Osvojite 3 DVD-a filma “Predator”
http://www.horrorhr.com/osvojite-3-dvd- ... -predator/

Novi pogled? Pa baš se i ne bih složio. Najveći problem filma i je to što puno previše lići na original uz tek neke sitne izmjene...marko20vg wrote:Vratio se upravo iz kina. Film nije loš. Ima par zanimljivih twistova. U svakom slučaju, jedan novi pogled na PREDATOR franšizu,
E sad san već ljut, ovoj sceni san se najviše veselija, nabijen ih na kurac blesave i pokvarene!!!Dragonrage wrote: E pa, u filmu se pojavi samo jedna, jer niti nema dovoljno Predatora da bi se pojavilo toliko lasera- pih!
Upravo to i jesam...ali film ima mana, kaj je je...John_Ryder wrote:a šta stano uspoređujete originale ,stano nešto kritizirate,daj opusti se i gledaj film u kino ko čovjek
Pa ode smo da se kritizira.John_Ryder wrote:a šta stano uspoređujete originale ,stano nešto kritizirate,daj opusti se i gledaj film u kino ko čovjek
znam,ali neki na forumu pretjeruju,i od sebe prave nekakvog svjetskog kritičaraGhostface wrote:Pa ode smo da se kritizira.John_Ryder wrote:a šta stano uspoređujete originale ,stano nešto kritizirate,daj opusti se i gledaj film u kino ko čovjek
John_Ryder wrote:znam,ali neki na forumu pretjeruju,i od sebe prave nekakvog svjetskog kritičaraGhostface wrote:Pa ode smo da se kritizira.John_Ryder wrote:a šta stano uspoređujete originale ,stano nešto kritizirate,daj opusti se i gledaj film u kino ko čovjek
Tj...doživljavaš ih povšno...John_Ryder wrote:ne doživljavam filmove toliko ozbiljno kao ti tako da nemam kaj previše pisat,a i mrzim komplicirat,napišem u rečenici kakav mi je film i eto