Mjesto za horore iz novog milenija.
-
negativni
-
Grimmjow wrote:ja se potpuno slazen sa ghostfaceon mislin kad te neki kreten ide ubit i daje neke jebene zadatke i sranja nemozes ostat skroz pribran i sreden skroz je logicno da ce se svadat a sta se tice pile ako nisi primjetija lik je pokusa otpilat lanac ali mu je pila pukla pa zasto bi bez veze isa i razbit drugu
pa zašto odmah pretpostavljaš da bi i druga pukla?
prva je pukla jer je drmo s njom ko manijak, s drugom je samo trebo pažljivije, kao da svira violinu.
a što se tiće svađanja, bilo bi ga naravno ali ne u tolikoj mjeri, pa jebote, bio je neki plin ili šta već i svakim dahom su bili bliže smrti a oni galame ko majmuni.
-
A$H
negativni wrote:Grimmjow wrote:ja se potpuno slazen sa ghostfaceon mislin kad te neki kreten ide ubit i daje neke jebene zadatke i sranja nemozes ostat skroz pribran i sreden skroz je logicno da ce se svadat a sta se tice pile ako nisi primjetija lik je pokusa otpilat lanac ali mu je pila pukla pa zasto bi bez veze isa i razbit drugu
prva je pukla jer je drmo s njom ko manijak, s drugom je samo trebo pažljivije, kao da svira violinu.
a što se tiće svađanja, bilo bi ga naravno ali ne u tolikoj mjeri, pa jebote, bio je neki plin ili šta već i svakim dahom su bili bliže smrti a oni galame ko majmuni.
i pila bi otupila..a onda bi nestali zupci..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
john_constantine
to za svađom je normalno. Pa stavi pet hrvata u jednu sobu i onda srbina, pa da vidiš kako se kolju.
No, pa sve su to normalne situacije, svatko se bori za sebe, pa sigurno se nećeš brinuti za nekoga stranca koji je s tobom u nepoznatoj prostoriji. Svatko za sebe, a dragi bog za sve. A u nepoznatoj sobi, s nepoznatim tipom, vezan lancima i ucjenjen neobičnim izazovima, čovjek lako gubi kontrolu. Ne mogu baš svi biti smireni u takvim situacijama...
Michel puši karu.
-
negativni
-
Ghostface wrote:
A vidiš ja bi baš reka da je horror publika najzahtjevnija (ili u samom vrhu, jer je čine uglavnom frikovi), prvi primjer je ovaj forum di su svi, ja prvi, prilično zahtjevni. Jer, da nisu, ne bi bilo toliko pljuvanja, zar ne? .
ajd budimo realni, svi mi pljujemo po tim remakeovima, nastavcima, prequalima i čemu sve ne ali ipak ih na kraju sve pogledamo.
-
A$H
pa pogledamo i onda mozemo jos vise pljuvat, ako film na valja, i komentirat zasto i kako..., ako film valja super..svi sretni..
-
negativni
-
john_constantine wrote:to za svađom je normalno.
Pa stavi pet hrvata u jednu sobu i onda srbina, pa da vidiš kako se kolju.
No, pa sve su to normalne situacije, svatko se bori za sebe, pa sigurno se nećeš brinuti za nekoga stranca koji je s tobom u nepoznatoj prostoriji. Svatko za sebe, a dragi bog za sve. A u nepoznatoj sobi, s nepoznatim tipom, vezan lancima i ucjenjen neobičnim izazovima, čovjek lako gubi kontrolu. Ne mogu baš svi biti smireni u takvim situacijama...
hehe, ma ne bi ništa bilo, hrvati su vrlo tolerantan narod, osim ako bi srbin šta pametovo..
ma ovo sa svađom sam rekao u vezi drugog dijela, tamo mi je bilo malo to much, prvi je što se toga tiće ok...
-
negativni
-
A$H wrote:pa pogledamo i onda mozemo jos vise pljuvat, ako film na valja, i komentirat zasto i kako..., ako film valja super..svi sretni..
eh, ja recimo nisam, nekam me vrijeđa koliko je film loš, kao da horror fanovi mogu podnijeti sve, bitno da ima silikonskih sisa i koji krvav nož, tako da bi ja ponekad volio polomiti noge autorima tih nedjela, i možda onda snimiti film o tome

.
-
A$H
negativni wrote:A$H wrote:pa pogledamo i onda mozemo jos vise pljuvat, ako film na valja, i komentirat zasto i kako..., ako film valja super..svi sretni..
eh, ja recimo nisam, nekam me vrijeđa koliko je film loš, kao da horror fanovi mogu podnijeti sve, bitno da ima silikonskih sisa i koji krvav nož, tako da bi ja ponekad volio polomiti noge autorima tih nedjela, i možda onda snimiti film o tome

.
to je bilop zajedno sa onim ako film valja onda su svi sretni..a gle ja nekad bas i pogledam neki film zato jer znam da je dno dna po svemu...taj dan mi tako nesto pase i uzivam..(to su vecinom filmovi od Trome) iako se moze nac brdo gorih filmova od njihovih..sve ima svoju publiku..
-
negativni
-
A$H wrote:negativni wrote:A$H wrote:pa pogledamo i onda mozemo jos vise pljuvat, ako film na valja, i komentirat zasto i kako..., ako film valja super..svi sretni..

.
to je bilop zajedno sa onim ako film valja onda su svi sretni..a gle ja nekad bas i pogledam neki film zato jer znam da je dno dna po svemu...taj dan mi tako nesto pase i uzivam..(to su vecinom filmovi od Trome) iako se moze nac brdo gorih filmova od njihovih..sve ima svoju publiku..
a dobro, drugo je trash, odnosno dobar loš film
mene živciraju samo ovi visoka produkcija, a šuplje.
najgore je kad još kupe neku dobru ideju pa je totalno upropaste.
troma je priča za sebe, a u spomenutim trenutcima nije zgorega malo se baciti i na tursku kinematografiju..
-
jigsaw
Evo neki fan poster:

-
A$H
-
dr mladjo
negativni wrote:
pile su ostavljene od strane jigsawa samo s jednom namjerom:morali su odrezat nogu ako hoče da prežive.zar misliš da bi im jigsaw stavio pilu koja može da reže ćelik od lisica?
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
A$H
-
jigsaw
Simply can't wait...

-
Freddy
ovaj dio preskačem sigurno,trebo sam i 4.
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...