Grindhouse

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
Dragonrage

Post by Dragonrage » 05 Jul 2007, 11:04

Danas se ide gledati Deathproof hehehehehe :beevil: :beevil: :beevil: :beevil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A$H

Post by A$H » 05 Jul 2007, 11:23

Dragonrage wrote:Danas se ide gledati Deathproof hehehehehe :beevil: :beevil: :beevil: :beevil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
blago tebi, ja idem tek prek vikenda..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 05 Jul 2007, 12:03

Sretni vraže :wink: , ja čekam Planet Terror...kad će on boga mu? (tamo u osmom mjesecu a?)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 05 Jul 2007, 12:08

Došlo to u nas već? U rijeci štani ;)

Dragonrage

Post by Dragonrage » 05 Jul 2007, 12:36

dr_gonzo wrote:Sretni vraže :wink: , ja čekam Planet Terror...kad će on boga mu? (tamo u osmom mjesecu a?)
On će za mjesec dana, 02.08...evo vidi...

http://www.blitz-cinestar.hr/mjeseci.ph ... 2007-08-01
HorrorHR wrote:Došlo to u nas već? U rijeci štani :wink:
Je...danas je došlo. Ako ima tko da živi blizu Vukovara...bit će sad oba filma prikazana na ovom Vukovarskom filmskom festivalu :wink:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 05 Jul 2007, 12:49

Evo naletio sam na vijest u vezi tog filmskog festivala u Vukovaru...pa pročitajte...

VUKOVARSKI FILMSKI FESTIVAL OD 5. DO 8. SRPNJA

Vukovarska gradonačelnica Zdenka Buljan i direktor Discovery Film & Videa Igor Rakonić potpisali su Odluku o utemeljenju Vukovarskoga filmskog festivala (Vukovar Film Festival), koji će se održati od 5. do 8. srpnja na riječnom tegljaču usidrenu uz vukovarsku obalu Dunava.

Festival će otvoriti film "Služio sam engleskog kralja" češkog redatelja Jirija Menzela, a gledatelji će moći pogledati i rumunjski film "4 mjeseca, 3 tjedna i 2 dana" Cristiana Munigiua, dobitnika ovogodišnje "Zlatne palme" u Cannesu, film "Otporan na smrt" redatelja Quentina Tarantina, "Tvrd orah" Detleva Bucka, "Planet terora" Roberta Rodrigueza te "Tuyin brak" Wang Quanana, pobjednika na Berlinskom festivalu.

Vukovarski filmski festival zatvara nagrađivani madžarski film "Bijeli dlanovi" Hajdua Szabolcsa.

Direktor Discovery Film & Videa Igor Rakonić napomenuo je kako bi Vukovarski filmski festival trebao postati tradicionalnim kao dodatno
turističko predstavljanje grada Vukovara.

Gradonačelnica Zdenka Buljan izrazila je zadovoljstvo utemeljenjem tog festivala, ocijenivši kako će njegovo održavanje upotpuniti
kulturna zbivanja u gradu i pridonijeti njegovoj kulturnoj prepoznatljivosti.

Vukovarski filmski festival osmišljen je kao festival podunavskih zemalja uz bogat program premijernih filmova te gostovanja i drugih
kinematografija.

Ovogodišnja zemlja partner Vukovarskoga filmskog festivala je Njemačka.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 Jul 2007, 19:02

Iako sam već sve napisao u topicu "koji ste zadnji non-horror gledali...da se ponovim i ovdje hehehe :lol: :lol: :twisted:

Grindhouse: Death Proof 4,5/5 - Iako se nekako više veselim segmentu "Planet teror" moram priznati da me je i "Death Proof" oduševio. Doduše neke mi stvari nisu baš sjele, barem ne odmah nakon gledanja, a tu prvenstveno mislim na preobrat i kraj, koji me blago rečeno šokirao, ali ne u onom dobrom kontekstu. Iako, danas kad se prisjetim toga kraja, i odvrtim si sve ponovno u glavi, ispada da je kraj zapravo bio poprilično smiješan, i uopće neloš. Uglavnom...dugački, urnebesni i otkačeni dijalozi su opet tu, soundtrack je fenomenalan, u rangu sa sountrackom iz "Reservoir Dogsa" i "Pulp Fictiona", te bolji od onoga iz "Kill Billa 1 & 2" (Tarantino fakat zna izabrati izvrne stvari za soundtrackove svojih filmova) - već sam ga skinuo i preslušao par puta danas hehehe, Kurt Russel je također fenomenalan, istinski car u ovom filmu kad god se pojavi u kadru. No problem je u tome što on ima daleko manju minutažu od očekivane, te tako negdje od polovice filma pa sve negdje do pred kraj jednostavno nestane, i mi pratimo četiri žene koje stalno nešto melju i bahate se te lagano iritiraju, i zapravo ništa se ne zbiva. Zapravo koliko ja vidim, glavni problem filma je dužina. Predugačak je i nekako mi se čini da bi film bolje funkcionirao u kraćoj verziji, odnosno onako kako je zamišljen, da filma u jednome. Ovako film ima previše praznog hoda, iako daleko do toga da su dijalizi dosadni...ali hoćemo Kurta!!! :D
Sve u svemu..film je vraški zabavan...odlična posveta 70-im i tim pulp/trash filmovima.

