da, baš zbog ridley-a i nisam oduševljen. nakon aliena, napravio blade runner, čisti SF i odličan film. poslje toga se jedino mogu sjetiti gladiatora. a ovo ostalodarian wrote:Ali ipak je Ridley u pitanju, treba mu dat šansuDeimos wrote:ovo je tolko puno klišeja i već viđenoga da bi bilo bolje da odustane od filma. mislim da su 3. i 4. i avp već dosta štete nanijeli
Prometheus (2012)
- Deimos
Re: Alien Prequel (2011)
-
Shp86
Znači napokon dobivamo odgovor na pitanje o onom brodu i velikom čiki koji sjedi s rascopanim prsima.. nakon AVP-a, ovo jedva čekam...a i glumačka postava mi je izrazito zanimljiva.nadam se samo da lindelof neće sj...at scenarij jer ovo ipak nisu ¨Izgubljeni¨. 
It's in your nature to destroy yourselves...
- HorrorHR
- Site Admin
- Vermillion
Vec su ga makli damn!HorrorHR wrote:leakani trailer užasne kvalitete
http://www.horrorhr.com/budite-vrlo-brz ... rometheus/
- Dragonrage
Opet mi se događa ista stvra kao i sa velikom većinom tih napuhanih, razvikanih filmova ala Avatar, Inception itd. Dok svi svršavaju na to, meni se nit ne diže lol
Pa šta ako je u pitanju prequel Aliena, i šta ako ga režira Ridley Scott. Ljudi kao da zaboravljaju da taj Ridley Scott danas nije isti Ridley Scott koji je režirao Aliena 1979., Blade Runnera 82., pa čak ni Gladiatora 2000.
Plus, živciraju me dvotruki standardi...naime dok se s jedne strane pljuju raznorazni remakeovi, prequeli i rebootovi, s druge strane prequel klasika kao što je Alien je sasvim u redu, samo zato jer ga režira Scott. Pa lik je kao i većina tih starih redatelja zadnjih godina upao u kreativnu zamku i snima OK, osrednje ili loše filmove.Plus, druga su vremena, neče njemu producenti dati da snima film po svom u istom štihu kao što je snimio original, jer današnja publika je drugačija. Boli klince kuracv za napetost i atmosferu, samo daj efekata, monstera i akcije. Imam feeling da će ovo biti bliže Alienu Resurrection nego originalu...
Pa šta ako je u pitanju prequel Aliena, i šta ako ga režira Ridley Scott. Ljudi kao da zaboravljaju da taj Ridley Scott danas nije isti Ridley Scott koji je režirao Aliena 1979., Blade Runnera 82., pa čak ni Gladiatora 2000.
Plus, živciraju me dvotruki standardi...naime dok se s jedne strane pljuju raznorazni remakeovi, prequeli i rebootovi, s druge strane prequel klasika kao što je Alien je sasvim u redu, samo zato jer ga režira Scott. Pa lik je kao i većina tih starih redatelja zadnjih godina upao u kreativnu zamku i snima OK, osrednje ili loše filmove.Plus, druga su vremena, neče njemu producenti dati da snima film po svom u istom štihu kao što je snimio original, jer današnja publika je drugačija. Boli klince kuracv za napetost i atmosferu, samo daj efekata, monstera i akcije. Imam feeling da će ovo biti bliže Alienu Resurrection nego originalu...
Last edited by Dragonrage on 29 Nov 2011, 10:48, edited 2 times in total.
- Josef K
Kaj je netko ozbiljno nabrijan na ovo? 
- Dragonrage
Ne znam za ovdje...ali po netu i još nekim forumima čitam samo nabrijane komentare...Prometeus ovo, Prometeus ono...Zadro wrote:Kaj je netko ozbiljno nabrijan na ovo?
Last edited by Dragonrage on 28 Nov 2011, 20:37, edited 1 time in total.
- john_constantine
meni ionako prequel nema nikakvog smisla... niti me baš zanima što je bilo prije originala. Može samo ispasti bolje od prequela The thing... Radije bi da je napravio nastavak, aliensku apokalipsu na zemlji.
Michel puši karu.
