Saw VI (2009)
- dr_gonzo
Inače horor žanr je uvijek bio popluaran samo sa manjim ili većim oscilacijama i nikada nije imao problema ko recimo western ili povijesni filmovi...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- dr_gonzo
Ovaj vikend samo 5. mjesto i žalosnih $22.8M
Neće taj dogurati ni do 30 milja. A baš me zanima hoće li izaći i taj 7 dio ili će jednu ili dvije godine pauzirati da se ljudi odmore malo od njega....
Neće taj dogurati ni do 30 milja. A baš me zanima hoće li izaći i taj 7 dio ili će jednu ili dvije godine pauzirati da se ljudi odmore malo od njega....
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
- dr_gonzo
Ne možeš te serijale uspoređivati sa ovim, teško je to usporedivo... Ma diš jebenog (ne ne volim ni njega iako uvijek gledam njegove filmove) James Bonda usporđivati sa Saw serijalom, jer koncept je kod Bonda drugačiji i uvijek pali (iako je radnja skoro uvijek ista).
Bond pali dok Saw serijal ne pali.
Saw serijal nikad nije zamišljen kao serijal, a to je postao zbog love (no sad ćeš reći da su tako i ostali serijali nastali...dobro osim Bonda) i zato se štanca svake godine....jer jebe se njima i za Jigsawa i za radnju i za likove, a to ne volim.
Bond pali dok Saw serijal ne pali.
Saw serijal nikad nije zamišljen kao serijal, a to je postao zbog love (no sad ćeš reći da su tako i ostali serijali nastali...dobro osim Bonda) i zato se štanca svake godine....jer jebe se njima i za Jigsawa i za radnju i za likove, a to ne volim.
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- A$H
sedmi bude definitivo..ali opet tih $23M nije njima problem..ako treba budu se nastavci stancali direkt na DVD..lol..dr_gonzo wrote:Ovaj vikend samo 5. mjesto i žalosnih $22.8M
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- HorrorHR
- Site Admin
Sedmi ide 100%, osmi 99% u kina. Jedino osmicu može sjebati da se ljudi zasite do slijedećeg halloweena 3Da, ali sumnjam, to je dobra stvar za suzbijanje bar jednog dijela piratstva (makar je meni 3D govno po defaultu).
Još jedna stvar koja možda zasmeta Saw serijalu je to da če nekome radi ovih rezultata narasti jaja pa se odluči ciljati svoju horror premijeru na Halloween.
A Saw VI, jedva čekam kino
Btw neznam ako ste vidjeli, ali po nekima mali dio lošijeg rezultata Saw VI prepisuje se jakom porukom filma koji je pro-healthcare reform. Ako pratite američki politički život znate u čemu je stvar, a ako ne niš ne propuštate
Još jedna stvar koja možda zasmeta Saw serijalu je to da če nekome radi ovih rezultata narasti jaja pa se odluči ciljati svoju horror premijeru na Halloween.
A Saw VI, jedva čekam kino
Btw neznam ako ste vidjeli, ali po nekima mali dio lošijeg rezultata Saw VI prepisuje se jakom porukom filma koji je pro-healthcare reform. Ako pratite američki politički život znate u čemu je stvar, a ako ne niš ne propuštate
- boyko
-
John_Ryder
Re: Saw VI (2009)
ja sam lagano razočaran filmom,previše nastavaka štancaju i više nije ni približno zanimljivo kao prva dva,tri filma,valjda moraš biti čru fan 
- elrania
Re:
SpoilerShow
a vidi ga koliki je, ko zna jel bi se uopce mogao sagnuti da si nogu odrezeboyko wrote:
jedino mi nije jasno na početkupa gde si je baš lik išel salo rezat!? bilo bi mu jednostavnije da si je ruku il nogu cvaknul
![]()
uglavnom, pogledala film iako sam preskocila 5. dio i bilo mi je nezanimljivo i dosadnjikavo.
SpoilerShow
doduse, jako fora stvar je bio onaj vrtuljak i tad sam se zbilja dobro nasmijala na dobacivanja unesrecenih 
- boyko
Re: Re:
elrania wrote:SpoilerShowa vidi ga koliki je, ko zna jel bi se uopce mogao sagnuti da si nogu odrezeboyko wrote:
jedino mi nije jasno na početkupa gde si je baš lik išel salo rezat!? bilo bi mu jednostavnije da si je ruku il nogu cvaknul
![]()
uglavnom, pogledala film iako sam preskocila 5. dio i bilo mi je nezanimljivo i dosadnjikavo.
SpoilerShowdoduse, jako fora stvar je bio onaj vrtuljak i tad sam se zbilja dobro nasmijala na dobacivanja unesrecenih
SpoilerShow
true,true! prava debela mrcina
slažem se s ovim za vrtuljak.u traileru mi je to izgledalo nekak bezveze,al u filmu ispalo odlično!
dok je ona ženska vikala "Don't kill me! I'm Pregnant! I'm Pregnant!" (nekaj u tom smislu) to mi je bilo totalno očekivano da bu tak nekaj izjavila
slažem se s ovim za vrtuljak.u traileru mi je to izgledalo nekak bezveze,al u filmu ispalo odlično!
dok je ona ženska vikala "Don't kill me! I'm Pregnant! I'm Pregnant!" (nekaj u tom smislu) to mi je bilo totalno očekivano da bu tak nekaj izjavila
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- HorrorHR
- Site Admin
dobro ste me sjetili za taj film, ako stignem ga pogledam ovih after xmas dana.
jel glumi na kraju ona cura što je dobila ulogu preko realitya http://www.horrorhr.com/scream-queens-season-1-2008/ ? tj mislim da glumi, ali jel ima nekakvu veću ulogu ili se samo pojavi negdje
jel glumi na kraju ona cura što je dobila ulogu preko realitya http://www.horrorhr.com/scream-queens-season-1-2008/ ? tj mislim da glumi, ali jel ima nekakvu veću ulogu ili se samo pojavi negdje
- Josef K
HorrorHR wrote:dobro ste me sjetili za taj film, ako stignem ga pogledam ovih after xmas dana.
SpoilerShow
Na imdbu piše da če ona glumit i u sedmici 
- HorrorHR
- Site Admin
Zadro wrote:SpoilerShowNa imdbu piše da če ona glumit i u sedmici
SpoilerShow
očito se iskazala, osim što je spoiler
baš me zanima jel progovori što kroz film ili se pojavi u nekom idiotnom flashbacku. više se ni ne sjećam trailera, ali kao da je bila neka crnkinja na onom kolu