30 Days Of Night

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
FilmTV

Post by FilmTV » 06 Mar 2008, 22:52

filmophil wrote:i šta je najbolje nitko mu ne može pobiti argumente...
Ako pod "argumente" smatraš napisati "bilo šta" onda ih ima napretek ;)

Evo rekao je da će stat i sada opet piše sve što je već napisao jer kao, nismo shvatili. Očito nema pametnijeg posla.

filmofil

Post by filmofil » 06 Mar 2008, 22:58

FilmTV wrote:

Evo rekao je da će stat i sada opet piše sve što je već napisao jer kao, nismo shvatili. Očito nema pametnijeg posla.
kolko sam ja vidio tvoj glavni argument polazi od usporedbe aliena s 30don jer kao niti u alienima pozadinska priča ne postoji pa je ispao jeben film...preletio sam samo preko postova i to mi je zapelo za oko a to jednostavno ne stoji...
This is the Zodiac speaking.

undying

Post by undying » 06 Mar 2008, 23:08

FilmTV wrote:

:lol: :lol: ti imas problem - problem sa samim sobom :lol: :lol: kaze lik da su meni argumenti "bilo sta" filmtv ti lupash, jako... nista, ne preostaje mi nista drugo nego da ti pozelim da se i dalje kupash u americkom komercijalnom smecu!

undying

Post by undying » 06 Mar 2008, 23:11

filmophil wrote:
FilmTV wrote:

kolko sam ja vidio tvoj glavni argument polazi od usporedbe aliena s 30don jer kao niti u alienima pozadinska priča ne postoji pa je ispao jeben film...preletio sam samo preko postova i to mi je zapelo za oko a to jednostavno ne stoji...
ajde filmophil ti se normalan pa reci kakav filmtv moze imati argument u rukama sto se tice filma 30 dana ? moze imati sjajan zalazak sunca :lol: moze imati kako hrabri, lijepi josh udara vampire sjekirom po glavi :lol: sta jos moze imati ?? :lol: :lol: da, to je doista SJAJAN FILM :butthead:

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 06 Mar 2008, 23:22

oke tebi je film smece nama(nekima) nije i tocka....daj se nemoj pravit najpametniji i tu solit svima pamet...da te znam uzivo reko bi da si malo gluplji al doro 8)
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Mar 2008, 10:39

filmophil wrote:
FilmTV wrote:
filmophil wrote: dobro...ali ovaj film nema niti pozadinske priče niti dobre radnje...da su imali barem jedno od ovoga meni bi film bio solidan...
Cuj, to je opet po tebi tako. Meni je film dinamican, zanimljiv, sve u svemu mi je odlicno sjeo.
dobro...valjda si manje zahtjevan ali meni je radnja filma naivna...
LOL :lol: :lol: ...eh da znaš čovjeka malo duže ne bi ovo nikada rekao. Ja sam recimo manje zahtijevan.,..ali on..uf...teško je s njim...rijetku su filmovi koju mu se zbilja svide :wink: :lol:

Wendigo

Post by Wendigo » 07 Mar 2008, 10:51

eh kako volim ove samoprozvane "kritičare" koji gledanju samo probrane filmove i imaju "istančan" ukus... :lol:
daj se opustite malo jebemu.. kako horrofan kaže: nekome je film sranje, nekome jeben i čemu sada sve ovo? i prestanite sa glupostima tipa: više - manje zahtjevan.. živcira me to. :evil:

undying

Post by undying » 07 Mar 2008, 12:52

Dragonrage

rijetki su filmovi koji mu se svide - sta bi to trebalo znaciti? nekome je losh film "taxi driver" a meni mozda najbolji koji sam gledao! o tome bi se dalo raspravljati jer taj film nudi da se o njemu raspravlja... a ne o filmu (30 dana) koji ne nudi apsolutno nista osim vec toliko puta vidjenih fazona.. i kazem da su barem karakteri razradjeni pa ajde nesto.. nego apsolutno nista, jedno VELIKO NISTA - americko komercijalno smece!

Wendigo

da gledam samo probrane filmove ovaj bi prekinuo na pola!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Mar 2008, 12:56

undying wrote:Dragonrage

rijetki su filmovi koji mu se svide - sta bi to trebalo znaciti! nekome je losh film "taxi driver" a meni mozda najbolji koji sam gledao! o tome bi se dalo raspravljati jer taj film nudi da se o njemu raspravlja... a ne o filmu (30 dana) koji ne nudi apsolutno nista osim vec toliko puta vidjenih fazona.. i kazem da su barem karakteri razradjeni pa ajde nesto.. nego apsolutno nista, jedno VELIKO NISTA - americko komercijalno smece!

