potrebe. AI detektor kaže da je Michelov tekst 100% ljudski i da je, za razliku od mene, jedini kojeg evolucija nije kopirala s tuđeg papira. Ne samo da ga je sigurno napisao on, nego ispada da je jedini čovjek na planeti koji je ikad imao originalnu misao. Ovim putem mu zahvaljujem što je razotkrio kakav sam prevarant i što me tako lijepo poklopio. Bio sam zavidan, ne samo na njegov vjerojatno bogati život, nego i na njegovu stručnu terminologiju nego i vrhunski uvid u filmska djela. Eto. Toliko od mene.
- Inferno
Ne mačke nego ljudi gušteri!Ash_Williams wrote: ↑20 Jan 2026, 17:46Nema šta, to dokazuje sve. Ako ti vjeruješ tim AI detektorima, onda vjeruješ i da je zemlja ravna i da mačke vode svjetsku vladu. To što si ti provukao moj tekst kroz digitalni tarot ne znači apsolutno ništa osim da si Retardinho teški.
Ali meni je najjače kada linka prevaranta Igora Kostelca i priča kako postoje zmajevi
-
Ash_Williams
Čovjek me butalno verbalno razvalio sa proljevom poput "pišeš uz pomoć GPT-ja", "znam iz osobnih informacija da pije lijekove I nadam se da će mu biti bolje" I "nađi si život", ima još rečenica kojima me pokosio kao Gian Maria Volonte s minigun strojnicom u Za Šaku Dolara ali ne mogu se sjetiti. Moram se zadovoljiti s dalekim drugim mjestom u usporedbi s njim. On je na vrhu planine, a vrlo je usamljeno kad si na vrhu. Ja mogu samo podvući rep I nestati nakon tog.Inferno wrote: ↑21 Jan 2026, 07:26Ne mačke nego ljudi gušteri!Ash_Williams wrote: ↑20 Jan 2026, 17:46Nema šta, to dokazuje sve. Ako ti vjeruješ tim AI detektorima, onda vjeruješ i da je zemlja ravna i da mačke vode svjetsku vladu. To što si ti provukao moj tekst kroz digitalni tarot ne znači apsolutno ništa osim da si Retardinho teški.
Ali meni je najjače kada linka prevaranta Igora Kostelca i priča kako postoje zmajevican't make this shit up
Ja I ti smo očito izvan svojih mogućnosti I nedorasli situaciji. Što ako Michel opet počne govoriti raison d'etre samo da kaže razlog postojanja ili I on I John Ryder koji su nas brendirali da nemamo život, počnu opisivati na forumu svoj vlastiti život u stilu Dana Bilzeriana?
- John_Ryder
Ja nemam život u stilu Dan Bilzeriana.Najobičniji prosječan život gdje imam svoje sitne zadovoljštine i hobije i to je to.Kao i većina. 
"Im gonna touch you now." 
-
Ash_Williams
Kako si samo skroman. Ja sam siguran da ti kao Rocco Siffredi konzumiraš Mađarice I Čehinje u industrijskim količinama a van tih aktivnosti si kao Shawn Michaels 90ih na steroidima, život na rubu, stalno pod utjecajem i bez kočnica. Osjećao bi se bolje, a ja i Inferno znatno manje, da to podijeliš.
- John_Ryder
Konzumiram svoju desnu ruku već neko vrijemeAsh_Williams wrote: ↑21 Jan 2026, 13:42Kako si samo skroman. Ja sam siguran da ti kao Rocco Siffredi konzumiraš Mađarice I Čehinje u industrijskim količinama a van tih aktivnosti si kao Shawn Michaels 90ih na steroidima, život na rubu, stalno pod utjecajem i bez kočnica. Osjećao bi se bolje, a ja i Inferno znatno manje, da to podijeliš.
-
Ash_Williams
Ne konzumiraš Michelovu desnu ruku? Toliko ostaješ neutralan u tome što ja imam reći za njega da ti sigurno želi izaći u susret na pola puta, u zahodu neke benzinske crpke na autocesti.
- John_Ryder
S klonovima ne pričam.Ash_Williams wrote: ↑25 Jan 2026, 12:06Ne konzumiraš Michelovu desnu ruku? Toliko ostaješ neutralan u tome što ja imam reći za njega da ti sigurno želi izaći u susret na pola puta, u zahodu neke benzinske crpke na autocesti.
Lp.
-
Ash_Williams
Opet, ne mogu to pobiti takvu logiku. Netko mora biti klon jer ismijava echo chamber jedinih dvoje ljudi na forumu. Očito netko nebi mogao naići na vaš mali zatvoreni krug i pomisliti si 'koja debilana'. Toliko si uvjeren u vašu vlastitu izolaciju da ne možeš prihvatiti mogućnost da netko slučajno naiđe i smatra vas presmiješnim. To nije dokaz da internet još uvijek postoji nego je očito ako ste nekom smiješni da je to zavjera. Nije pošteno da ne puštate nikog u svoj unutarnji krug u kojem bi mnogi htjeli biti.
- John_Ryder
Tiho tamo klončino.Ash_Williams wrote: ↑25 Jan 2026, 15:53Opet, ne mogu to pobiti takvu logiku. Netko mora biti klon jer ismijava echo chamber jedinih dvoje ljudi na forumu. Očito netko nebi mogao naići na vaš mali zatvoreni krug i pomisliti si 'koja debilana'. Toliko si uvjeren u vašu vlastitu izolaciju da ne možeš prihvatiti mogućnost da netko slučajno naiđe i smatra vas presmiješnim. To nije dokaz da internet još uvijek postoji nego je očito ako ste nekom smiješni da je to zavjera. Nije pošteno da ne puštate nikog u svoj unutarnji krug u kojem bi mnogi htjeli biti.