Predators (2010)
-
Re: Predators (2010)
Uopce se ne bi slozio sa ovim zadnjim.
Predatorima je lov nacin zivota. Prakticki im se sve svodi na to.
A u ovom filmu se jako dobro vidi osjecaj casti, postenja i fair playa medju njima. I u nacinu lova, nacinu sukoba sa japancem, kad je Brody oslobodio "enemy of my enemy".
Btw, ne mora znacit da ovo nije iz obreda zrelosti. Ovo im jedna od planeta gdje salju klince na obuku, zasto ne? Zato ih i je troje.
A u ovom filmu se jako dobro vidi osjecaj casti, postenja i fair playa medju njima. I u nacinu lova, nacinu sukoba sa japancem, kad je Brody oslobodio "enemy of my enemy".
Btw, ne mora znacit da ovo nije iz obreda zrelosti. Ovo im jedna od planeta gdje salju klince na obuku, zasto ne? Zato ih i je troje.
- HorrorHR
- Site Admin
Dread Central - 4/5
While the original is still the best and Predator 2 will always hold a very special place in my heart, Predators is a worthy sequel that merits being seen on the big screen. It certainly wipes the dirty taste of the bad sequels out of our mouths and should guarantee a great many Predator fans out there will be havin’ some fun this Friday night
-
- Dragonrage
Dachande wrote:Uopce se ne bi slozio sa ovim zadnjim.
Napisat ću ti isto kaj i na forumu hr...
Slabašan je to pokušaj...
Fishburneov lik posebno napomene da love iz zabave kad ga Brody pita kaj love for sport...
Naravno...on možda ne zna da se u biti radi o nekakvom obredu, ali opet...
- Dragonrage
John_Ryder wrote:doživljavam ih ko svaka normalna osoba,zabrijo si dečko![]()
Naravno dečec...nije ni čudo kaj je ovaj forum isto propao...nitko ne zna niš pošteno prokomentirati...sve se svodi na dobro je, loše je, sviđa mi se, ne sviđa mi se....a off topic je popularniji više nego ikada....
Isto ko i sad...umjesto da si pogledo film i onda reko neš pošteno o samom filmu...neš kenjariš jer te živcira previše teksta u jednom postu LOL

- HorrorHR
- Site Admin
ovo bi trebalo biti to što sam očekivao, ništa spektakularno - bar dobra zabava... najgore je kad sa ovim nastavcima prequelima ili sta vec izadjes iz kina pissed off kakvo si sranje pogledao, vjerujem da ovdje neće biti takva situacijaDragonrage wrote:Predators (2010) 3,5/5
- Dragonrage
BTW...pitanje za sve koji su gledali film.
Kako vi tumačite kraj?
Naime...

Kako vi tumačite kraj?
Naime...
SpoilerShow
Fishburne kaže da je na tom planetu već 10 sezona, što će reći, već 10 godina...ali na kraju, kad gl junaci uspiju pobiti Predatore, vidimo nebo puno padobrana, što će reći, dolazi nova ekipa, počinje nova sezona, što bi pak značilo da sezone ne počinju svakih godinu dana, već tipa svakih tjedan dana!?

- dr_gonzo
To ti je samo problem slabije napisanog scenarija, ne vrijedi ti sa tim razbijati glavu, jer :Dragonrage wrote:BTW...pitanje za sve koji su gledali film.
Kako vi tumačite kraj?
Naime...SpoilerShowFishburne kaže da je na tom planetu već 10 sezona, što će reći, već 10 godina...ali na kraju, kad gl junaci uspiju pobiti Predatore, vidimo nebo puno padobrana, što će reći, dolazi nova ekipa, počinje nova sezona, što bi pak značilo da sezone ne počinju svakih godinu dana, već tipa svakih tjedan dana!?![]()
SpoilerShow
- Fishburne je sigurno 10 godina na tom planetu, jer ne bi sigurno poludio nakon pol godine (neka je lov i svake 2 sedmice recimo)
- Predatori ili imaju određenu sezonu lova ili to ide na zakup tko kako rezervira (kao u našim lovištima) pa zato uvijek svaki novi predator ima svoj lov, no opet Fishburne kvari sve sa tih 10 sezona koje su jako zbunjujuće, jer ne bi onda da to kratko traje tako se ispraksirao izbjegavajući predatore
- Predatori ili imaju određenu sezonu lova ili to ide na zakup tko kako rezervira (kao u našim lovištima) pa zato uvijek svaki novi predator ima svoj lov, no opet Fishburne kvari sve sa tih 10 sezona koje su jako zbunjujuće, jer ne bi onda da to kratko traje tako se ispraksirao izbjegavajući predatore