Imam(o) prvog favorita za listu best off 2007 hehehe :D :D :D

Inače ovo su definitivno tri najjače stvari u filmu...poslušajte su :wink: :D :D :D

Smith-baby its you
Willy deville- its so easy
April_march-chick habit

:supz: :prayer:

A tek ovaj dijalog...

Pam- segment 'Death Proof': Fair enough. So what's your name, icy?
Stuntman Mike: Stuntman Mike.
Pam- segment 'Death Proof': [pause] "Stuntman Mike's" your name?
Stuntman Mike: You can ask anybody.
Pam- segment 'Death Proof': Hey Warren, who is this guy?
Warren: Stuntman Mike.
Pam- segment 'Death Proof': And who the hell is Stuntman Mike?
Warren: He's a stuntman.

Trebate ga čuti i vidjeti da bi ste zali kako urnebesno zvući :prayer: :prayer: :supz: :supz: :supz: :supz: :rotflmao: :rotflmao:

A$H

Post by A$H » 06 Jul 2007, 20:12

Dragonrage wrote:Iako sam već sve napisao u topicu "koji ste zadnji non-horror gledali...da se ponovim i ovdje hehehe :lol: :lol: :twisted:

Grindhouse: Death Proof 4,5/5 - Iako se nekako više veselim segmentu "Planet teror" moram priznati da me je i "Death Proof" oduševio. Doduše neke mi stvari nisu baš sjele, barem ne odmah nakon gledanja, a tu prvenstveno mislim na preobrat i kraj, koji me blago rečeno šokirao, ali ne u onom dobrom kontekstu. Iako, danas kad se prisjetim toga kraja, i odvrtim si sve ponovno u glavi, ispada da je kraj zapravo bio poprilično smiješan, i uopće neloš. Uglavnom...dugački, urnebesni i otkačeni dijalozi su opet tu, soundtrack je fenomenalan, u rangu sa sountrackom iz "Reservoir Dogsa" i "Pulp Fictiona", te bolji od onoga iz "Kill Billa 1 & 2" (Tarantino fakat zna izabrati izvrne stvari za soundtrackove svojih filmova) - već sam ga skinuo i preslušao par puta danas hehehe, Kurt Russel je također fenomenalan, istinski car u ovom filmu kad god se pojavi u kadru. No problem je u tome što on ima daleko manju minutažu od očekivane, te tako negdje od polovice filma pa sve negdje do pred kraj jednostavno nestane, i mi pratimo četiri žene koje stalno nešto melju i bahate se te lagano iritiraju, i zapravo ništa se ne zbiva. Zapravo koliko ja vidim, glavni problem filma je dužina. Predugačak je i nekako mi se čini da bi film bolje funkcionirao u kraćoj verziji, odnosno onako kako je zamišljen, da filma u jednome. Ovako film ima previše praznog hoda, iako daleko do toga da su dijalizi dosadni...ali hoćemo Kurta!!! :D
Sve u svemu..film je vraški zabavan...odlična posveta 70-im i tim pulp/trash filmovima.

Imam(o) prvog favorita za listu best off 2007 hehehe :D :D :D

Inače ovo su definitivno tri najjače stvari u filmu...poslušajte su :wink: :D :D :D

Smith-baby its you
Willy deville- its so easy
April_march-chick habit

:supz: :prayer:

A tek ovaj dijalog...

Pam- segment 'Death Proof': Fair enough. So what's your name, icy?
Stuntman Mike: Stuntman Mike.
Pam- segment 'Death Proof': [pause] "Stuntman Mike's" your name?
Stuntman Mike: You can ask anybody.
Pam- segment 'Death Proof': Hey Warren, who is this guy?
Warren: Stuntman Mike.
Pam- segment 'Death Proof': And who the hell is Stuntman Mike?
Warren: He's a stuntman.

