Mjesto za horore iz novog milenija.
-
A$H
dr mladjo wrote:HorrorHR wrote:
ovo sa crnom bojom nema nikakve veze, pozadina nije crna, te su rezolucije i boje na razlicitim kompjuterima potpuno drugacije, meni ovo kad vidim spoiler u crvenom samo preskočim post, onako mi text taj "crni" (meni sivi inače) direkt pred očima.
pa naravno da neče bit savršeno.
ali crna boja se ipak nekako najteže čita
a i ako propustiš post sa spoilerom,dok čitaš iduči post pročitat češ nesvjesno predhodni..
vec ti za ovo napisah u svom postu..mozda je tako na tvom kompu, ali nije svima..a i nemaj svi isti skin foruma jel..oni na subsilver skinu mogu crnu najbolje citat..
tak da zna se kako se oznacavaju spoileri i tko si nemrem pomoc da ih ne cita njegov problem..jer do sad nisam niti jedan oznaceni spoiler procitao..pa znaci funkcionira sistem..kako tu tako i na drugim forumima..i gotovo..
dosta offtopica..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
dr mladjo
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
Scarface
Lol, ni ja to nisan zna, a bome ne znan ni di prominit.

-
A$H
u profilu svom..
a sad nazad na temu..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
sikeone
Sam Raimi se vratio korijenima i onome što ga je učinilo popularnim. Odličan film koji miješa horror elemente sa komičniom elementima sa puno referenci na Evil Dead serijal. Glumci su odlično odradili svoj posao i iako trajanja od oko skoro 2 sata film ne gubi na zanimljivosti.4.5/5
J...š film u kojem nema tuče
-
callac
Evo i mene iz kina. Film je presmješan jedini horror elementi su trzavice, ali sam na njih toliko otupila da se ne trzam apsolutna ni na šta više. Iako dobar film, nije da se mora gledat u kinu, nema neke spešl efekte, al je glasan za popiziti u nekim trenutcima, pa ako ste sami doma, odvalite zvučnike na maximum i kreće smijarija
3.5/5
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
-
Josef K
Rijetko kad u naša kina dođe tak dobar hororac pa se ipak isplati u kinu ga pogledat

-
elrania
callac wrote:Evo i mene iz kina. Film je presmješan jedini horror elementi su trzavice, ali sam na njih toliko otupila da se ne trzam apsolutna ni na šta više. Iako dobar film, nije da se mora gledat u kinu, nema neke spešl efekte,
al je glasan za popiziti u nekim trenutcima, pa ako ste sami doma, odvalite zvučnike na maximum i kreće smijarija
3.5/5
upravo je ovo razlog zasto ga se preporucilo za kino. ozvucenje je tamo odlicno i isplativije ga je tako pogledati neg doma na male zvucnike.
-
Josef K
Jesu kad ste vi bili ljudi pljeskali na kraju?

-
callac
elrania wrote:callac wrote:Evo i mene iz kina. Film je presmješan jedini horror elementi su trzavice, ali sam na njih toliko otupila da se ne trzam apsolutna ni na šta više. Iako dobar film, nije da se mora gledat u kinu, nema neke spešl efekte,
al je glasan za popiziti u nekim trenutcima, pa ako ste sami doma, odvalite zvučnike na maximum i kreće smijarija
3.5/5
upravo je ovo razlog zasto ga se preporucilo za kino. ozvucenje je tamo odlicno i isplativije ga je tako pogledati neg doma na male zvucnike.
Pa to sam ja i rekla, šta ne? Da zbog glasnoće u kino ili ako si sam doma razvališ zvučnike. No, nevermind, ja sam gledala u 19:45 pa sam bila okružena sa par klinaca od cca 10 god i dva para koji su se došli samo šlatati tako da pljeska nije bilo, Mogao je eventualno da se začuje pljesak moje ruke o obraz od jednog od klinaca jer sam cijeli film trpila udarce nogama u sjedalo....ccccc

If one of them is dead.
-
elrania
callac wrote:elrania wrote:callac wrote:Evo i mene iz kina. Film je presmješan jedini horror elementi su trzavice, ali sam na njih toliko otupila da se ne trzam apsolutna ni na šta više. Iako dobar film, nije da se mora gledat u kinu, nema neke spešl efekte,
3.5/5
Pa to sam ja i rekla, šta ne? Da zbog glasnoće u kino ili ako si sam doma razvališ zvučnike.
ne. rekla si da ga nije potrebno gledati u kinu nakon par nas koji smo rekli suprotno pa samo dodah ovo misljenje jer sam pod dojmom da si protiv ove ideje o kinu. nis spesl, nm.
eh, kad sam ja gledala, bila je puna dvorana i cijeli prednji dio krcat teen populacijom koja nije mogla sutiti, neg se svako malo nesto komentiralo i provaljivalo

-
callac
elrania wrote:callac wrote:elrania wrote:
Pa to sam ja i rekla, šta ne? Da zbog glasnoće u kino ili ako si sam doma razvališ zvučnike.
ne. rekla si da ga nije potrebno gledati u kinu nakon par nas koji smo rekli suprotno pa samo dodah ovo misljenje
jer sam pod dojmom da si protiv ove ideje o kinu. nis spesl, nm.
eh, kad sam ja gledala, bila je puna dvorana i cijeli prednji dio krcat teen populacijom koja nije mogla sutiti, neg se svako malo nesto komentiralo i provaljivalo

Ja sam uvijek za kino, obožavam big screen

, nego samo rekoh da ovaj film nije
nužno gledat u kinu jer ne sadrži specijalne efekte već je samo na trenutke preglasan. Uh, mrzim što moja mora bit zadnja a vidim da si i ti takva...

al valjda se sad kužimo.

If one of them is dead.
-
Sammy
cek, callac, stvarno si osamarila klinca ?

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
callac
Sammy wrote:cek, callac, stvarno si osamarila klinca ?

rekoh eventualno mogao, ipak sam se suzdržala, al sam ga prijekorno pogledala,

i u tom se trenutko osjećala jako staro...

If one of them is dead.
-
Sammy
callac wrote:Sammy wrote:cek, callac, stvarno si osamarila klinca ?

rekoh eventualno mogao, ipak sam se suzdržala, al sam ga prijekorno pogledala,

i u tom se trenutko osjećala jako staro...

aha..brzo citanje

..ja se vec uplasio da okolo samaras klince

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.