Grindhouse

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Apr 2007, 12:35

FilmTV wrote:
Dragonrage wrote:
HorrorHR wrote:

Code: Select all

After the mediocre take at the box-office, GRINDHOUSE's release in the UK is going to be held back as the Weinsteins and Momentum Pictures contemplate what the best course of action would be.
A jebo ih zadržavanje...baš pod svaku cijenu žele izmusti neku lovu iz filma na bilo koji način i bez obzira na to kaj publika želi :evil: :evil: :evil:
Gledaj, publika je za sada pokazala da joj se sere od ovog koncepta i općenito od filma s obzirom na mizernu zaradu. Da su svi brijali na film kao nas 5 ovdje na forumu bio bi prvi na box officeu.
Ma fora je u tome da oni više ne znaju na koji bi način nekako zaradili s tim filmom, kad nisu uspjeli od prve, kao što se očekivalo, pa sad izmišljaju sve moguće nove fore, umjesto da ga puste normalno i gotovo...nije uspijelo nije...i šta sad...nek ga gledju ljudi tak kak je i to je to...
Taj film će i onako postići kultni status na DVD-u u buduće...od kina se oni mogu oprostiti ma kak god da ga puse i u kom god obliku...a kaj se tiče koncepta...smatram da za propast filma nije kriv koncept, već krivi datum (Uskrs)....da publika ne može gledati oba filma u komadu u trajanju od 3 sata...ne pušim nikako...jer kao što sam već rekao...ako su mogli Gospodare gutati, onda mogu i ovo...naravno...oni koje film zanima...a oni koje ne zanima ga neće niti gledati...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Apr 2007, 15:08

Dragonrage wrote:Ma fora je u tome da oni više ne znaju na koji bi način nekako zaradili s tim filmom, kad nisu uspjeli od prve, kao što se očekivalo, pa sad izmišljaju sve moguće nove fore, umjesto da ga puste normalno i gotovo...nije uspijelo nije...i šta sad...nek ga gledju ljudi tak kak je i to je to...
A jebiga nemože to tako ipak je to business. Moraju razmisliti kako da pare dignu, ako ljudi ne puše Grindhouse koncept moraju podijeliti filmove u dva dijela...
Dragonrage wrote:Taj film će i onako postići kultni status na DVD-u u buduće...od kina se oni mogu oprostiti ma kak god da ga puse i u kom god obliku...a kaj se tiče koncepta...smatram da za propast filma nije kriv koncept, već krivi datum (Uskrs)....da publika ne može gledati oba filma u komadu u trajanju od 3 sata...ne pušim nikako...jer kao što sam već rekao...ako su mogli Gospodare gutati, onda mogu i ovo...naravno...oni koje film zanima...a oni koje ne zanima ga neće niti gledati...
Mislim da uskrs je malo kriv ali ni blizu previše, pa samo gledaj slijedeći tjedan kada je film pogledalo još manje raje, pa ga je i The Reaping preskočio po zaradi. Jednostavno ljudima se neda gledati dva filma sve zajedno više od tri sata.

Lord of the Rings je druga stvar, sa "manijakalno" fokusiranim i ogromnim auditorijem pa 3 sata je moglo proći. Uostalom Grindhouse su 2 filma potpuno nevezana, a LOTR 1,2 ili 3 je samo jedan film.

john_constantine

Post by john_constantine » 06 May 2007, 18:21

U Hrvatskoj Grindhouse dolazi tek 21.rujna. :shock: :evil: :evil: A za drugi dio filma nije najavljen datum. Ma jebeš to, skidam verziju kino ripa...
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 06 May 2007, 20:16

john_constantine wrote:U Hrvatskoj Grindhouse dolazi tek 21.rujna. :shock: :evil: :evil: A za drugi dio filma nije najavljen datum. Ma jebeš to, skidam verziju kino ripa...
čekaj nekakav dvd screener, najmanje što možeš učiniti za film poput Grindhousea...

Aryx

Post by Aryx » 06 May 2007, 20:35

john_constantine wrote:U Hrvatskoj Grindhouse dolazi tek 21.rujna. :shock: :evil: :evil: A za drugi dio filma nije najavljen datum. Ma jebeš to, skidam verziju kino ripa...
poslusaj horrora , ja cekam neku kvalitetnu verziju 8)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

john_constantine

Post by john_constantine » 06 May 2007, 20:36

Aryx wrote:
poslusaj horrora , ja cekam neku kvalitetnu verziju 8)
ok onda, vaš sam sljedbenik. :prayer: :lol:
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 06 May 2007, 20:38

john_constantine wrote:ok onda, vaš sam sljedbenik. :prayer: :lol:
sljedbenik razuma :lol:

Aryx

Post by Aryx » 06 May 2007, 20:40

HorrorHR wrote:
john_constantine wrote:ok onda, vaš sam sljedbenik. :prayer: :lol:
sljedbenik razuma :lol:
aka Aryx 8)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 11 May 2007, 10:19

intl poster za Planet Terror

Image

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 May 2007, 11:05

Izgleda totalno cool...hmmm...možda i nije tako loša stvar šta su podijelili filmove...hehe

john_constantine

Post by john_constantine » 11 May 2007, 11:17

Dragonrage wrote:Izgleda totalno cool...hmmm...možda i nije tako loša stvar šta su podijelili filmove...hehe
:axe: :twisted:
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 11 May 2007, 11:29

Je fora koncept dva filma u šutu, ali očito neide, pa kad malo bolje razmislim možda je i prevelika razlika u koraku filma (zombie brz, tarantinov sporiji), pa bi i bolje bilo gledati posebno...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 May 2007, 12:58

HorrorHR wrote:Je fora koncept dva filma u šutu, ali očito neide, pa kad malo bolje razmislim možda je i prevelika razlika u koraku filma (zombie brz, tarantinov sporiji), pa bi i bolje bilo gledati posebno...
A da ne govorimo o tome da će svaki biti i duži zasebno, nego što su to bili zajedno...

john_constantine

Post by john_constantine » 11 May 2007, 13:04

Samo da još ne moramo čekati u razmacima od nekoliko mjeseci. :wink:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 May 2007, 13:25

john_constantine wrote:Samo da još ne moramo čekati u razmacima od nekoliko mjeseci. :wink:
E jebi ga...tu mi niš ne možemo... :?

Post Reply