The deaths of Ian Stone (Horrorfest)
- metallicat
uf, veliko razočaranje..sve samo kopi-pejst
ove sjene su lijepe al iz aviona se vidi da je ko nazgul(valjda sam dobro napisala jer nisam ljubitelj
) iz lotr-a. baš kako je aryx rekao, imao je potencijala ali ništa. za mene premalo akcije, on samo umire pa opet živi pa umire itd..tek se na kraju nešto shvati, pokolju se i to je to. a kraj je bezveze, baš tipičan klišejovski
2/5

- maddjuro
[quote="metallicat"]uf, veliko razočaranje..sve samo kopi-pejst
ove sjene su lijepe al iz aviona se vidi da je ko nazgul(valjda sam dobro napisala jer nisam ljubitelj
) iz lotr-a. baš kako je aryx rekao, imao je potencijala ali ništa. za mene premalo akcije, on samo umire pa opet živi pa umire itd..tek se na kraju nešto shvati, pokolju se i to je to. a kraj je bezveze, baš tipičan klišejovski
2/5
meni je ovaj film još i najbolji s horrorfesta 2007
meni je ovaj film još i najbolji s horrorfesta 2007
I may be an idiot, but i am no fool.
- metallicat
- Knatchbull
slažem se da je ovaj film loš, ali ima i gorih...metallicat wrote:ne bih znala jer nisam gledala ostale, ali ako je ovo najbolji, ajme onda za druge![]()
ovaj čak i dobro počne, zainteresira te s idejom i onda se razočaraš jer shvatiš da si sve to već negdje vidio u boljoj izvedbi. Isto tako klišeji ubijaju film zajedno s sirovim dijalozima bez okusa i mirisa... moglo je puno bolje
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- kraykulla
Re: The deaths of Ian Stone (Horrorfest)
loše i dosadno.jedva sam čekao da završi.možda bi ideja bila okej da je bolje realizirana.
ovako usudio bih se reći ispodprosječan film.
ovako usudio bih se reći ispodprosječan film.
-
jeba
Gledao sam ga nekad prošle godine, i nije me baš oduševio, bio mi je malo naporan na trenutke. Zbog njega si nisam skinuo ni Mulberry street. Baš me zanima jesam li pogriješio?
- A$H
jesi..jeba wrote:Gledao sam ga nekad prošle godine, i nije me baš oduševio, bio mi je malo naporan na trenutke. Zbog njega si nisam skinuo ni Mulberry street. Baš me zanima jesam li pogriješio?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
jeba
a onda ću stavit da mi se skida, nadam se da neće razočaratA$H wrote:jesi..jeba wrote:Gledao sam ga nekad prošle godine, i nije me baš oduševio, bio mi je malo naporan na trenutke. Zbog njega si nisam skinuo ni Mulberry street. Baš me zanima jesam li pogriješio?