- Josef K
Pa mene iskreno zanima kaj je bilo prije originala i to još otkako sam ga pogledao prvi put, al ima tolko drugih filmova kojima se veselim (odnosno živim za njih
) sljedeče godine, da sam ovaj jedva primijetio.
- john_constantine
misliš, kako je ta ekipa na brodu pronašla ta alienska jaja?
Michel puši karu.
- Josef K
To smo vidjeli
Zanima me kako su se ta jaja tamo stvorila ili bilošta vezano uz njih.
Ja nisam još pogledao trojku i četvroku, tak da neznam jesu išta objasnili, al vjerojatno nisu ništa detaljno.
Ja nisam još pogledao trojku i četvroku, tak da neznam jesu išta objasnili, al vjerojatno nisu ništa detaljno.
- john_constantine
pa to i govorim.Zadro wrote:To smo vidjeli![]()
Michel puši karu.
-
filmofil
ne, taj brod je od nepoznate vanzemaljske rase kolko sam ja skužio koja je navodno stvorila xenomorphe (aliene ili kak već se službeno zovu), ali su se zajebali i vlastiti izum ih je uništio, a ta jaja su ostaci valjda tog eksperimenta cijelog...onda dolazi nostromo i svi znamo kako to završijohn_constantine wrote:pa to i govorim.Pa našli su tamo svemirski brod u originalu, ne? Pa ljudska ekipa s tog napuštenog broda je pronašla ta alienska jaja i htjela ih odnijeti prema zemlji, pa su se srušili na taj planet.
iako je moja teorija (kad se uzima u obzir samo original i tadašnji scottovi svjetonazori) da je to samo neka nesretna vrsta poput ljudi koja je nesretno naletila na aliene, a kako se to sve odvijalo i zašto su tamo poslagana jaja bez matice ili drugih aliena neka ostane misterija
što se prometheusa tiče, jedva čekam film čisto jer sam hardkor fan alien serijala pa automatski svršavam na sav materijal vezan uz to, a prequel nije isto što i remake pa nemam problema s tim jer znam da će original ostat netaknut (tj bit će samo nadovezan prometheusom)...razlog zašto sam optimist je upletenost ridleyja scotta u projekt, vjerujem u njega bez obzira na sve nedavne failove i ne vjerujem da bi on tek tolko radio takav film bez dobre podloge i garancije da će imat potpunu kontrolu nad projektom...ako ima imalo kičme, odbio bi bilo kakva upletanja ljudi koji nemaju veze s vezom o alien canonu
naravno, ne očekujem savršen film koji će me baciti na guzicu poput originala, ali očekujem jedan kvalitetan dodatak serijalu u maniri trojke ili resurrectiona koji su mi čisto okej filmovi
This is the Zodiac speaking.
- xEdgex
Zar nije otkazana ta ideja da ce ovo da bude prequel ? :/
" Was originally intended as a prequel to Ridley Scott's Alien, but Scott decided to turn it into an original film with Noomi Rapace (who was already set to star in the prequel) still in the cast as one of five main characters. Some time later however it was confirmed that while the movie will take place in the same universe as Alien, and greatly reference that movie, it will, for the bigger part, be an original movie and not a direct prequel. " - imdb
" The film was originally intended as a direct prequel to the 1979 science fiction horror film Alien. However, it was revealed the events of the film will not precede any of the previously established characters or story lines from the Alien franchise. " - wikipedia
" Was originally intended as a prequel to Ridley Scott's Alien, but Scott decided to turn it into an original film with Noomi Rapace (who was already set to star in the prequel) still in the cast as one of five main characters. Some time later however it was confirmed that while the movie will take place in the same universe as Alien, and greatly reference that movie, it will, for the bigger part, be an original movie and not a direct prequel. " - imdb
" The film was originally intended as a direct prequel to the 1979 science fiction horror film Alien. However, it was revealed the events of the film will not precede any of the previously established characters or story lines from the Alien franchise. " - wikipedia
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
-
filmofil
da, neće bit klasični prequel usko vezan uz ripley, nostromo i fokusiran na aliene već prequel u smislu da će film biti smješten u alien univerzum prije svih događanja iz kvadrilogije s nekim novim rasama i vjerojatno će alieni u svemu imat neku malu ulogu
This is the Zodiac speaking.