Trebate ga čuti i vidjeti da bi ste zali kako urnebesno zvući :prayer: :prayer: :supz: :supz: :supz: :supz: :rotflmao: :rotflmao:
ovaj su svi nahvalili i publika i kritičari samo kažu da je trebao izač zasebno i bio bi hit,a ne sa puno slabijim filmom njegovog (kako su negdje napisali) "netalentiranog kolege" !?!?

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Jul 2007, 20:56

ma uobičajeni kritičari - daju dobre ocjene samo pametnim filmovima, ali uvrnutim i zabavnim filmovima kao hudson hawk ili sličnim, pljuju sve po redu - uopće nemaju smisla za zabavu. :roll:
Michel puši karu.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 08 Jul 2007, 05:19

Tako su srali (kritičari) da su sljedeći filmovi sranje:

Bladerunner
From Dusk Till Dawn
Last Action Hero
Starship Troopers

A svi ti filmovi su legende i svaki filmoljubac bi ih trebao imati u svojoj kolekciji...

Inače svi ti kritičari vole Tarantina tako da mu još i danas hvale oba Kill Billa (prvi je solidan, ali je drugi najveće smeće...da bi zaradili još love samo nakalemili iz montaže što je ostalo... može tarantino prićati šta oće ali mu ne vjerujem da je imao ideju da sanima dva Kill Billa...isto što ne vjerujem da je George Lucas imao ideju da snimi 9 djelova SW-a...isto što ne vjerujem da je poslije Matrixa braća Waršavski mislila snimiti 2 i 3 (koji su sranje sa di kojom vizualno bezprijekornom scenom)...to su se svi oni sjetili one sekunde kad su uvidjeli da zlatnu koku mogu još muzti...tj. čitaj da mogu još love dignuti na isto sranje... :wink: )
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

A$H

Post by A$H » 08 Jul 2007, 08:13

dr_gonzo wrote:Tako su srali (kritičari) da su sljedeći filmovi sranje:

Bladerunner
From Dusk Till Dawn
Last Action Hero
Starship Troopers

A svi ti filmovi su legende i svaki filmoljubac bi ih trebao imati u svojoj kolekciji...

Inače svi ti kritičari vole Tarantina tako da mu još i danas hvale oba Kill Billa (prvi je solidan, ali je drugi najveće smeće...da bi zaradili još love samo nakalemili iz montaže što je ostalo... može tarantino prićati šta oće ali mu ne vjerujem da je imao ideju da sanima dva Kill Billa...isto što ne vjerujem da je George Lucas imao ideju da snimi 9 djelova SW-a...isto što ne vjerujem da je poslije Matrixa braća Waršavski mislila snimiti 2 i 3 (koji su sranje sa di kojom vizualno bezprijekornom scenom)...to su se svi oni sjetili one sekunde kad su uvidjeli da zlatnu koku mogu još muzti...tj. čitaj da mogu još love dignuti na isto sranje... :wink: )
nema li 6 djlova SW-a i da Marrix je trebala bit trilogija imaš to još u intervjuima kad je izašla jedinica i kasnije, ali stripovi i igra su napravljeni radi dodatne love i kao priče...a igra je bila sranje...ali su radi imena ljudi naručivali unaprijed(prije nego je napravljena) i na kraju svi skužili da jesmeće kad je bilo kasno...,a ovi su zaradili brdo love

Aryx

Post by Aryx » 08 Jul 2007, 12:35

death proof je zbilja odlican, svatko bi ga trebao pogledati. na kraju filma je cijelo kino pljeskalo haha :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 Jul 2007, 14:38

Aryx wrote:death proof je zbilja odlican, svatko bi ga trebao pogledati. na kraju filma je cijelo kino pljeskalo haha :D
Kad sam ja bio ostali smo malo zbunjeni zbog preokreta na kraju i Russella hahaha :lol: :lol:

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 09 Jul 2007, 15:26

john_constantine wrote:ma uobičajeni kritičari - daju dobre ocjene samo pametnim filmovima, ali uvrnutim i zabavnim filmovima kao hudson hawk ili sličnim, pljuju sve po redu - uopće nemaju smisla za zabavu. :roll:
Hudson Hawk je glup k'o kurac, ne vidim sta ti je tu zabavno. Nema po' grama mozga u filmu.

Inace zapadni kriticari mahom hvale Planet Terror.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 09 Jul 2007, 16:32

Jeste SW ima 6 djelova, ali Lukas je kvocao da ima namjeru snimiti 9...samo onda kao iscrpilo ga snimanje prva 3 djela (čitaj da se fanovi malo zažele...pa će onda snimit i ostala 3)... 8)

- Charles Bukowski -

Post Reply