Protumači si to kako god želiš...uopće me ne zanima ni ta vaša rasprava ni to kaj ti imaš za reći na to...samo kažem...čovjek je daleko do toga da nije zahtjevan...po mom ukusu možda čak i prezahtjevan :wink:

BTW...film nisam gledao još, i ne očekujem ništa posebno, no po ovim tvojim komentarima kužim da nema pojma šta je u biti (američko)komercijalno smeće...

Over and out

undying

Post by undying » 07 Mar 2008, 13:01

protumacicu to na nacin da on nije uopste prezahtijevan - pa sta to daje 30 dana a da je novo, svjeze.. pa ni produkciju u cemu jos kako prednjaci..
nisi gledao film a znas da ovaj film nije americko komercijalno smece - nema sta, uspio si me na tren zbuniti.

i ajde zbogom.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Mar 2008, 13:06

undying wrote:protumacicu to na nacin da on nije uopste prezahtijevan - pa sta to daje 30 dana a da je novo, svjeze.. pa ni produkciju u cemu jos kako prednjaci..
nisi gledao film a znas da ovaj film nije americko komercijalno smece - nema sta, uspio si me na tren zbuniti.

i ajde zbogom.
Jebi ga, onda ne znaš čovjeka...nisi čitao njegove tekstove i postove od prije...to s njim riješi...

Pa naravno da znam...jer ovo nije komercijalni film. Film sa budžetom od 30 mil ne može biti nikako KOMERCIJALNO smeće...može biti samo smeće ako je loš...dok recimo film kao što je 200 mil skup "Spider_man 3", kojemu je prvenstveno namjera zaraditi brdo para može i je komercijalno smeće pošto je loš...razlika je velika :wink:

undying

Post by undying » 07 Mar 2008, 13:25

ja pravim razliku izmedju komercijalnog filma i komercijalnog smeca! masa komercijalnih filmova meni su odlicni, ali ovo je komercijalno smece jel ne nudi nista osim hrpe kontejnera za otpatke.. ne mora film biti 200 miliona a biti komericjalno smece.. uh.. otisao sam predaleko zbog rasprave ali sta je tu je.. stojim iza svake svoje recenice

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Mar 2008, 13:44

undying wrote:ja pravim razliku izmedju komercijalnog filma i komercijalnog smeca! masa komercijalnih filmova meni su odlicni, ali ovo je komercijalno smece jel ne nudi nista osim hrpe kontejnera za otpatke.. ne mora film biti 200 miliona a biti komericjalno smece.. uh.. otisao sam predaleko zbog rasprave ali sta je tu je.. stojim iza svake svoje recenice
Ma...šta da ti objašnjavam razliku kad ju i onako ne shvaćaš, tj., ne želiš shvatiti...uzalud ti "stajanje" iza svake rečenice...

FilmTV

Post by FilmTV » 07 Mar 2008, 14:57

filmophil wrote:kolko sam ja vidio tvoj glavni argument polazi od usporedbe aliena s 30don jer kao niti u alienima pozadinska priča ne postoji pa je ispao jeben film...preletio sam samo preko postova i to mi je zapelo za oko a to jednostavno ne stoji...
To nije moja usporedba nego od undyinga. Da si čitao raspravu onda bi vidio tko ima argumente a tko nema. Lako je dolaziti do zaključaka ako samo preletiš letimično preko teksta.

@undying - Već si 10 puta napisao da ti je film smeće, nepotrebno i djetinjasto je to konstantno naglašavati. Čovjek bi rekao da si plaćen da se ponašaš krajnje nekulturno.

Naravno da se ne moramo složiti oko toga da li je svima film dobar ali potpuno je neproduktivno imati osobu poput tebe koja se mora ubacivati svima u raspravu i stalno nametati svoje mišljenje usput pljujući tuđi ukus.

Na ovom forumu ima rasprava masu filmova koji su meni loši a drugima odlični i obratno. Kulturno je napisati svoje mišljenje i onda vidjeti šta druga osoba ima za reći, nema nikakvog smisla stalno ponavljati ono što ti misliš i druge prozivati idiotima jer se ne slažu s tobom.

EDIT: Thread ostaje otvoren.
Last edited by FilmTV on 07 Mar 2008, 17:45, edited 1 time in total.

undying

Post by undying » 07 Mar 2008, 19:15

prvo svaka cast onome koje otvorio temu ponovo, mislim da je to zadnja stvar koja se trebala uraditi.

+ koliko znam ja sam bacio svoj komentar i par se ljudi obrusilo na mene, mogao si postupiti kao a$f i to bi bilo to, ne vidim da sam njega ili wendiga napao negdje.

+ Dragonrage
ja se i ti ne razumijemo, ili ti mene ne razumijes - moje poimanje neceg sto je komercijalno se ne zasniva na parama, nego na ideji - ideja je sve. pa evo ti srpski film, on upravo rushi takve price na kojima ti zasnivas svoje vidjenje o necemu komercijalnom.

Post Reply