Mjesto za horore iz novog milenija.
-
Wendigo
GreenHornet wrote:Nitko nije spomenuo jedan od uobicajnijih kliseja...Kad god glavni akter postaje opsjednut ubojicom najvise ispasta njegova žena jer odjednom postaje grub u sexu...

kao npr. u argentovoj MOH epizodi - jenifer.

-
Sammy
The Midnight Meat Train (2008) - nadasve zanimljiv film, brutalan i bas je ugodan za gledanje..kraj sam malo drugacije zamisljao, ali svida mi se ovako kada je sve lijepo objasnjeno..Vinnie Jones fenomenalan.. - 8/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
JohnDoe
Puno sam očekivao od ovoga naslova, i na kraju ostao poprilično razočaran i pričom i neuvjerljivim likovima, prvenstveno glavnim likom čija mi je opsjednutost slikanjem mesara bila skroz umjetna, ali ne krivicom glumca, lik je jednostavno loše napisan!
Vinnie Jones može proći. Ovdje glumi hladnog lika gotovo bez teksta kroz cijeli film i dobro je odabran za ovu ulogu manijaka (!?) u podzemnoj željeznici.
Priča je imala potencijala da postane dobar film, ali ništa od toga ovoga puta. Sve se svodi na povremene gore scene i na razjašnjenje tih brutalnih scena na samom kraju filma (koje mi je opet loše i neuvjerljivo odrađeno).
-
remike2
-
Meni je film dobar, nije ništa sad za past s nogu, no nekako mi je uspio zaokupiti pozornost, zanimljiv je, gore je dobar, i da, Vinnie Jones je fenomenalan.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
dark_driving
puno vise sam ocekivao, pogotovo od zavrsetka, barkerova prica je odlicna i puno vise stvari je objasnjeno nego u filmu ... a i cgi su uzas
https://www.facebook.com/pages/Dark_Driving-Torrents/686406401480443
-
JohnDoe
remike2 wrote:Meni je film dobar, nije ništa sad za past s nogu, no nekako mi je uspio zaokupiti pozornost, zanimljiv je, gore je dobar, i da, Vinnie Jones je fenomenalan.
Vinnie Jones je jedina pozitivna stvar u filmi IMHO.
Općenito je horor žanr u banani zadnje desetljeće.
Dobro bi se namučio da nabrojim 10 stvarno kvalitetnih hororaca snimljenih unazad deset, a i više godina

-
remike2
-
JohnDoe wrote:remike2 wrote:Meni je film dobar, nije ništa sad za past s nogu, no nekako mi je uspio zaokupiti pozornost, zanimljiv je, gore je dobar, i da, Vinnie Jones je fenomenalan.
Vinnie Jones je jedina pozitivna stvar u filmi IMHO.
Općenito je horor žanr u banani zadnje desetljeće.
Dobro bi se namučio da nabrojim 10 stvarno kvalitetnih hororaca snimljenih unazad deset, a i više godina

Ma kažem film je dobar, ništa specijalno, no može proći, što se tiče situacije sa horrorima danas, ima dosta dobrih horrora danas, istina nije situacija toliko bajna kao prije, no može se naći dosta kvalitetnih horroraca, bilo da je u pitanju SAD, Japan ili meni veoma draga Francuska.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
Jane Doe
ja sam taj film do sada gledala sigurno 3 puta, ak ne i više. Baš mi se sviđa i prića i atmosfera i Vinnie Jones naravno
8/10 što se mene tiće
al imam jedno pitanjce vezano za jednu pojedinost u filmu :
kakvo je ono čudo što Vinnie-u raste po prsima pa to reže skalpelom i sprema u teglicu ??