Dali netko zna koji je ovo film?

Razgovori ugodni o horor temama
Locked
HorrorHR
Site Admin

Dali netko zna koji je ovo film?

Post by HorrorHR » 10 Oct 2006, 01:47

Spomenuh u threadu o Carpenteru da mi je Christine jedan od dva prva VHSa koje sam uživo vidio. Drugi je bio film koji sam tada pogledao par puta ali nikada više vidio u životu:

Sjećam se ovoga: vrtilo se oko nekog manijaka koji je radio nekakve različite robote ubojice. Scene koje su mi ostale u pamćenju:

- treba neka ide na WC, a iznad nje gmiže robotoidni pauk
- postoji i neka scena sa auto-robotićem slično kao što smo spominjali u threadu o Clint Eastwoodu
- to je to, bilo je jebeno davno 8)

dodo

Re: Dali netko zna koji je ovo film?

Post by dodo » 19 Nov 2007, 08:13

HorrorHR wrote:Spomenuh u threadu o Carpenteru da mi je Christine jedan od dva prva VHSa koje sam uživo vidio. Drugi je bio film koji sam tada pogledao par puta ali nikada više vidio u životu:

Sjećam se ovoga: vrtilo se oko nekog manijaka koji je radio nekakve različite robote ubojice. Scene koje su mi ostale u pamćenju:

- treba neka ide na WC, a iznad nje gmiže robotoidni pauk
- postoji i neka scena sa auto-robotićem slično kao što smo spominjali u threadu o Clint Eastwoodu
- to je to, bilo je jebeno davno 8)
da nije možda death machine iz 1995 tip u podrumu radi neke lude igračke ,pa onda napravi poslje nekog polurobota koji počne ubijati.neznam dal je taj ali ima ih dosta puno na tu temu o ludim znastvenicima i robotima

metallicat

Post by metallicat » 19 Nov 2007, 09:59

zašto to nisi stavio u topic ''koji je to film''? i nemogu ti pomoć :lol: :wink:
Image

Locked