Hej Dragonrage:
SpoilerShow
- onaj Rus šta je aktivirao bombe nije koliko sam uspio primjetiti aktivirati ručne nego one dvije M18A1 claymore mine koje smo na sekundu vidjeli u Fishburnovom brlogu...zato je eksplozija bila tako jaka
Last edited by dr_gonzo on 09 Jul 2010, 14:03, edited 2 times in total.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Dragonrage
Re:
Može biti da sezonadr_gonzo wrote:To ti je samo problem slabije napisanog scenarija, ne vrijedi ti sa tim razbijati glavu, jer :Dragonrage wrote:BTW...pitanje za sve koji su gledali film.
Kako vi tumačite kraj?
Naime...SpoilerShowFishburne kaže da je na tom planetu već 10 sezona, što će reći, već 10 godina...ali na kraju, kad gl junaci uspiju pobiti Predatore, vidimo nebo puno padobrana, što će reći, dolazi nova ekipa, počinje nova sezona, što bi pak značilo da sezone ne počinju svakih godinu dana, već tipa svakih tjedan dana!?![]()
k vragu moram ići na posao ali nastavit ću večerasSpoilerShow- Fishburne je sigurno 10 godina na tom planetu, jer ne bi sigurno poludio nakon pol godine (neka je lov i svake 2 sedmice recimo)
SpoilerShow
traje par mjeseci ili tak neš pa lovina dolazi u naletima. Jer je onaj mrtvi vojnik prije njih je prerma doktorovim riječima umro dva tjedna ranije...
- dr_gonzo
Hej Dragonrage:
Baš sam ispravljao ovaj post pa možda nisi vidio...al eto morao sam vidjeti kako se te mine baš zovu
SpoilerShow
- onaj Rus šta je aktivirao bombe nije koliko sam uspio primjetiti aktivirati ručne nego one dvije M18A1 claymore mine koje smo na sekundu vidjeli u Fishburnovom brlogu...zato je eksplozija bila tako jaka
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Dragonrage
Re:
dr_gonzo wrote:Hej Dragonrage:
Baš sam ispravljao ovaj post pa možda nisi vidio...al eto morao sam vidjeti kako se te mine baš zovuSpoilerShow- onaj Rus šta je aktivirao bombe nije koliko sam uspio primjetiti aktivirati ručne nego one dvije M18A1 claymore mine koje smo na sekundu vidjeli u Fishburnovom brlogu...zato je eksplozija bila tako jaka
Onda bi to imalo više smisla...iako opet...
SpoilerShow
da 10 ručnih granata ne uspije ni raniti Predatora

- dr_gonzo
Re: Re:
A jebeš ga to je taj mali propust redatelja...moglo mu je barem napravit par zelenih rana i razbiti kacigu ka šta su šrapneli Spidermanu napravili u prvom dijelu Spidermana...pa ono je morao skinuti i top i kacigu jer su neupotrebljivi više...Dragonrage wrote:dr_gonzo wrote:Hej Dragonrage:
Baš sam ispravljao ovaj post pa možda nisi vidio...al eto morao sam vidjeti kako se te mine baš zovuSpoilerShow- onaj Rus šta je aktivirao bombe nije koliko sam uspio primjetiti aktivirati ručne nego one dvije M18A1 claymore mine koje smo na sekundu vidjeli u Fishburnovom brlogu...zato je eksplozija bila tako jaka
Onda bi to imalo više smisla...iako opet......hmmm...SpoilerShowda 10 ručnih granata ne uspije ni raniti Predatora
Taj mi je detalj baš zasmetao što mu ništa nije bilo
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Dragonrage
BTW gonzo...kaj nije claymore malo veća mina, Iako, zakelo bih se da su bile ručne granate...
Niš...trebat će pogledati ponovno tu scenu kad bude prilika...
SpoilerShow
a lik je to držao u šaci!? Ili je u ruci imao okidače!?
Niš...trebat će pogledati ponovno tu scenu kad bude prilika...
- john_constantine
Tu se čak i ja moram složiti.Dragonrage wrote:John_Ryder wrote:doživljavam ih ko svaka normalna osoba,zabrijo si dečko![]()
Naravno dečec...nije ni čudo kaj je ovaj forum isto propao...nitko ne zna niš pošteno prokomentirati...sve se svodi na dobro je, loše je, sviđa mi se, ne sviđa mi se....a off topic je popularniji više nego ikada....
Isto ko i sad...umjesto da si pogledo film i onda reko neš pošteno o samom filmu...neš kenjariš jer te živcira previše teksta u jednom postu LOL

Dragonrage je dobro napisao kratku recenziju filma i samo je kazao ono što sam i očekivao od filma - obični prosjek. Sjećam se ipak kada sam bio vrlo oduševljen idejom o snimanju filma Alien vs predator, da bi na kraju ispao prosjek i to lošiji od originala. Drugi dio je bar nešto zabavniji, samo što ne vidiš niti prst pred nosom, a kamoli što se događa na ekranu.
Slažem se s Ghostfaceom u vezi one scene s deset predatora. Da je Robert Rodriguez režirao, a ne taj Nimród Antal koji je režirao filmove za koje većina nije čula, a kamoli spominjala + nedostatak bilo kakvog iskustva u takvom žanru, onda bi sigurno film ispao puno bolji...
Mene zanima kako je ispao Danny Trejo.
Michel puši karu.
- john_constantine
je, 2 tjedna i već si dobio žuti karton na bug forumu, svaka čast za normalnu osobu.John_Ryder wrote:doživljavam ih ko svaka normalna osoba,zabrijo si dečko![]()

Michel puši karu.